Philips 8404 - בעיות עם NetTV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #1 

בזמן האחרון אני לא מצליח להתחבר משום מה ל-NetTV.
בעבר הצלחתי להתחבר ללא בעיות ומאז שדרגתי 2 גרסאות פעמיים - אולי זה מה שגרם לבעיה אבל עד כמה שזכור לי לא ניתן לרדת לגרסאות ישנות יותר אלא רק לעלות לחדשות יותר. כרגע יש לי את הגרסא האחרונה (0.26.72.0).
אני מצליח להתחבר לפורטל של פיליפס, מקבל תפריט הרשמה ומשם אני נכנס ללולאה אינסופית.
יש 3 אפשרויות בתפריט ההרשמה: לא להרשם, להרשם מאוחר יותר או להרשם כעת.
בחרתי בראשונה: מופיע חלון שאומר שאוכל להרשם בכל עת בעתיד. לחצתי OK - חזרתי לתפריט ההרשמה.
בחרתי בשניה: מופיע חלון שאומר שיזכירו לי להרשם בעתיד. לחצתי OK - חזרתי לתפריט ההרשמה.
בחרתי בשלישית: רשמתי את המייל שלי, מופיע חלון שאומר שפיליפס שלחו לי מייל ועליי לאשר אותו.
נכנסתי למייל, אישרתי אותו, חזרתי לטלויזיה, לחצתי OK ומופיעה הודעה שלא אישרתי את המייל. לחצתי OK - חזרתי לתפריט הרשמה.
אני יודע שאין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט. התחברתי בהתחלה דרך ראוטר ואח"כ ישירות למודם כדי למנוע את האפשרות שהראוטר חוסם משהו אבל כלום לא עוזר ולמען האמת אני כבר די מיואש מפיליפס.

מישהו מכיר את הבעיה ויכול לסייע בפתרונה ? :(

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אחרי +24 שעות, 54 צפיות ו-0 תגובות 2 דברים כבר ברורים לי:

1. מספר החברים שברשותם טלויזית פיליפס מדגם 8404 הוא כנראה קטן ביותר למרות התלהבות הגדולה ממנה כאן באתר.
2. מי שכבר יש לו טלויזיה כזו כנראה שלא חיבר אותה לרשת ולכן אינו יודע על מה מדובר, או שהוא כן חיבר אותה וזה עובד אצלו כמו שצריך.

לכן השאלה הבאה שלי היא כזאת:

יש באתר הזה מישהו שהטלויזיה הזו מחוברת אצלו לרשת ומצליח להתחבר ל-NetTV ? אם כן, עם איזו קושחה ?

(ההודעה הבאה תהיה אחרי 108 צפיות :D)

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

לתשומת לב המנהלים

שליחה #3 

אני חייב להודות שאני ממש מאוכזב מהפורום הזה.
126 צפיות ואף אחד לא יכול לענות על שאלה כל כך פשוטה ? הרי כל מי שנכנס וצפה בהודעה הזו או שיש לו טלויזיה כזו בבית או שהוא מתכוון לקנות אחת - כל כך קשה לבדוק אם ה-NetTV עובד או לא ?
חוץ מזה, איפה כל המנהלים והמומחים בתחום ? לאן הם נעלמו ?
בתור מישהו שמנהל במשך כמה שנים פורום גדול אחר באינטרנט אני פשוט לא מצליח להבין את ההתעלמות של המנהלים מהנושא הזה.
נושא שצבר די הרבה צפיות ומפרסם ההודעה כתב הודעה שניה בעניין ועדיין לא נענה גם 4 ימים אחרי פרסום ההודעה למרות שמדובר בבדיקה מאוד פשוטה וצריך לכתוב הודעה שלישית בעניין אומר המון על האתר ומי שעומד בראשו.
אני בתור מנהל עושה הכל על מנת לעזור לחברי הפורום - גם בפעולות המצריכות ממני השקעה של שעות או אפילו מספר ימים ועל אחת כמה וכמה אם מדובר בפעולה פשוטה שאינה מצריכה זמן רב, אבל אולי זה רק אני והאופי שלי.
חוץ מזה גם כאן בתור חבר באתר אני משתדל לעזור עד כמה שאני יכול בשאלות של חברים אחרים.
לכן, אם גם ההודעה הזו לא תקבל תגובה הולמת אני אסיק את המסקנה המתבקשת ואפרוש מהאתר לאלתר עם כל הצער שבדבר.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

לא מבין מה אתה רוצה מאנשים? מאוכזב מתלונן

למה רק מי שרכש מוצר כזה חייב להכנס? אני נכנסתי להודעה שלך כמה פעמים סתם לקרוא.

מה אתה רוצה? אף אחד לא יודע לכן אף אחד לא עונה לך.... אם תקפיץ את ההודעה כל זמן מה ותכתוב כמה אתה מאוכזב זה לא יעזור.

תפסיק עם זה.

אתה ממש טייפקאסט של הלקוח הישראלי הממוצע זה שמתלונן על סתם "לכן, אם גם ההודעה הזו לא תקבל תגובה הולמת אני אסיק את המסקנה המתבקשת ואפרוש מהאתר לאלתר עם כל הצער שבדבר" אתה "מאיים" כאילו מה?

אתה מוזמן לפרוש.. אף אחד לא מחזיק אותך בכוח.
בהצלחה.

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני לא מצפה שאנשים יפתרו לי את הבעיה ואני לא מסוג האנשים שכותבים בפורומים "יש לי בעיה עם X - תעזרו לי - אני לא יודע מה לעשות". אני קודם כל משקיע בעצמי כמה שעות וימים בחיפושים אחרי תשובה לבעיה שלי באינטרנט ורק לאחר מכן אם אני לא מוצא תשובה אני מתייעץ בפורומים ישראלים כגון זה.
מה שאני כן מצפה מאנשים שיש להם את הטלויזיה הזאת ונכנסים לאתר זה שהם יפעילו אותה וינסו להכנס ל-NetTV וירשמו אם הם הצליחו להכנס או לא - מסובך מאוד, נכון ? עכשיו בוא ותגיד לי שאין בפורום הזה אנשים עם טלויזיה מדגם 8404 שהיא אחת הטלויזיות הנמכרות בשנת 2009 בישראל. אני בטוח שיש ואף לא מעט כאלה. כנראה ש-"הישראלי הממוצע" לא אוהב לעזור לאחרים אבל אוהב שעוזרים לו.
להגיד לך את האמת ? זאת הפעם הראשונה מזה כמעט 20 שנה שאני גולש באינטרנט והייתי צריך לכתוב 3 הודעות רצופות על מנת לזכות בתגובה כלשהי לשאלה פשוטה ביותר. אני לעולם לא מקפיץ הודעות סתם ואין לי כל כוונה לעשות זאת גם בעתיד. המקרה הזה יוצא דופן מפני שתמוה בעיניי ששאלה כזו פשוטה זוכה להתעלמות מוחלטת למרות שברור לי לחלוטין שיש אנשים שיכולים לעזור לי אם רק ירצו ורק טיפה יתאמצו בשבילי אבל כנראה שאין אנשים כאלה באתר.
אני לא רוצה לפרוש מהאתר ולא "מאיים" - האתר הזה הוא הבית השני שלי ואני פשוט מאוד פגוע ומאוכזב מפני שלא ציפיתי לקבל בו כזה יחס.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #6 

אתה חי בסרט כנרא, אני בעד שתצא ממנו.
( בלי לפגוע)
" ואני פשוט מאוד פגוע ומאוכזב מפני שלא ציפיתי לקבל בו כזה יחס" זה פורום לא באמת הבית שלך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מי ש-"חי בסרט" מבין שנינו זה אתה (בלי לפגוע), אבל מכיוון שאתה לא מבין את הכוונה בביטוי "הבית השני שלי" ואתה חושב שבאמת התכוונתי ל-"בית" במובן הפיזי אני מציע שנפסיק את הדיון בעניין וניתן גם לאנשים אחרים אפשרות להגיב.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #8 

צודק.
אני מקווה שמישהו יפתור לך את הבעיה.

חג שמייח.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

מה קורה חברים? הכל בסדר?
בכל מקרה, ניסית לפנות לאלקטרה?

ד"א - כנראה שלא כל מי שיש לו את המכשיר משתמש בפונקציה הזו, או שלא עונה פה לשאלות...
בפעם האחרונה שבדקתי - ההשתתפות בפורום היא בהתנדבות.

אם אתה לא מסתדר מול אלקטרה - תפנה אליי, גם בפרטי ואני אנסה להעביר את הפרטים שלך למישהו מפיליפס ישירות.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

אני מבטיח לתת לך תשובה - האם זה עובד ובאיזו גרסה, ברגע שאהיה ליד טלוויזיה מדגם זה כשאעבור בבית של אימי (כנראה כבר מחר).

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

תודה רבה לכם על העזרה.
Oreach, אני מחכה בקוצר רוח לתשובתך לגבי ה-NetTV
Itay, אם אני לא אסתדר גם אחרי העזרה של Oreach אני אפנה לאלקטרה ואם גם הם לא יעזרו אני אשמח לקבל את עזרתך.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

(Y), לדעתי שווה לך לבדוק מול אלקטרה במקביל.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #13 

starrywolf,

בדקתי לך.
ה-NetTV עובד ללא בעיות גם בגרסה 26.66.0 וגם לאחר עדכון בגרסה 26.72, שום מסך רישום לא נפתח אצלי בשום שלב.
נסה לשלוח מייל ל-philips ולשאול אותם, אולי יתנו לך פתרון לבעיה.

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

תודה רבה Oreach, אני כבר הולך לבדוק אולי השתנה משהו בינתיים עם ה-NetTV ולא ידעתי (לא בדקתי את זה כבר כמה ימים) ואם לא אז נמשיך את הטיפול בבעיה דרך אלקטרה/פיליפס/איתי. :D

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

בדקתי - כלום לא השתנה. :(
בינתיים שלחתי מייל לפיליפס ונראה מה תהיה תשובתם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

דיברת על אלקטרה?

starrywolf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

לא, אבל אני כנראה אאלץ לדבר איתם באמת.
קיבלתי מייל חוזר מפיליפס והם מבקשים לעבור איתי בדיקה מקיפה של הבעיה בטלפון, אבל לפני שאני מתקשר לחו"ל אני אנסה את מזלי בארץ קודם.
אני אדבר עם אלקטרה מחר ואם זה לא יעזור אני אשלח לך הודעה פרטית ונמשיך את התהליך... :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”