עזבתי את FIREFOX לטובת CHROME
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יום עצוב היום , עזבתי את הפיירפוקס לטובת הכרום המהיר והצעיר.
בנוסף אני כנראה נוטש את ה ESET SMART SECURITY (שממרר לי את החיים לאחרונה) לטובת קספרסקי
אם אפשר כמה שאלות על extensions.
הורדתי את ה Google Mail Checker - לא הצלחתי איך אפשר שהוא יבדוק לי מייל לכמה חשבונות GMAIL?
ואיך אפשר להשתמש ב FLASHGET (מאיץ הורדות) בכרום?
בנוסף אני כנראה נוטש את ה ESET SMART SECURITY (שממרר לי את החיים לאחרונה) לטובת קספרסקי
אם אפשר כמה שאלות על extensions.
הורדתי את ה Google Mail Checker - לא הצלחתי איך אפשר שהוא יבדוק לי מייל לכמה חשבונות GMAIL?
ואיך אפשר להשתמש ב FLASHGET (מאיץ הורדות) בכרום?
אני מנסה להגר לכרום
יש כבר ROBOFORM כתוסף און-ליין לכרום אבל אני עוד בתהליך
ה FF לא משחרר זיכרון וממש מכביד מאז 3.6
יש כבר ROBOFORM כתוסף און-ליין לכרום אבל אני עוד בתהליך
ה FF לא משחרר זיכרון וממש מכביד מאז 3.6
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בכרום אני משתמש לגלישה ולמידע - פשוט טס ולא מעמיס.
לעבודה אני משתמש בIE, לצערי יש כמה שרתים שמתעקשים עליו, למרות זאת הוא עדיין מוכיח עצמו כיציב.
FF היה חבר טוב למשך שנה, אחר כך גיליתי שהוא אוכל לי זכרון ופשוט לא שווה לי את זה, המליצו לי על כרום, ניסיתי והיום הוא DEFAULT אצלי.
לעבודה אני משתמש בIE, לצערי יש כמה שרתים שמתעקשים עליו, למרות זאת הוא עדיין מוכיח עצמו כיציב.
FF היה חבר טוב למשך שנה, אחר כך גיליתי שהוא אוכל לי זכרון ופשוט לא שווה לי את זה, המליצו לי על כרום, ניסיתי והיום הוא DEFAULT אצלי.
Vocare Ad Regnum
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אחריי 10 דקות של התנסות עם הכרום אני פשוט בשוק, לא יאומן הבדלי המהירות לעומת ה IE הבדלים מטורפים. לא דמיינתי אפילו את הקצב הזה.
דבר אחד שהפריע לי זה למשל באתר הזה בIE שהייתי עושה back מתוך שרשור השרשור היה מופיע כנקרא (הדף היה מתעדכן למרות שהפעולה הייתה back )
ובכרום לפחות לפי מה שהבנתי כרגע השרשור נשאר במצב של לא נקרא.
דבר אחד שהפריע לי זה למשל באתר הזה בIE שהייתי עושה back מתוך שרשור השרשור היה מופיע כנקרא (הדף היה מתעדכן למרות שהפעולה הייתה back )
ובכרום לפחות לפי מה שהבנתי כרגע השרשור נשאר במצב של לא נקרא.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני לא מצליח בעזרת התוכנה idm להוריד מכרום למרות שסימנתי אותה באופציות של התוכנה. מישהו יודע מה התקלה?
מי שמכיר את התוכנה אז שמסמנים בIE את הלינק וכפתור ימני יש אופציה "download with idm" בכרום האופציה לא עלתה. גם אחריי ריסטרט
סוף סוף מצאתי תוכנה שתחליף את IE אבל אם זה לא עובד אין לי מה לעשות איתה
מי שמכיר את התוכנה אז שמסמנים בIE את הלינק וכפתור ימני יש אופציה "download with idm" בכרום האופציה לא עלתה. גם אחריי ריסטרט
סוף סוף מצאתי תוכנה שתחליף את IE אבל אם זה לא עובד אין לי מה לעשות איתה
תנסה GMAIL MAIL CHECKER PLUSzovirax כתב:אני עדיין לא מצאתי תוסף ל Gmail נורמלי כמו זה:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/173...
דומה
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חזרתי לפיירפוקס כי לא הצלחתי להבין איך אני מריץ בו חיפוש גוגל מתוך החלון של הכתובת.
משהו די טריוויאלי בפיירפוקס.
ועוד דבר מעצבן: כאשר אני שם לינקים בצד העליון של המסך אני לא רואה אייקונים של האתרים. פרט קטן אבל די מרגיז.
בקיצור, התייאשתי תוך שעה וחזרתי לפיירפוקס.
משהו די טריוויאלי בפיירפוקס.
ועוד דבר מעצבן: כאשר אני שם לינקים בצד העליון של המסך אני לא רואה אייקונים של האתרים. פרט קטן אבל די מרגיז.
בקיצור, התייאשתי תוך שעה וחזרתי לפיירפוקס.
Need more cowbell
Pavelz, הא ? פשוט רושמים בשורת כתובת ועושים אנטר או לוחצים על החץ הקטן ... תבדוק שגוגל באמת מוגדר לך כמנוע החיפוש (אמור להיות ברירת מחדל).
מה זה אומר שם לינקים בצד העליון של המסך ? דווקא התמיכה של כרום favicon מעולה
מה זה אומר שם לינקים בצד העליון של המסך ? דווקא התמיכה של כרום favicon מעולה