במשך כשבועיים התלבטתי בין כמה אופציות לטלויזיה לסלון ולבסוף נפלה החלטה - פלזמה פנסוניק 50S10. מה שנשאר זה רק להשיג את המחיר והשירות הכי טובים שניתן.
אחרי כמה טלפונים, ביקורים בחנויות ובאתרי מכירות באינטרנט הגעתי למחיר באמת מצוין מספק כלשהו.
במקביל להצעה קיבלתי הודעה פרטית כאן באתר מעוזי מסטריאו עיני עם בקשה ליצור איתו קשר טלפוני על מנת לקבל הצעת מחיר למסך.
אכן יצרתי איתו קשר וכשהוא שמע את המחיר שקיבלתי הוא בעצמו היה בהלם וביקש שאמתין כמה דקות והוא יחזור אליי כדי לראות מה אפשר לעשות.
אחרי כ-10 דקות הוא חזר אליי עם הצעה יותר משתלמת ממה שקיבלתי (שגם ככה היתה מאוד אטרקטיבית!) עם הבטחה שהמסך תוך שעה אצלי בבית כולל מתקן קיר והתקנה חינם!
אני קצת חשדן ולא מאמין בדברים שנראים טובים מדי ולכן התקשרתי ליורוקום לברר על אותו סטריאו עיני והתברר לי שהוא ותיק בתחום ונחשב אצלם למשווק זהב, אחד הגדולים, ואני יכול לקנות ממנו בראש שקט!
ביצעתי את ההזמנה ובאמת תוך שעה הגיע אליי הביתה מסך חדש ארוז הרמטית מהחברה - בפירוש לא מסך מתצוגה (עם התחייבות שבמידה ואני לא מרוצה או חושש שהוא מתצוגה - יש לו עוד 5 יחידות אצלו שאני מוזמן לבוא ולבחור בעצמי מהמחסן) עם אחריות מלאה של יורוקום ל-5 שנים. הוא אפילו צ'יפר אותי במגן ברקים איכותי במתנה.
לאחר שהמסך הגיע והותקן עוד קיבלתי טלפון מעוזי לוודא שהכל בסדר ואני מרוצה מהעיסקה!
מה אני אגיד לכם - כשצריך לפרגן מפרגנים - באמת הייתי מופתע לטובה מהתנהלות, המחיר והשירות שלהם! באמת כל הכבוד שעדיין יש כאלה ואני ממליץ בחום על סטריאו עיני לכל מי שלקראת קניה של מסך או כל דבר שקשור בתחום.
יש לציין שאין לי שום קשר משפחתי/חברי/כל סוג שהוא לאף אחד מהאנשים בסטריאו עיני והגעתי אליהם לאחר הודעה פרטית שקיבלתי כאן בפורום מעוזי.
סטריאו עיני - Cinema Sound Ltd
שד' דואני 18 יבנה
עוזי 0546728173
נתראה ברכישות הבאות ושתהיה לכולנו צפייה מהנה!!