Mvix Ultio Pro- מחפש חוות דעת
לא נמכר בארץ בכל מקרה לפי נסיון שלי מול חברת MVIX
(אם כן מוכרים אותו אשמח לדעת איפה ורמת מחירו)
מוצרים טובים מאוד אבל בסטרימר MVIX780HD היתה נפילה משום מה ולא מעדכנים את הקשוחה כבר שנתיים כנראה זנחו אותו
הסטרימר הוותיק שלהם 5000 עובד אצלי כבר 5 שנים מעולה למרות שיש באגים קטנים ואין יותר עדכונים
(אם כן מוכרים אותו אשמח לדעת איפה ורמת מחירו)
מוצרים טובים מאוד אבל בסטרימר MVIX780HD היתה נפילה משום מה ולא מעדכנים את הקשוחה כבר שנתיים כנראה זנחו אותו
הסטרימר הוותיק שלהם 5000 עובד אצלי כבר 5 שנים מעולה למרות שיש באגים קטנים ואין יותר עדכונים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ככל שהמכשיר יותר איזוטרי - בישראל - ככה התמיכה בעברית קרוב לוודאי לא תהיה, וגם שיפורים ושדרוגים אל תצפה להם.
כמות המכשירים בשוק היום - חבל ללכת על מוצרים שלא כולם מכירים.
כמות המכשירים בשוק היום - חבל ללכת על מוצרים שלא כולם מכירים.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לא בטוח שהמכשיר איזוטרי... לפותח השרשור - אתה מוזמן לקרוא כאן http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1158205 ולספר לנו את המסקנות 
לגבי עברית, מתוך ה SPEC שלהם לפחות (כאן: http://www.mvixusa.com/download/manuals ... Player.pdf)
Language: English, German, Spanish, Italian, French, Portuguese, Dutch, Hebrew
לגבי עברית, מתוך ה SPEC שלהם לפחות (כאן: http://www.mvixusa.com/download/manuals ... Player.pdf)
Language: English, German, Spanish, Italian, French, Portuguese, Dutch, Hebrew
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בדוק - זה אומר שהשתמשת בו? יש המון הגדרות למה זה "תמיכה עברית"
אני שוב אומר - לא כדאי להתעסק עם מזרימדיה שאין לו פה יבואן ו/או שוק.
אני שוב אומר - לא כדאי להתעסק עם מזרימדיה שאין לו פה יבואן ו/או שוק.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
ראשית זה לא בשבלי, יש לי TVIX 6500 ואני מרוצה עד השמיים!Itay_Pollak כתב:בדוק - זה אומר שהשתמשת בו? יש המון הגדרות למה זה "תמיכה עברית"
אני שוב אומר - לא כדאי להתעסק עם מזרימדיה שאין לו פה יבואן ו/או שוק....
גיס שלי נדלק על הנושא ומחפש משהו במחיר יותר עממי ועם יכולת הקלטה. לפי חברים שלו שרכשו את המכשיר, יצא לאחרונה עדכון לעברית -תרגום, עדין לא שמות קבצים. אך אמור לצאת עוד עדכון בקרוב לשמות קבצים.
בארץ הדגם הספציפי עדין לא נמכר וגם בחו"ל הוא כנראה עדין חדש, כך שאין יותר מדי ביקורות. אמנם החברה Mvix לא חדשה בשוק, ועם כל הבעיות יציבות שיש לאקסטרימר ודומיו, אני לא חושב שעם מכשיר כזה אני צריך יותר לחשוש.
פשוט חשבתי שיש מישהו בפורום שמכיר אישית את המכשיר ויכול לתת חוות דעת. כנראה שאין.
תודה על העזרה בכל אופן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שווה לבדוק את ה iamm NTR83 - אני רק לא בטוח מה מחירו בחו"ל - תומך בהקלטה מSCART, יש לו מסך מעולה (אפשר לנגן מוזיקה בלי להדליק את המסך הראשי, נראה לי שראיתי שהוא גם קולט DTT...