כמה שאלות בקשר ל C-200 ובקשר ל YAMJ ו moviejukebox

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

אחרי משחקים ביממה האחרונה עם ה C-200 החדש אני נתקלתי במספר בעיות,

אשמח אם תוכלו לעזור לי:
-קורה לי שאני משחק עם המכשיר בניגון כל מיני סוגי תכנים (בלוריי, avi וכו) מכל מיני מקורות (רשת, מקומי) והמכשיר אחרי זמן מסויים נתקע ודורש כיבוי והפעלה.....האם זה "נורמלי"? כלומר קורה גם אצלכם? לדוגמה זה קרה לי כאשר אני ניגתי סרט בלוריי ובאמצע הסרט לחצתי על כפתור עצור והמכשיר נתקע ודרש איתחול

-שוב לעתים אחרי שאני משחק עם המכשיר זמן מסויים אני מפסיק לקבל סאונד בניגון קבצי AVI ו DivX (תכני SD). הסאונד אצלי עובר לרסיבר דרך ה HDMI, האם הבעייה הזאת מוכרת?

-מאיזה שהיא סיבה ה YAMJ לא מציג לי שום תוכן ב moviejukebox ל 2 סרטים מסוימים. האחד זה ריפ מלא של בלוריי (תיקיית BDMV ובפנים כל התיקיות האחרות) והסרט השני הוא איזה קובץ iso של 10 גיגה. ניסיתי להגדיר גם קבצי nfo בתוך התיקיות אבל זה לא עזר, בסריקה (My_YAMJ.cmd) אני רואה שהוא בכלל לא נכנס לתיקיות האלה על מנת לשלוף את שם הסרט. המוזר הוא שתיקיית בלוריי אחרת שיש לה כמעט אותו המבנה, הוא דווקא כן מוצא ומוריד את האינפורמצייה על הסרט

-מחפש כונן בלוריי זול בארץ שמתאים ל C-200 (מולטיזון ל DVD ול בלוריי), יש המלצות מעבר לכונן ההוא של LG שעולה לא מעט כסף? אגב, האם יש מישהו ממכם שמחזיק C-200 בלי כונן בלוריי?

-אני מנסה להריץ YAMJ על מנת לסרוק תיקיות ברשת של תכני HD כאשר אני מבקש שהאינדקס ודפי ה data ישבו בתוך הכונן הפנימי של ה C-200. הכל עובר יפה אבל כאשר אני מנסה לנגן את הסרט דרך ה moviejukebox הוא כאילו לא מוצא את הנתיב ברשת לקובץ הסרט וכמובן לא מצליח לנגן. המוזר הוא, כאשר אני עושה את אותה פעולה (אותם הגדרות ב YAMJ GUI) למעט שאני מבקש שהאינדקס וה data יישמרו ברשת (ולא מקומית). הכל עובד יפה ב moviejukebox כולל הניגון :oops: האם למישהו יש רעיון? (אני הצלחתי לעקוף ולפתור את הבעייה על ידי העתקת הקבצים שנוצרו ברשת (ספריית ה data) לתוך ספריית ה data בכונן הפנימי (הוא בעצם מחליף את כל ה jpg, xml וכו) אבל עדיין זה פתרון שלוקח יותר זמן להכנה)

-מישהו מכם משתמש גם בכונן בלוריי וגם בדיסק 3.5 אינצ' פנימי? הוא שבמקרה כזה שמתם כונן 2.5 בפנים

-האם יש למישהו תוכנה שהופכת את שמות הקבצים בעיברית, ככה שהם יראו נכון ב C-200?

יש לי עוד כמה שאלות אבל נתחיל בזה......תודה מראש על התשובות וסליחה על כמות השאלות

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”