מה הדרך הטובה ביותר להמיר את אוסף הדיסקים לFLAC?
כנ"ל- EAC, הכי טוב שיצא לי לנסות. לא היתעמקתי בה עד הסוף כי אין לי ספריה פיזית גדולה ורובה הגדול אתם יותר...
מלבד EAC פעם שמעתי ש-LAME מקודד יותר טוב, לא יודע עד כמה זה בפועל ומשום מה אף פעם לא הצלחתי בדיוק להוריד מהאתר שלהם כי הוא מבולגן והתוכנה לא פופלארית כמו EAC שיש לו המון מדריכים ברשת אם מחפשים קצת.
נ.ב-
לא משנה איזה תוכנה תבחר בסופו של דבר וכמה תחכום יהיה לכל תוכנה והיא תעזור לך במציאת ה-ID3 TAG עדיין זו עבודת נמלים סזיפית ומשעממת, אני שונא לבצע עבודה מונוטונית, להכניס דיסק, להעביר ולשים חדש. פשוט משעמם. מה שכן זה שבסוף ההנאה צרופה!
מלבד EAC פעם שמעתי ש-LAME מקודד יותר טוב, לא יודע עד כמה זה בפועל ומשום מה אף פעם לא הצלחתי בדיוק להוריד מהאתר שלהם כי הוא מבולגן והתוכנה לא פופלארית כמו EAC שיש לו המון מדריכים ברשת אם מחפשים קצת.
נ.ב-
לא משנה איזה תוכנה תבחר בסופו של דבר וכמה תחכום יהיה לכל תוכנה והיא תעזור לך במציאת ה-ID3 TAG עדיין זו עבודת נמלים סזיפית ומשעממת, אני שונא לבצע עבודה מונוטונית, להכניס דיסק, להעביר ולשים חדש. פשוט משעמם. מה שכן זה שבסוף ההנאה צרופה!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
yairf כתב:dBPowerAmp...
אני אמנם לא יאירpup26 כתב:יאיר, אתה יכול לפרט?...
זו תוכנה שעושה המרות של פורמאטים ובגרסה הקנויה שלה היא עושה ריפ . אני יכול לומר שבגרסת הדמו שניסיתי , יש לה המון פיצ'רים מגניבים ונורא קל לעבוד איתה .
היות ולא ניסיתי המרה איתה והיות ויש לי EAC לא קניתי אותה
בDBAMP פיתחו אלגוריתם ריפ דומה לEAC, עם זיהוי שירים לפי CDDB.
היתרון העצום בDB, ששם ניתן להוריד קודקים מתאימים ולהמיר כל פורמט מוזיקלי לכל פורמט מוזיקלי אחר. החיסרון כאמור, שהתוכנה עולה כסף.
אני משתמש ב-EAC לריפים וFOOBAR להמרות שונות שעושות אותו הדבר בחינם.
היתרון העצום בDB, ששם ניתן להוריד קודקים מתאימים ולהמיר כל פורמט מוזיקלי לכל פורמט מוזיקלי אחר. החיסרון כאמור, שהתוכנה עולה כסף.
אני משתמש ב-EAC לריפים וFOOBAR להמרות שונות שעושות אותו הדבר בחינם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
המרתי קרוב ל-1200 דיסקים לFLAC עם EAC. פרוייקט מטורף.pup26 כתב:ברצוני להמיר את אוסף הדיסקים שלי (כ500) ולשמור אותו בפורמט FLAC.
מה הדרך הטובה? (איזו תוכנה?) והאם יש תוכנות שנותנות שמות לטרקים או שהכל רק ממוספר ואז יש לי עבודת נמלים מאוד רצינית.
תודה...
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני עובד עם dBPowerAmp כבר הרבה זמן.תוכנה מעולה,עושה את העבודה בצורה מקצועית בכל האספקטים (ריפ,צליל ועטיפה) חותמת ה- AccurateRip של התוכנה ולוג ההמרה,מוכרים אצל קהל האודיופילים כגושפנקא לריפ מדוייק למקור.