Dune Prime 3.0- מספר שאלות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני שוקל לקנות את ה-Dune Prime 3.0
מצאו חן בעיניי - העיצוב שלו, היציאות האנלוגיות (אין לי HDMI ברסיבר)
יש לי כמה שאלות:

1. אני אהיה בארה"ב במאי- האם ההמלצה לא לקנות בחו"ל בגלל בעיות אמינות עדיין בתוקף או שכיום המצב השתפר?
תהיה לי איזה בעיה מבחינת תאימות למתח או ה-patch לפריצת איזורי DVD/בלו ריי?
2. אני מבין שב-Dune דיסק קשיח מותקן ע"י החברה ולא באופן עצמי- מה היתרון שדיסק קשיח פנימי יתן לי? ואיפה מוסיפים כזה, לא ראיתי באתרי ההזמנות אופציה להוסיף דיסק קשיח.
3. למישהו יש נסיון עם תוכנת הטורנטים שלו? קורץ לי שהוא יטפל בהורדת טורנטים והמחשב יהיה כבוי.
זה נח? עובד טוב?
4. אני רואה שיש עליו הרבה פחות שרשורים כאן מאשר על מכשירים אחרים- זה אומר שהוא מכשיר נדיר או שאין מה להגיד עליו? (אין לו בעיות)
5. החברה מוציאה עדכוני קושחה בקצב ראוי? היא ממשיכה לתמוך במכשיר לאורך מס' שנים או שהיא נוטשת אותו?
6. איזה דברים ה-NMT מאפשר שלא מתאפשרים במכשיר הזה?

מקווה שלא הגזמתי עם השאלות 8O

תודה!
נערך לאחרונה על ידי Mistoffelees ב 14/04/2010 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

didi77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תודה על ניסוח השאלות.
אני בדיוק לפני רכישת סטרימר ודי סגור על הC200, אך עדיין מתלבט בין הC200 לDune Prime 3.0, אמתין לתגובות על שאלותיך ואחליט מה לרכוש.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

Re: Dune Prime 3.0- כמה שאלות

שליחה #3 

yes-man כתב:היי,
אני שוקל לקנות את ה-Dune Prime 3.0
מצאו חן בעיניי - העיצוב שלו, היציאות האנלוגיות (אין לי HDMI ברסיבר)
יש לי כמה שאלות:

1. אני אהיה בארה"ב במאי- האם ההמלצה לא לקנות בחו"ל בגלל בעיות אמינות עדיין בתוקף או שכיום המצב השתפר?
2. אני מבין שב-Dune דיסק קשיח מותקן ע"י החברה ולא באופן עצמי- מה היתרון שדיסק קשיח פנימי יתן לי? ואיפה מוסיפים כזה, לא ראיתי באתרי ההזמנות אופציה להוסיף דיסק קשיח.
3. למישהו יש נסיון עם תוכנת הטורנטים שלו? קורץ לי שהוא יטפל בהורדת טורנטים והמחשב יהיה כבוי.
זה נח? עובד טוב?
4. אני רואה שיש עליו הרבה פחות שרשורים כאן מאשר על מכשירים אחרים- זה אומר שהוא מכשיר נדיר או שאין מה להגיד עליו? (אין לו בעיות)
5. החברה מוציאה עדכוני קושחה בקצב ראוי? היא ממשיכה לתמוך במכשיר לאורך מס' שנים או שהיא נוטשת אותו?
6. איזה דברים ה-NMT מאפשר שלא מתאפשרים במכשיר הזה?

מקווה שלא הגזמתי עם השאלות 8O

תודה!
...
לא יודע את התשובות לשאלות אבל נקודה אחת שרציתי לציין היא שבשימוש ה 7.1 יציאות במכשיר לא ניתן לבצע שום כיוונים לציוד שברשותך, כלומר לא תוכל להגדיר גודל רמקולים, חיתוכי קרוס, דיליים למיניהם וכו.. .המכשיר לא מאפשר לבצע זאת והרסיבר לא נותן לעשות זאת, כי הכניסות האנלוגיות מועברות ישירות להגברה ולא עוברות דרך DSP כזה או אחר ברסיבר.(לפחות ככה זה בחיבור 7.1 יציאות לפרוססור חיצוני מכובד שאין לו HDMI ולכן אני מניח, שככה זה יהיה גם בשימוש ב 7.1 כניסות ברסיבר כזה או אחר.)

סתם נקודה שכדאי לדעת.

בהצלחה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

להבנתי בדגם הפריים מומלץ שהחנות תהיה קרובה לביתך - שכן עיקר הבעיות היו דווקא עם הכונן.
לגבי עדכונים - יש פעם ב-3 חודשים משהו בסגנון. - הכי פשוט - תכנס לאתר שלהם ותסתכל - תוכל גם לראות שיש למיטב זכרוני עדכונים למכשירים ישנים יחסית.

להבנתי בעיקר בגלל המחיר - אין הרבה רוכשים - ולכן - אין הרבה שרשורים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

...
-- אין תשובה עדיין, אין ממש סטטיסטיקות של תקלות.
...
-- לא שאני יודע.
...
-- זה נוח אם אין לך רשת או אם יש תכנים קבועים שאתה רוצה לנגן (למשל דיסק ספציפי של הילדים, או כמו במקרה שלי - דיסקי בדיקות למניהם).
...
-- לא מכיר מכשיר אחד שיודע לעשות את זה טוב. עדיף להשאיר לו לנגן את התכנים ולהשאיר למחשב להוריד אותם.

4
. אני רואה שיש עליו הרבה פחות שרשורים כאן מאשר על מכשירים אחרים- זה אומר שהוא מכשיר נדיר או שאין מה להגיד עליו? (אין לו בעיות)
...
-- אני לקוח מרוצה אם זה אומר לך משהו... היה מחסור מאוד גדול של מכשירים בעבר, ורק לאחרונה התחילו למכור אותו מחדש. זה בפירוש לא מתחרה עם מכשירים זולים.
...
-- יש לי מכשיר דור ראשון וכל עדכון תוכנה של המכשיר החדש יוצא גם למכשיר הראשון... אותו מכשיר אצלי מאז שהם הכריזו על ה-DUNE וחוץ מהבעיה בכונן במכשיר הדור השלישי, הכל היה תקין.

-- לגבי עדכוני תוכנה: http://www.dune-hd.com/firmware גם לשם ותראה מה מעודכן לכל מכשיר. בד"כ כל חודש חודשיים יוצא שדרוג קבוע. השדרוגים לרוב משמעותיים מאוד לגבי יכולות המכשירים.

xgr3d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

. אני מבין שב-Dune דיסק קשיח מותקן ע"י החברה ולא באופן עצמי- מה היתרון שדיסק קשיח פנימי יתן לי? ואיפה מוסיפים כזה, לא ראיתי באתרי ההזמנות אופציה להוסיף דיסק קשיח.
...
אני התקנתי בעצמי דיסק קשיח בלי שום בעיה ( "2.5 של 1 טרה ). פשוט מסובבים כמה ברגים ומחברים.

בגדול היו לי כמה בעיות שיותר קשורות להגדרות רשת וnfs אבל לכל הבעיות מצאתי פיתרון ואני מאוד מרוצה מה dune שלי.
אני ממליץ לקנות מארתור http://www.hdi-dune.co.il . הוא עזר לי עם כמה בעיות.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

xgr3d כתב:
. אני מבין שב-Dune דיסק קשיח מותקן ע"י החברה ולא באופן עצמי- מה היתרון שדיסק קשיח פנימי יתן לי? ואיפה מוסיפים כזה, לא ראיתי באתרי ההזמנות אופציה להוסיף דיסק קשיח.
...
אני התקנתי בעצמי דיסק קשיח בלי שום בעיה ( "2.5 של 1 טרה ). פשוט מסובבים כמה ברגים ומחברים.

בגדול היו לי כמה בעיות שיותר קשורות להגדרות רשת וnfs אבל לכל הבעיות מצאתי פיתרון ואני מאוד מרוצה מה dune שלי.
אני ממליץ לקנות מארתור http://www.hdi-dune.co.il . הוא עזר לי עם כמה בעיות.
...
ומה המחיר שם ? יותר זול מהעולם הדיגיטלי ?

xgr3d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

אני לא יודע כמה עולה ב "העולם הדיגיטלי", תתקשר ותבדוק.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #9 

כמי שמחזיק ב , TVIX 6500 ופופקורן 100, 110, ובDUNE, אני לא רואה מכשיר שמשתווה אליו...
האינטואיטיביות של התפעול, הפשטות, הניגון של כל התכנים שיש לי (כולל BR מלא) פשוט, קל ונהדר.

תהנה...
גיא, אני ואתה ודי!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”