כלי עבודה, מהיכן?
אני מעוניין לקנות כמה כלי עבודה.
מפתחות רינג, בוקסות ועוד כמה דברים..
אני לא מעוניין באיכות חומר גבוהה, אני לא משתמש בזה יום יום..
יש חנות מומלצת ולא יקרה?
עדיף מהמרכז..
מפתחות רינג, בוקסות ועוד כמה דברים..
אני לא מעוניין באיכות חומר גבוהה, אני לא משתמש בזה יום יום..
יש חנות מומלצת ולא יקרה?
עדיף מהמרכז..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קומה שנייה של חצי חינם חולון (כן, הסופרמרקט של האוכל). יותר זול מהום סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המחירים של כלי עבודה בהום סנטר ואייס גבוהים מאוד. עדיף באינטרנט או בחנויות של הספקה טכנית- הבעייה בחנות הזולות של הספקה תעשייתית זה שבד"כ פשוט יש דלפק ומתחילים לבקש, אין אפשרות לעבור ולהסתכל על המדפים.
מבחינת חנויות במארכז, יש את "הספקה לתעשייה" בפתח תקווה, מקום שנקרא "סיני" בל אביב אבל אני לא זוכר את הפרטים... ועדו די הרבה תכלס.
אפשרות נוספת שיש לך: היפר-רוזנפלד בפתח תקווה.
הם אמנם שייכים לאייס והם לא זולים, אבל החנות גדולה, המבחר מצויין כשאתה יכול לעשות כרטיס חבר במחיר 50 ש"ח ולקבל 10% הנחה במחלקה אחת שתבהר ו6% בשאר המחלקות. תלוי מה וכמה תקנה אבל זה יכול להשתלם לך.
אתה גם יכול לעבור דרכי ולקחת את הכרטיס חבר שלי, לא זוכר באיזה מחלקה יש לי 10 אבל עדיין תהנה מה 6% הנחה... רק שתצטרך לעבור אצלי בצד אחר של פ"ת ולהחזיר לי את זה אח"כ. השתמשתי בכרטיס הרבה פעמים ומעולם הם לא בדקו את הזהות שלי.
הנחנות גדולות בכל המקומות ניתן לקבל עם כרטיס קבלן, אתה רק צריך למצוא מישהו שיש לו ויוכל לתת לך, לא לגמרי פשוט אבל ההנחות הרבה יותר משמעותיות.
המלצה סופית שלי אם לא תמנצא משהו קרוב יותר:
סע להספקה לתעשייה בפ"ת עם רשימת הדברים, תראה מה יש להם ואם המחירים סבירים לך. אם זה לא יסגור לך את רב הרשימה אז תיצור איתי קשר ותקח את הכרטיס חבר ותמשיך להיפר רוזנפלד.
או להזמין באינטרנט.
כדאי להיות ערני כשאתה עושה את הרכישות האלה כי הפרשי המחירים מאוד לא יציבים, אתה יכול ליפול על איזה כלי אחד שהמחיר שלו יהיה ממש מופקע ולא תשים לב וייקר לך את כל הרכישה.
מבחינת חנויות במארכז, יש את "הספקה לתעשייה" בפתח תקווה, מקום שנקרא "סיני" בל אביב אבל אני לא זוכר את הפרטים... ועדו די הרבה תכלס.
אפשרות נוספת שיש לך: היפר-רוזנפלד בפתח תקווה.
הם אמנם שייכים לאייס והם לא זולים, אבל החנות גדולה, המבחר מצויין כשאתה יכול לעשות כרטיס חבר במחיר 50 ש"ח ולקבל 10% הנחה במחלקה אחת שתבהר ו6% בשאר המחלקות. תלוי מה וכמה תקנה אבל זה יכול להשתלם לך.
אתה גם יכול לעבור דרכי ולקחת את הכרטיס חבר שלי, לא זוכר באיזה מחלקה יש לי 10 אבל עדיין תהנה מה 6% הנחה... רק שתצטרך לעבור אצלי בצד אחר של פ"ת ולהחזיר לי את זה אח"כ. השתמשתי בכרטיס הרבה פעמים ומעולם הם לא בדקו את הזהות שלי.
הנחנות גדולות בכל המקומות ניתן לקבל עם כרטיס קבלן, אתה רק צריך למצוא מישהו שיש לו ויוכל לתת לך, לא לגמרי פשוט אבל ההנחות הרבה יותר משמעותיות.
המלצה סופית שלי אם לא תמנצא משהו קרוב יותר:
סע להספקה לתעשייה בפ"ת עם רשימת הדברים, תראה מה יש להם ואם המחירים סבירים לך. אם זה לא יסגור לך את רב הרשימה אז תיצור איתי קשר ותקח את הכרטיס חבר ותמשיך להיפר רוזנפלד.
או להזמין באינטרנט.
כדאי להיות ערני כשאתה עושה את הרכישות האלה כי הפרשי המחירים מאוד לא יציבים, אתה יכול ליפול על איזה כלי אחד שהמחיר שלו יהיה ממש מופקע ולא תשים לב וייקר לך את כל הרכישה.
מבין אותך, האמת שלגבי כרטיס קבלן התכוונתי בעיקר על הום סנטר שם יצא לי להשתמש בכרטיס קבלן וההנחות היו מרשימות מאוד (זה קל כשהמחירים ממש מופקעים מראש). כשאני מאמץ את זכרוני אז נראה לי שההנחות היו מרשימות בעיקר בחומרי גלם למינהם ופחות בכלי עבודה.
מה שכן בהום סנטר השירות תמיד תמיד היה ליגה אחת מעל כולם, אני מדבר איתך על מצב שבו אפילו החזרתי דברים בלי קבלה וקיבלתי מזומן.
מה שכן בהום סנטר השירות תמיד תמיד היה ליגה אחת מעל כולם, אני מדבר איתך על מצב שבו אפילו החזרתי דברים בלי קבלה וקיבלתי מזומן.