שלום לכל חברי הפורום הנהדר הזה,
ברשותי כיום טלווזיה 28 אינץ ישנה שזקוקה להחלפה. כרגע אני לא מחובר לכבלים כלשהם וקולט דרך אנטנת RF ערוץ 1,2 ( מתוך מחשבה שלי ושל אישתי שלא לחשוף ולמכר את ילדי לעולם הערוצים) וכן DVD. מתוך רצון להחליף את הטלוויזיה לפלאזמה 42 אינץ חל עירעור אצלי בקשר לחיבור לכבלים. בהנחה שאני כן מתחבר ל-YES כרגע אז המצב פשוט ואז אני אקנה את הפנסוניק PWD8 שראיתי פה בפורום שהיא מאד מומלצת בסדר המחיר שאני מוכן להשקיע (עד 13K) או אולי את LG PX4 שגם הבנתי שהיא טובה.
ההתלבטות שלי היא לגבי האופציה השניה של לא להתחבר כרגע לכבלים. במקרה זה האם שימוש בפלאזמה עם טיונר (למשל LG PX4) דרך אנטנה רגילה לכניסת ה-RF היא בכלל ראלית (מתוך מחשבה ש-(1) כרגע אנצל את הפלאזמה לשימוש ב-DVD ו-(2) בשנה שנתיים הקרובים אני כן אתחבר לכבלים). האם בצפייה בשידורי טלוויזיה אראה בפאזמה טוב יותר, אותו דבר או גרוע יותר מאשר בטלווייה CRT רגילה? ברור לי שאני לא אנצל את הפוטנציאל של הפלאזמה בשידורי טלוויזיה אבל אני מוטרד מהעובדה שאולי אראה אפילו גרוע יותר מטלוויזיה רגילה. מה אתם ממליצים לי לעשות?
תודה מראש.
התלבטות בקניית פלאזמה
יש לי את ה PX4 של LG אני מחובר דרך ממיר של יס יש לי גם חיבור כבלים של הוט בצורה אנלוגית אני בעיקר משתמש באנלוגי לפונקצית ה PIP (תמונה בתוך תמונה) לגבי השאלה שלך יש הבדל גדול בין שידור אנלוגי דרך הטיונר לשידור דרך ממיר יס או הוט אתה רואה תמונה באנלוגי אבל עם הרבה רעש בתמונה בערוץ 10 זה עוד נסבל אתה עדיין רואה תמונה סבירה באנלוגי אבל בערוצים אחרים זה ממש קטסטרופה לכן אם זה מצב זמני זה עדיין נסבל.
לגבי השאלה של טלוויזית ה CRT אתה תראה הרבה יותר גרוע בפלאזמה מכיוון שהמסך הרבה יותר גדול לכן גם כל איכות ירודה שיש בתמונה אתה רואה ובשידור אנלוגי זה מתבטא מאוד.
המלצה שלי קנה פלאזמה ותתחבר ליס כך אתה תקבל את איכות השידור הכי טובה שתקבל היום.
לגבי השאלה של טלוויזית ה CRT אתה תראה הרבה יותר גרוע בפלאזמה מכיוון שהמסך הרבה יותר גדול לכן גם כל איכות ירודה שיש בתמונה אתה רואה ובשידור אנלוגי זה מתבטא מאוד.
המלצה שלי קנה פלאזמה ותתחבר ליס כך אתה תקבל את איכות השידור הכי טובה שתקבל היום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: