שיחקתי אתמול בדמו, זה ממש נראה כמו UPSCALE של שידורי SD. לא רק זה, לדמות יש גבולות מרצדים - ממש רואים את הפוליגונים של כל הדמות. יש המון משחקים שנראים הרבה יותר טוב על הPS3!
המשחקיות מצוינת, אבל איכות התמונה
sagyle כתב:שיחקתי אתמול בדמו, זה ממש נראה כמו UPSCALE של שידורי SD. לא רק זה, לדמות יש גבולות מרצדים - ממש רואים את הפוליגונים של כל הדמות. יש המון משחקים שנראים הרבה יותר טוב על הPS3!
האם איכות הגרפיקה שונה בין הדמו למשחק המלא?
...
בקשר לשאלה שלך,התשובה היא:כן קיים שיפור בין הדמו למשחק המלא,אבל מה שאתה מתאר פה נשמע קצת מוזר הדמו של GOW3 נראה יותר טוב מרוב משחקי הPS3.
למרות שאני רגיל לגרפיקה ברמה של PC, אני דווקא התרשמתי מאוד לטובה מהגרפיקה של GOW3 בדמו וכמו כן גם במלא ביחס לדמואים או משחקים אחרים שראיתי.
אני כמובן לא יכול להשוות יותר מידי כבעל קונסולה למשך פחות מחודש.
אני גם לצערי בררן לא קטן בענייני גרפיקה במשחקים, אז מעניין אותי לגבי ההמון משחקים שנראים טוב יותר, אתה יכול לתת דוגמאות?
לגבי GOW - אכן יש הבדל די משמעותי.
מה שכן - בכלליות - אם יש לך סבלנות - תתאפק , או שאפילו תלווה מחבר - לדעתי מעבר ל10-15 שעות - אין כבר מה לעשות עם המשחק הזה.
(ככה אני מרגיש בכלליות לגבי משחקים עם סינגל קצר יחסית)
liviur -
רק בשביל gow1+2 היה שווה לקנות PS2 . גם אם זה היה המשחק היחיד לקונסולה.
אני דווקא FAN של הסדרה, אבל מאוכזב מהגרפיקה. זה ממש לא מרגיש כמו משחק בHD.
הדמו של GOW3 הוא בילד ישן שנבנה לחשיפה הראשונה של המשחק לעיתונאים, לפני בערך שנה. תאר לעצמך שתקנה דירה, ואז שנה לפני שמסיימים את הבניה תבוא לראות את המצב ותתעצבן שהדירה נראית רע. זה בערך מה שאתה עושה עכשיו.
זאת דוגמא טובה יותר לאיך המשחק נראה היום, וגם סצינה הרבה יותר מרשימה - הקרב הזה נערך על יצור חי והסביבה משתנה כל הזמן. אין בערך שום דבר קבוע בכל מה שאתה רואה שם.
Malcontent כתב:ההבדל בין הדמו לקטע המקביל במשחק גדול מאוד, וזה אפילו לא אחד הקטעים המרשימים גרפית.
תראה את התמונה שכאן (היא בטח לא תיכנס כי היא ברזולוציה גבוהה מדי): http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 720457.jpg
זאת דוגמא טובה יותר לאיך המשחק נראה היום, וגם סצינה הרבה יותר מרשימה - הקרב הזה נערך על יצור חי והסביבה משתנה כל הזמן. אין בערך שום דבר קבוע בכל מה שאתה רואה שם.
Malcontent כתב:ההבדל בין הדמו לקטע המקביל במשחק גדול מאוד, וזה אפילו לא אחד הקטעים המרשימים גרפית.
תראה את התמונה שכאן (היא בטח לא תיכנס כי היא ברזולוציה גבוהה מדי): http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 720457.jpg
sagyle כתב:שיחקתי אתמול בדמו, זה ממש נראה כמו UPSCALE של שידורי SD. לא רק זה, לדמות יש גבולות מרצדים - ממש רואים את הפוליגונים של כל הדמות. יש המון משחקים שנראים הרבה יותר טוב על הPS3!
האם איכות הגרפיקה שונה בין הדמו למשחק המלא?
...
או שיש לך בעייה בכיול של המסך או שהמסך עצמו לא טוב, המשחק הנ"ל כולל הDEMO וכמובן ה RETAIL מציג גרפיקה שעוד לא נראתה עד כה
אצלי ב6090 זה נראה לא פחות ממדהים ויש לי גם את HEAVY RAIN אבל ההפקה כאן לא מתקרבת לשום דבר אחר שהוצג עד כה בקונסולה הזו
אני לא יודע על מה כולם מדברים הבאתי לא מזמן את המשחק - אין דברים כאלה גרפיקה מטורפת. לא יודע מה יש בדמו או מה אין
המשחק לא איכזב אפילו לשניה!
ד"א נתקעתי באיזה שלב לא מבין מה עושים... חח מישהו עבר קצת יותר במשחק ?