למישהו יש נסיון עם פנסוניק pw8 37?
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רכשתי את ה 37" בעיקר מהסיבה שהשוויתי בין המסכים והתמונה המתקבלת מה 37" לעומת ה42" טובה יותר באופן משמעותי.
ברם, כמובן שיש יתרון לגודל וההנאה ממסך אינה מסתכמת באיכות התמונה בלבד, לגודל יתרון (משום כך אני מחזיק גם מקרן לצורך צפיה בסרטים).
לדעתי, הגורמים המשפיעים על ההחלטה צריכים להיות כדלקמו (לפי הסדר):
1. מרחק צפיה - למרחק צפיה של 3 מטר ומטה עדיף ה 37".
2. מקור האות. אם אתה צופה בעיקר בשידורי טלויזיה (וממרחק קצר) יתרון ה 37" יהיה גדול יותר, התמונה יותר חדה ופחות רואים את הליקויים בשידורי הטלוזיה.
3.חיבורים - ל42" יש אפשרות לחיבור נוסף (אופציונלי, לא מסופק עם המכשיר).
4. מחיר - ה37 זולה בכ20%.
בכל מקרה, מה שלא תחליט, לא תיפול, שני המסכים מצויינים ולדעתי נותנים התמורה הגבוהה ביותר למחירם.
ברם, כמובן שיש יתרון לגודל וההנאה ממסך אינה מסתכמת באיכות התמונה בלבד, לגודל יתרון (משום כך אני מחזיק גם מקרן לצורך צפיה בסרטים).
לדעתי, הגורמים המשפיעים על ההחלטה צריכים להיות כדלקמו (לפי הסדר):
1. מרחק צפיה - למרחק צפיה של 3 מטר ומטה עדיף ה 37".
2. מקור האות. אם אתה צופה בעיקר בשידורי טלויזיה (וממרחק קצר) יתרון ה 37" יהיה גדול יותר, התמונה יותר חדה ופחות רואים את הליקויים בשידורי הטלוזיה.
3.חיבורים - ל42" יש אפשרות לחיבור נוסף (אופציונלי, לא מסופק עם המכשיר).
4. מחיר - ה37 זולה בכ20%.
בכל מקרה, מה שלא תחליט, לא תיפול, שני המסכים מצויינים ולדעתי נותנים התמורה הגבוהה ביותר למחירם.
תודה למגיבים ובקשה לתגובות נוספות בנוגע לדגם ה pwd37
ברורים לי עניין מרחק הצפיה, גודל הפיקסלים ואכן התרשמתי לטובה וקראתי/שמעתי המלצות רבות על דגם ה 42 אינצ', ולמרות שמדובר באותו דגם (או מס' דגם) כביכול,
משהו בתמונה של ה 37 אינצ' לא הצליח, דבר שגרם למס' לקוחות להתאכזב לאחר שרכשו והתנסו פרק זמן בבית .
אינני מכיר את הלקוחות עצמם ומה בדיוק הפריע להם אך מקור המידע אמין עלי ביותר ובכל זאת כיוון שמדובר במדגם (לא מייצג), בקשתי הינה להרחיב את המדגם ככול הניתן,
היות והגודל הזה מתאים לי לצורך.
היעוד אצלי לטלויזיה הנ"ל הינו כמעט אך ורק לצפיה בערוצי טלויזיה דרך ממיר הוט.
משהו בתמונה של ה 37 אינצ' לא הצליח, דבר שגרם למס' לקוחות להתאכזב לאחר שרכשו והתנסו פרק זמן בבית .
אינני מכיר את הלקוחות עצמם ומה בדיוק הפריע להם אך מקור המידע אמין עלי ביותר ובכל זאת כיוון שמדובר במדגם (לא מייצג), בקשתי הינה להרחיב את המדגם ככול הניתן,
היעוד אצלי לטלויזיה הנ"ל הינו כמעט אך ורק לצפיה בערוצי טלויזיה דרך ממיר הוט.
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: תודה למגיבים ובקשה לתגובות נוספות בנוגע לדגם ה pwd37
יש לי המסך הנ"ל מדצמבר 2005.zy כתב:אינני מכיר את הלקוחות עצמם ומה בדיוק הפריע להם אך מקור המידע אמין עלי ביותר ובכל זאת כיוון שמדובר במדגם (לא מייצג), בקשתי הינה להרחיב את המדגם ככול הניתן,
היעוד אצלי לטלויזיה הנ"ל הינו כמעט אך ורק לצפיה בערוצי טלויזיה דרך ממיר הוט....
שימוש: טלויזיה בלבד (ממיר מצלחת לערוץ 2 ו 10 וטיונר אנלוגי מוידאו לערוץ 1).
מאוד מרוצה.
בעבר היה לי מסך 32" של טושיבה, גם היה מצוין, לא החלפתי לפלזמה עד שיצאה הפנסוניק, מכיון שלפני כן לא מצאתי מסך שריצה אותי.
בעיקר מרוצה מהאופן שבו המסך מטפל בהצגת שידור ביחס 3:4 על המסך (שהוא כידוע ביחס 16:9).
מכיר באופן אישי עוד שלשה בעלי המסך הנ"ל שמרוצים עד הגג (הם, בניגוד אלי, משתמשים בו גם לצפיה בסרטי דיוידי).
חוץ מזה מה מעניין אותך סקרים ודיעות של אחרים. גש והתרשם בעצמך.
אני שרצתי שעות אצל שרגי לצורך השוואה בין המסכים עד שקיבלתי החלטה.
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: תודה למגיבים ובקשה לתגובות נוספות בנוגע לדגם ה pwd37
יש לי המסך הנ"ל מדצמבר 2005.zy כתב:אינני מכיר את הלקוחות עצמם ומה בדיוק הפריע להם אך מקור המידע אמין עלי ביותר ובכל זאת כיוון שמדובר במדגם (לא מייצג), בקשתי הינה להרחיב את המדגם ככול הניתן,
היעוד אצלי לטלויזיה הנ"ל הינו כמעט אך ורק לצפיה בערוצי טלויזיה דרך ממיר הוט....
שימוש: טלויזיה בלבד (ממיר מצלחת לערוץ 2 ו 10 וטיונר אנלוגי מוידאו לערוץ 1).
מאוד מרוצה.
בעבר היה לי מסך 32" של טושיבה, גם היה מצוין, לא החלפתי לפלזמה עד שיצאה הפנסוניק, מכיון שלפני כן לא מצאתי מסך שריצה אותי.
בעיקר מרוצה מהאופן שבו המסך מטפל בהצגת שידור ביחס 3:4 על המסך (שהוא כידוע ביחס 16:9).
מכיר באופן אישי עוד שלשה בעלי המסך הנ"ל שמרוצים עד הגג (הם, בניגוד אלי, משתמשים בו גם לצפיה בסרטי דיוידי).
חוץ מזה מה מעניין אותך סקרים ודיעות של אחרים. גש והתרשם בעצמך.
אני שרצתי שעות אצל שרגי לצורך השוואה בין המסכים עד שקיבלתי החלטה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שניהם מצויינים - הגודל של הפיקסלים יותר קטן ולכן זה נראה כאילו זה יותר טוב.
מעל 3מ', או טיפה יותר במרחק הצפיה, הייתי רוכש 42".
מעל 3מ', או טיפה יותר במרחק הצפיה, הייתי רוכש 42".
תודה על התגובות המועילות
כפי שכתבתי, מטרתי בפתיחת השרשור הנ"ל היתה לקבל מידע מנסיון בפועל של בעלי פלזמות 37 אינצ'- 37pwd8 , היות וגם אני התרשמתי לטובה מצפיה בתצוגה, אך
המליצו לי שלא לרכוש אותה ספציפית בגלל לקוחות שרכשו והתאכזבו ממנה אחרי שצפו בה בבית (אגב, נאמר לי שאותם לקוחות כן היו מרוצים בביתם מה 42 אינצ' 42pwd8 ולא בגלל הבדלי הגודל אלא בגלל איכות התמונה- מודה, נשמע מוזר ולכן לפני החלטה סופית שלי ביקשתי להחכים מעזרת חברי הפורום).
המליצו לי שלא לרכוש אותה ספציפית בגלל לקוחות שרכשו והתאכזבו ממנה אחרי שצפו בה בבית (אגב, נאמר לי שאותם לקוחות כן היו מרוצים בביתם מה 42 אינצ' 42pwd8 ולא בגלל הבדלי הגודל אלא בגלל איכות התמונה- מודה, נשמע מוזר ולכן לפני החלטה סופית שלי ביקשתי להחכים מעזרת חברי הפורום).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא חושב שתתאכזב ממנה.
לגבי ההבדל מה-42PW8, תמיד עדיף מסך גדול יותר אם זה אפשרי ואין בעיות מיוחדות.
אם מרחק הצפיה שלך מספיק ארוך ואם יש לך מקום פיזי מתאים (אין מגבלה כלשהי ל-37") שווה להוסיף מעט כסף וללכת כבר על ה-42.
לגבי ההבדל מה-42PW8, תמיד עדיף מסך גדול יותר אם זה אפשרי ואין בעיות מיוחדות.
אם מרחק הצפיה שלך מספיק ארוך ואם יש לך מקום פיזי מתאים (אין מגבלה כלשהי ל-37") שווה להוסיף מעט כסף וללכת כבר על ה-42.
ofers,
אכן שמענו מאותו מוכר... קניתי לפני כחודשיים +/- ובנתיים ממש אין תלונות, להפך!
המסך משמש בעיקר לצפייה בשידורי TV דרך ממיר HOT בחיבור SVIDEO, כבר התייחסתי בשרשור אחר שהתמונה של משחקי המונדיאל בערוץ 22 טובה יותר מהמשחקים עצמם (בנתיים), "אבודים" בערוץ 10 נראה מצויין, ערוצי הסרטים לרוב כנ"ל..
כמובן שגם סרטי DVD בחיבור קומפוננט נראים מצויין.
קיבלת התייחסות מפורטת יותר בפרטי.
אכן שמענו מאותו מוכר... קניתי לפני כחודשיים +/- ובנתיים ממש אין תלונות, להפך!
המסך משמש בעיקר לצפייה בשידורי TV דרך ממיר HOT בחיבור SVIDEO, כבר התייחסתי בשרשור אחר שהתמונה של משחקי המונדיאל בערוץ 22 טובה יותר מהמשחקים עצמם (בנתיים), "אבודים" בערוץ 10 נראה מצויין, ערוצי הסרטים לרוב כנ"ל..
כמובן שגם סרטי DVD בחיבור קומפוננט נראים מצויין.
קיבלת התייחסות מפורטת יותר בפרטי.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')