כלי עבודה, מהיכן?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10080
נתן תודות: 579 פעמים
קיבל תודות: 597 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות כמה כלי עבודה.
מפתחות רינג, בוקסות ועוד כמה דברים..
אני לא מעוניין באיכות חומר גבוהה, אני לא משתמש בזה יום יום..

יש חנות מומלצת ולא יקרה?
עדיף מהמרכז..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

בשביל כלי עבודה פשוטים כפי שכתבת הום-סנטר מספיק טוב ,אני רק לא יודע אם הם זולים/יקרים

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

קומה שנייה של חצי חינם חולון (כן, הסופרמרקט של האוכל). יותר זול מהום סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

המחירים של כלי עבודה בהום סנטר ואייס גבוהים מאוד. עדיף באינטרנט או בחנויות של הספקה טכנית- הבעייה בחנות הזולות של הספקה תעשייתית זה שבד"כ פשוט יש דלפק ומתחילים לבקש, אין אפשרות לעבור ולהסתכל על המדפים.

מבחינת חנויות במארכז, יש את "הספקה לתעשייה" בפתח תקווה, מקום שנקרא "סיני" בל אביב אבל אני לא זוכר את הפרטים... ועדו די הרבה תכלס.

אפשרות נוספת שיש לך: היפר-רוזנפלד בפתח תקווה.
הם אמנם שייכים לאייס והם לא זולים, אבל החנות גדולה, המבחר מצויין כשאתה יכול לעשות כרטיס חבר במחיר 50 ש"ח ולקבל 10% הנחה במחלקה אחת שתבהר ו6% בשאר המחלקות. תלוי מה וכמה תקנה אבל זה יכול להשתלם לך.
אתה גם יכול לעבור דרכי ולקחת את הכרטיס חבר שלי, לא זוכר באיזה מחלקה יש לי 10 אבל עדיין תהנה מה 6% הנחה... רק שתצטרך לעבור אצלי בצד אחר של פ"ת ולהחזיר לי את זה אח"כ. השתמשתי בכרטיס הרבה פעמים ומעולם הם לא בדקו את הזהות שלי.

הנחנות גדולות בכל המקומות ניתן לקבל עם כרטיס קבלן, אתה רק צריך למצוא מישהו שיש לו ויוכל לתת לך, לא לגמרי פשוט אבל ההנחות הרבה יותר משמעותיות.

המלצה סופית שלי אם לא תמנצא משהו קרוב יותר:
סע להספקה לתעשייה בפ"ת עם רשימת הדברים, תראה מה יש להם ואם המחירים סבירים לך. אם זה לא יסגור לך את רב הרשימה אז תיצור איתי קשר ותקח את הכרטיס חבר ותמשיך להיפר רוזנפלד.
או להזמין באינטרנט.

כדאי להיות ערני כשאתה עושה את הרכישות האלה כי הפרשי המחירים מאוד לא יציבים, אתה יכול ליפול על איזה כלי אחד שהמחיר שלו יהיה ממש מופקע ולא תשים לב וייקר לך את כל הרכישה.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #5 

שבלול,
לי יש כרטיס קבלן בהיפר רוזנפלד ולצערי בד"כ ההנחות מבישות.

קרוב לצומת סגולה יש את אמרוסי.
זולים מאוד, רק צריך להתאזר בסבלנות, הם די איטיים.
שחר

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #6 

מבין אותך, האמת שלגבי כרטיס קבלן התכוונתי בעיקר על הום סנטר שם יצא לי להשתמש בכרטיס קבלן וההנחות היו מרשימות מאוד (זה קל כשהמחירים ממש מופקעים מראש). כשאני מאמץ את זכרוני אז נראה לי שההנחות היו מרשימות בעיקר בחומרי גלם למינהם ופחות בכלי עבודה.

מה שכן בהום סנטר השירות תמיד תמיד היה ליגה אחת מעל כולם, אני מדבר איתך על מצב שבו אפילו החזרתי דברים בלי קבלה וקיבלתי מזומן.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”