לא מבין ברשתות חברתיות? אל תגיש מועמדות ל MI5
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.dailytech.com/MI5+Cutting+Em ... e18106.htm
MI5 (הישרות החשאי של אנגליה) מפטרת עובדים שלא מצליחים להסתדר עם רשתות חברתיות. מה דעתכם?
MI5 (הישרות החשאי של אנגליה) מפטרת עובדים שלא מצליחים להסתדר עם רשתות חברתיות. מה דעתכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
guyezra,
במוסד רשמו זה עתה את שמך...
Huber,
יותר מזה, קראתי לפני יומיים שהם מפטרים אנשים ש "לא מסתדרים עם מחשבים". בקיצור, הם מתקדמים למאה ה-21.
במוסד רשמו זה עתה את שמך...
Huber,
יותר מזה, קראתי לפני יומיים שהם מפטרים אנשים ש "לא מסתדרים עם מחשבים". בקיצור, הם מתקדמים למאה ה-21.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz - לי אין פייסבוק, רוצה לצאת החוצה ולהסדיר את הנושא פנים אל פנים?!

- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חח, הרשה לי לשים את מגן הביצים שלי.Huber כתב:Pavelz - לי אין פייסבוק, רוצה לצאת החוצה ולהסדיר את הנושא פנים אל פנים?!![]()
...
ובנימה רצינית יותר. היום כל סלולרי חדש שיוצא מתחרה עד כמה יש בו אינטגרציה יותר חזקה עם פייסבוק\טוויטר ולראיה המכשירים החדשים של מיקרוסופט שבהם פייסבוק חשוב לא פחות מ SMSים ושיחות.
כמו כן שמעתי על איזה ממשק חדש של נוקיה שישנה לגמרי את תפריט "אנשי הקשר" במכשירי טלפון שלנו ויהפוך למשהו יותר גמיש ואינטרקטיבי.
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

לאחי ולאנשים סביבי יש פייסבוק, אני יודע בדיוק מה זה ומה זה נותן, מבחינתי זה בזבוז אחד גדול של זמן. עד היום לא הצלחתי לשכנע את עצמי להשתמש בה ולא מוצא שום הצדקה לזמן הפנוי שזה יגזול ממני.
אני אפילו לא ניסיתי להבין איך זה עובדHuber כתב:לאחי ולאנשים סביבי יש פייסבוק, אני יודע בדיוק מה זה ומה זה נותן, מבחינתי זה בזבוז אחד גדול של זמן. עד היום לא הצלחתי לשכנע את עצמי להשתמש בה ולא מוצא שום הצדקה לזמן הפנוי שזה יגזול ממני....
שמעתי בדיוק אותם משפטים בעבר על האינטרנט בכלל, או אפילו על מחשבים אישיים בעבר היותר רחוק. גם על טלויזיה ואפילו על יכולת קרוא וכתוב אפשר להגיד אותו דבר.truejoker כתב:אני אפילו לא ניסיתי להבין איך זה עובדHuber כתב:לאחי ולאנשים סביבי יש פייסבוק, אני יודע בדיוק מה זה ומה זה נותן, מבחינתי זה בזבוז אחד גדול של זמן. עד היום לא הצלחתי לשכנע את עצמי להשתמש בה ולא מוצא שום הצדקה לזמן הפנוי שזה יגזול ממני.......
פייסבוק וטוויטר, כמו האינטרנט בכלל, יכולים להוות בזבוז זמן משווע או כלים נהדרים לכל מיני שימושים מועילים. מה שחשוב זה איך אתה משתמש בזה.
נכון, רוב האנשים מנצלים את זה לבזבוזי זמן , אך זה נכון גם לSMSים שמשמשים בעיקר להעברת מסרים חסרי תוכן בין נוער משועמם.
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT

moco - פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו רומז שאני טכנופוב
לכל המכרים שלי (אח, חברים קרובים, עובדים בחברה) יש פייסבוק, רובם המכריע משתמשים בו בעיקר לשטויות (עצומות מטופשות, משחקים וכו). אולי אפשר לעשות איתו ניסים ונפלאות, המציאות הוכיחה לי שזה ברב המכריע של המיקרים יותר בזבוז של זמן מכלי עבודה.
אני אישית מאמין שפייסבוק/טוויטר הוא יותר טרנד אופנתי מכלי יעיל וככה אני כרגע מתייחס אליו, שום דבר לבינתיים לא הוכיח לי שאני טועה.
לכל המכרים שלי (אח, חברים קרובים, עובדים בחברה) יש פייסבוק, רובם המכריע משתמשים בו בעיקר לשטויות (עצומות מטופשות, משחקים וכו). אולי אפשר לעשות איתו ניסים ונפלאות, המציאות הוכיחה לי שזה ברב המכריע של המיקרים יותר בזבוז של זמן מכלי עבודה.
אני אישית מאמין שפייסבוק/טוויטר הוא יותר טרנד אופנתי מכלי יעיל וככה אני כרגע מתייחס אליו, שום דבר לבינתיים לא הוכיח לי שאני טועה.
חס וחלילה טכנופובHuber כתב:moco - פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו רומז שאני טכנופוב![]()
אני אישית מאמין שפייסבוק/טוויטר הוא יותר טרנד אופנתי מכלי יעיל וככה אני כרגע מתייחס אליו, שום דבר לבינתיים לא הוכיח לי שאני טועה....
מסכים לחלוטין לגבי מה הרוב למעשה עושים עם הרשתות הללו, רק ציינתי שאותו דבר נכון למשל לטלויזיה (במה הרוב צופים?) ולSMS (למה משמש הנפח הגדול של SMSים?).
ישנם כבר שימושים מצוינים לFB ובעיקר לטוויטר.
הייחוד של FB וטוויטר שהם יחסית חדשים, זה הכל.
לגבי אם זה טרנד או לא, אי אפשר לדעת בשלב זה, אבל שוב, אותם דברים נאמרו לאין ספור דברים אחרים שחלקם התברר כבכלל לא טרנד . ל"זכותם" של FB וטוויטר ניתן להגיד שהתפוצה שלהם כבר היום, בעיקר FB, היא ענקית, הרבה מעבר לדברים שהתבררו בדיעבד כטרנדים זמניים.
משה