DHCP בממיר YES MAX HD
-
roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
הופתעתי היום לגלות בממיר החדש, אי אפשר להגדיר IP ידנית. (אפשר להכניס הגדרות, וזה לא ישמור אותם)
ה- DHCP אצלי בראווטר היה מבוטל, כדי שהאינטרנט שלי לא יהיה נגיש לכל אחד.
כתוצאה מהאמור לעיל, נאלצתי להפוך את ה- DHCP בראווטר לפעיל ,כדי שהאינטרנט יהיה נגיש לממיר ואוכל להנות מ- VOD .
ב- PS3 לדוגמה, כן אפשר להכניס הגדרות IP ידנית .
מקווה שייצא עדכון שיתקן את זה. אם אתם מהאנשים ששולחים ל- YES משוב על תקלות, אשמח אם תצרפו את זה.
ה- DHCP אצלי בראווטר היה מבוטל, כדי שהאינטרנט שלי לא יהיה נגיש לכל אחד.
כתוצאה מהאמור לעיל, נאלצתי להפוך את ה- DHCP בראווטר לפעיל ,כדי שהאינטרנט יהיה נגיש לממיר ואוכל להנות מ- VOD .
ב- PS3 לדוגמה, כן אפשר להכניס הגדרות IP ידנית .
מקווה שייצא עדכון שיתקן את זה. אם אתם מהאנשים ששולחים ל- YES משוב על תקלות, אשמח אם תצרפו את זה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
מה הקשר בין DHCP לבין "אינטרנט נגיש לכל אחד"?
אם אתה רוצה הגנה, תפעיל גם הצפנה על הרשת (WPA2) וגם סינון לפי כתובות MAC - ותזין את כתובות הMAC של ההתקנים שלך.
אם אתה רוצה הגנה, תפעיל גם הצפנה על הרשת (WPA2) וגם סינון לפי כתובות MAC - ותזין את כתובות הMAC של ההתקנים שלך.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
uriler כתב:מה הקשר בין DHCP לבין "אינטרנט נגיש לכל אחד"?
אם אתה רוצה הגנה, תפעיל גם הצפנה על הרשת (WPA2) וגם סינון לפי כתובות MAC - ותזין את כתובות הMAC של ההתקנים שלך....
-
roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

DHCP זה גם סוג של הגנה, יש אנשים שלא יודעים להקצות כתובת ידנית. נכון יש הגנות נוספות טובות יותר,uriler כתב:מה הקשר בין DHCP לבין "אינטרנט נגיש לכל אחד"?
אם אתה רוצה הגנה, תפעיל גם הצפנה על הרשת (WPA2) וגם סינון לפי כתובות MAC - ותזין את כתובות הMAC של ההתקנים שלך....
אתם צודקים.
הנקודה שרציתי להעביר בפוסט, זה מדוע ביטלו את האפשרות להגדיר IP ידנית.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
DHCP היא ממש לא סוג של הגנה.
מי שרוצה להתחבר אליך לרשת ידע את זה בקלות.
מי שרוצה להתחבר אליך לרשת ידע את זה בקלות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

roee7777,
אם מישהו יצליח לעקוף סינון כתובת MAC ואבטחה אלחוטית - הוא כנראה יודע להקצות כתובת IP ידנית.
אם אתה רוצה להוסיף עוד layer של אבטחה - תגדיר שלא יציג את שם הרשת (SSID) ותזין אותו ידנית בנקודות הקצה.
אם מישהו יצליח לעקוף סינון כתובת MAC ואבטחה אלחוטית - הוא כנראה יודע להקצות כתובת IP ידנית.
אם אתה רוצה להוסיף עוד layer של אבטחה - תגדיר שלא יציג את שם הרשת (SSID) ותזין אותו ידנית בנקודות הקצה.
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
דבר נוסף שלימדו אותי - ברוב הראוטרים יש הפשרות להגדיר ששינוי הגדרות הראוטר יתבצעו רק ממחשב המחובר באופן קווי. זה מונע מאורחים אל-חוטיים "ברשות" או לא ברשות לשנות פרמטרים שפותחים להם אפשרויות נוספות.
-
roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

את זה אני מכיר. עשיתי את האפשרות הזאת. תודהuriler כתב:roee7777,
אם אתה רוצה להוסיף עוד layer של אבטחה - תגדיר שלא יציג את שם הרשת (SSID) ותזין אותו ידנית בנקודות הקצה....
איך נקראת האפשרות הזאת ? יש לי ראווטר של edimax , אתה יכול להסביר לי איפה זה?juv כתב:דבר נוסף שלימדו אותי - ברוב הראוטרים יש הפשרות להגדיר ששינוי הגדרות הראוטר יתבצעו רק ממחשב המחובר באופן קווי. זה מונע מאורחים אל-חוטיים "ברשות" או לא ברשות לשנות פרמטרים שפותחים להם אפשרויות נוספות....
תודה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

תגיד, מה אתה עושה על המחשבים שלך בבית?roee7777 כתב:את זה אני מכיר. עשיתי את האפשרות הזאת. תודהuriler כתב:roee7777,
אם אתה רוצה להוסיף עוד layer של אבטחה - תגדיר שלא יציג את שם הרשת (SSID) ותזין אותו ידנית בנקודות הקצה....
איך נקראת האפשרות הזאת ? יש לי ראווטר של edimax , אתה יכול להסביר לי איפה זה?juv כתב:דבר נוסף שלימדו אותי - ברוב הראוטרים יש הפשרות להגדיר ששינוי הגדרות הראוטר יתבצעו רק ממחשב המחובר באופן קווי. זה מונע מאורחים אל-חוטיים "ברשות" או לא ברשות לשנות פרמטרים שפותחים להם אפשרויות נוספות....
תודה...
אני חושב שסודות הגרעין ש"אין" לנו לא מאובטחים כ"כ
בכל מקרה, איזה edimax יש לך?
-
roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

7084ga adsl2+uriler כתב:תגיד, מה אתה עושה על המחשבים שלך בבית?roee7777 כתב:את זה אני מכיר. עשיתי את האפשרות הזאת. תודהuriler כתב:roee7777,
תודה...
אני חושב שסודות הגרעין ש"אין" לנו לא מאובטחים כ"כ
בכל מקרה, איזה edimax יש לך?...
סרטים, מוסיקה, תמונות. אין לי מסמכים חשובים, למזלי אני לא ענת קם XD
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
שם משתמש וסיסמא לא ידועים לאורחים בטריטוריה שלי,
איך הם אמורים להתחבר לרשת האלחוטית שלי?בלי שם משתמש וסיסמא שידועים רק לי.
איך הם אמורים להתחבר לרשת האלחוטית שלי?בלי שם משתמש וסיסמא שידועים רק לי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
מממ די בקלות
אם הם יודעים מה הם עושים כמובן ,
LINUX+העברת הכרטיס האלחוטי למוד מסוים+ערכת utilities פשוטה
קצת סבלנות וכנראה שהם בפנים..
כמובן שזה תלוי גם ברמת ההגנה ששמת אבל אפשרי
אם הם יודעים מה הם עושים כמובן ,
LINUX+העברת הכרטיס האלחוטי למוד מסוים+ערכת utilities פשוטה
קצת סבלנות וכנראה שהם בפנים..
כמובן שזה תלוי גם ברמת ההגנה ששמת אבל אפשרי
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
בעברית צחה "לפרוץ".כל מי שששולט בלינוקס ואמצעי עזר מבטל את כל ההגנות אם כך. 
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד