חזרה לארץ מארה"ב
שלום לכולם,
אחרי שהות של מספר רב של שנים בארה"ב אני חוזר לארץ. יש לי טלויזיה של sony מודל KDL-52XBR4 .
לפי הspecs המסך הוא 110 - 220 , אבל עובד רק בNTSC. לפי הmanual :
NTSC: American TV standard / ATSC (8VSB terestial): ATSC compliant 8VSB
QAM on cable: ANSI/SCTE 07 2000 (Does not include CableCARD functionality)
השאלה היא האם בעידן שידורים דיגיטלי זה משנה? האם לטלויזיה משנה באיזה שיטת שידור הממיר של יס או הוט משתמשים אם הממיר מחובר ב - HDMI?
אני שואל כי הבנתי שגם ב - HDMI ישנם תקנים שונים שקשורים ב - FPS ולא תמיד יש תאימות בין המדינות. תקן ה - HDMI של הטלויזיה שלי הוא:
HDMI: Video: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080/24p
מה המשמעות? האם כדי לי למכור ולקנות חדש בארץ (משהוא שהייתי רוצה להמנע ממנו עם אני יכול) או שאני יכול להביא את המסך שלי?
כל עזרה תתקבל בברכה,
אחרי שהות של מספר רב של שנים בארה"ב אני חוזר לארץ. יש לי טלויזיה של sony מודל KDL-52XBR4 .
לפי הspecs המסך הוא 110 - 220 , אבל עובד רק בNTSC. לפי הmanual :
NTSC: American TV standard / ATSC (8VSB terestial): ATSC compliant 8VSB
QAM on cable: ANSI/SCTE 07 2000 (Does not include CableCARD functionality)
השאלה היא האם בעידן שידורים דיגיטלי זה משנה? האם לטלויזיה משנה באיזה שיטת שידור הממיר של יס או הוט משתמשים אם הממיר מחובר ב - HDMI?
אני שואל כי הבנתי שגם ב - HDMI ישנם תקנים שונים שקשורים ב - FPS ולא תמיד יש תאימות בין המדינות. תקן ה - HDMI של הטלויזיה שלי הוא:
HDMI: Video: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080/24p
מה המשמעות? האם כדי לי למכור ולקנות חדש בארץ (משהוא שהייתי רוצה להמנע ממנו עם אני יכול) או שאני יכול להביא את המסך שלי?
כל עזרה תתקבל בברכה,
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה אכן משנה וקשה לדעת אם זה יעבוד או לא.
יש מסכים שבהם פשוט לא מוכרזת תמיכה ב-1080i50 (שניתן להשיג אותו בממיר יס והוט HD). יש אחרים שבאמת לא תומכים בשום דבר חוץ מהתקנים האמריקאיים.
יש מסכים שבהם פשוט לא מוכרזת תמיכה ב-1080i50 (שניתן להשיג אותו בממיר יס והוט HD). יש אחרים שבאמת לא תומכים בשום דבר חוץ מהתקנים האמריקאיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עופר - אי אפשר לסנתז ע"י מחשב 1080i ב-50HZ? בשביל לבדוק אם זה עובד?
האם מעבד מסך דוגמת DVDO EDGE לא יכול לעזור לו? - היו מספר אנשים שרכשו כזה בשביל לסדר את הבעייה לא?
האם מעבד מסך דוגמת DVDO EDGE לא יכול לעזור לו? - היו מספר אנשים שרכשו כזה בשביל לסדר את הבעייה לא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מרבית המחשבים כיום יסרבו להוציא 1080i50, אפשר בהחלט לנסות.
לגבי מעבד תמונה. המרה כזו בהכרח תפגע בתמונה ולא מומלצת אלא אם כן יש כאן מסך משוגע שבאמת אין שום דרך להשיג כאן בארץ משהו דומה. העלות של מכשיר כזה, בתוספת לעלות היבוא וכו' לדעתי יעלו בערך כמו חצי מסך חדש כאן בארץ... השאלה אם זה כדאי או לא זה שאלה לבעל השרשור, הוא זה שצריך להחליט
לגבי מעבד תמונה. המרה כזו בהכרח תפגע בתמונה ולא מומלצת אלא אם כן יש כאן מסך משוגע שבאמת אין שום דרך להשיג כאן בארץ משהו דומה. העלות של מכשיר כזה, בתוספת לעלות היבוא וכו' לדעתי יעלו בערך כמו חצי מסך חדש כאן בארץ... השאלה אם זה כדאי או לא זה שאלה לבעל השרשור, הוא זה שצריך להחליט
תודה
תודה לכולם...נראה לי שזה סיפור עם טיפה יותר מדי סיכון. אמנם המסך שיש לי הוא מעולה אבל הסיכון שהוא ישב ויאסוף אבק גדול מדי. אני יכול למכור אותו בסביבות $1200...להוסיף עוד 1500 $ ואני יכול לקנות משהוא טוב בארץ גם עם אחריות ושרות.
שוב תודה לכולם.
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים