פלאזמה LG "50 - 50PS60FR - חוות דעת
ממשיך להתלבט לגבי מסך לסלון, מרחק צפייה 3.5 - 4 מטר מיועד לצפיה בממיר YES HD, רוב הזמן תכני SD אבל גם תכני HD, כמו כן הקרנת DVD לילדים ( כמובן שלא מדובר ב DVD עם איכויות מדהימות ).
כרגע מעדיף להוציא כמה שפחות אבל עדיין לקבל איכות סבירה +.
נתקלתי במסך הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו ( מחירו בסביבות 6,000 ש"ח עם אחריות מקורית ל 3 שנים ), במידה ויש משהו בסדר גודל דומה של מחיר יועדיף על מסך זה, אשמח לשמוע.
שאלה נוספת טכנית, יש לי רסיבר ישן של דנון ( AVR-1601 ) שאינו כולל כניסות HDMI, האם אפשר לחבר את הממיר HD שך YES בוידאו ישירות לטלויזיה ובאודיו דרך הרסיבר והתוצאה תהיה משביעת רצון.
סליחה על השאלות הארוכות אבל מתלבט כבר מספר שבועות וממש מעונין לסיים את ה - "סיפור".
כרגע מעדיף להוציא כמה שפחות אבל עדיין לקבל איכות סבירה +.
נתקלתי במסך הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו ( מחירו בסביבות 6,000 ש"ח עם אחריות מקורית ל 3 שנים ), במידה ויש משהו בסדר גודל דומה של מחיר יועדיף על מסך זה, אשמח לשמוע.
שאלה נוספת טכנית, יש לי רסיבר ישן של דנון ( AVR-1601 ) שאינו כולל כניסות HDMI, האם אפשר לחבר את הממיר HD שך YES בוידאו ישירות לטלויזיה ובאודיו דרך הרסיבר והתוצאה תהיה משביעת רצון.
סליחה על השאלות הארוכות אבל מתלבט כבר מספר שבועות וממש מעונין לסיים את ה - "סיפור".
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני לא מבין גדול, אבל מתוך התעניינות במסך בגודל כזה וצפייה במסכים שונים, לא אהבתי את ה-50PS60FR, כי יש לה תמונה דהויה מעט.
נסה לבדוק פנסוניק P50c10 ו סמסונג 50B450 -אלו מסכים HDR אך עומדים בתקציב שלך.
כמו כן הדגם של סמסונג 50B550 הוא FHD והומלץ רבות כאן בפורום ובפורומים אחרים. מעט מעל התקציב שהגדרת (6500+) אבל שווה את ההפרש.
הכי חשוב שתראה את המסכים בעיינים ותחליט מה לטעמך.
בהצלחה
נסה לבדוק פנסוניק P50c10 ו סמסונג 50B450 -אלו מסכים HDR אך עומדים בתקציב שלך.
כמו כן הדגם של סמסונג 50B550 הוא FHD והומלץ רבות כאן בפורום ובפורומים אחרים. מעט מעל התקציב שהגדרת (6500+) אבל שווה את ההפרש.
הכי חשוב שתראה את המסכים בעיינים ותחליט מה לטעמך.
בהצלחה
תודה, האם לדעתך הכיוון
של פלאזמה גדולה יותר במקום LCD קצת יוצ רקטנה הוא כיוון נכון בהתחשב במאפייני הצפייה שלי?
כמו כן האם תוכל להתייחס גם לשאלתי השנייה בנוגע לחיבור לרסיבר קולנוע ביתי?
כמו כן האם תוכל להתייחס גם לשאלתי השנייה בנוגע לחיבור לרסיבר קולנוע ביתי?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
כן, אני שוב מבסס את דברי על דעה אישית, אבל מכוון שרוב הצפייה שלך היא SD, ויקח זמן עד שרוב השידורים בארץ יהיו HD, אז עדיף פלאזמה. גם מבחינת מרחק צפיה עדיף 50".
כדאי לך לצפות בפלאזמה מול LCD/LED בשידורי SD ואז להחליט.
בקשר לרסיבר, כדאי שתפתח שרשור חדש בפורום אודיו רב ערוצי.
כדאי לך לצפות בפלאזמה מול LCD/LED בשידורי SD ואז להחליט.
בקשר לרסיבר, כדאי שתפתח שרשור חדש בפורום אודיו רב ערוצי.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
זה כנראה עניין של הגדרות. יש לי את הטלוויזיה הזו והגדרתי את הצבעים ל-65 (מתוך 100). יותר גבוה והצבעים חזקים מדי. גם הקונטרסט רחוק מהמקסימום (70 מ-100). עוד פרטים כאן.שי-כ כתב:לא אהבתי את ה-50PS60FR, כי יש לה תמונה דהויה מעט....
גם אני ראיתי את הדגם הזה ב ZAP
אבל לא הצלחתי למצוא מקום לראות איך התמונה בא, בסוף השבוע ראיתי את הסמסונג PS50B550 ונראתה טוב מאוד, יש לך מושג איך ה LG יחסית אליה?
דרך אגב למה לא ח.י? האם מדובר בדגם אחר עם תכונות אחרות?
דרך אגב למה לא ח.י? האם מדובר בדגם אחר עם תכונות אחרות?