דפדפן OPERA אושר על ידי אפל....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ביקורת ראשונית
============
1. שימו לב - הדפדפן משתמש בשרתים היושבים בנורווגיה לצורך האצת הגלישה - זה כרגע גרם לפייסבוק שלי לנעול את עצמו משיקולי אבטחה (הייתי צריך להיכנס מהמחשב הקבוע שלי ולאשר שהכניסה מנורווגיה מוכרת לי).
אני מניח שזה הולך לבלבל לא מעט אדמינים של אתרים...
2. תמיכה עלובה בעברית ובאתרים ישראליים - שדות מסוימים באתרים מופיעים הפוך (כמו ה"חיפוש באתר" פה למעלה), אזורים מסוימים לא מופיעים בכלל (הסרגל העליון של האתר הנוכחי, רוב הדף ב ynet.co.il).
3. מנגנון הזום די מוזר - כל הנוחות של לחיצה כפולה למיקוד לא עובד יפה (משאיר שוליים), יש זום "קופצני" בין עמוד שלם לזום חלקי קבוע, לא נוח לטעמי.
4. מנגנון ה Tabs נוח, אתרים טוענים במקביל לצפייה בטאבים אחרים וניתן להחליף בנוחות רבה יותר מאשר בספארי.
מסקנתי הראשונית - אמנם הטעינה מהירה יותר אבל זה לא מספיק יתרון מבחינתי.
============
1. שימו לב - הדפדפן משתמש בשרתים היושבים בנורווגיה לצורך האצת הגלישה - זה כרגע גרם לפייסבוק שלי לנעול את עצמו משיקולי אבטחה (הייתי צריך להיכנס מהמחשב הקבוע שלי ולאשר שהכניסה מנורווגיה מוכרת לי).
אני מניח שזה הולך לבלבל לא מעט אדמינים של אתרים...
2. תמיכה עלובה בעברית ובאתרים ישראליים - שדות מסוימים באתרים מופיעים הפוך (כמו ה"חיפוש באתר" פה למעלה), אזורים מסוימים לא מופיעים בכלל (הסרגל העליון של האתר הנוכחי, רוב הדף ב ynet.co.il).
3. מנגנון הזום די מוזר - כל הנוחות של לחיצה כפולה למיקוד לא עובד יפה (משאיר שוליים), יש זום "קופצני" בין עמוד שלם לזום חלקי קבוע, לא נוח לטעמי.
4. מנגנון ה Tabs נוח, אתרים טוענים במקביל לצפייה בטאבים אחרים וניתן להחליף בנוחות רבה יותר מאשר בספארי.
מסקנתי הראשונית - אמנם הטעינה מהירה יותר אבל זה לא מספיק יתרון מבחינתי.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מסכים עם כל מה ש-uriler כתב.
בנוסף, חסרה לי האפשרות של לייבא את המועדפים שלי מהספארי לאופרה.
מלבד זאת, התפריטים הקונפיגורציה נוחים מאד.
אהבתי את החיפוש בתוך הדף.
ובינתיים עושה רושם שהוא באמת מהיר יותר בטעינה של דפים.
ניתן לעבוד עם מסך מלא, כך שכל כפתורי התפריטים מוחבאים.
ניתן להתאים תצוגה לרוחב המסך ואז מה שנקבל זה את כל האתר ברוחב של המסך, כשניתן לגלול רק מטה ומעלה.
אם הרוחב המקורי רחב מרוחב המסך, התוכן יערם כלפי מטה, ז"א שאם במסך הבית יש שתי כתבות זו לצד זו, במצב זה הן תופענה זו מתחת לזו.
הנה דוגמה לכך:
בנוסף, חסרה לי האפשרות של לייבא את המועדפים שלי מהספארי לאופרה.
מלבד זאת, התפריטים הקונפיגורציה נוחים מאד.
אהבתי את החיפוש בתוך הדף.
ובינתיים עושה רושם שהוא באמת מהיר יותר בטעינה של דפים.
ניתן לעבוד עם מסך מלא, כך שכל כפתורי התפריטים מוחבאים.
ניתן להתאים תצוגה לרוחב המסך ואז מה שנקבל זה את כל האתר ברוחב של המסך, כשניתן לגלול רק מטה ומעלה.
אם הרוחב המקורי רחב מרוחב המסך, התוכן יערם כלפי מטה, ז"א שאם במסך הבית יש שתי כתבות זו לצד זו, במצב זה הן תופענה זו מתחת לזו.
הנה דוגמה לכך:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
על השאלה הכי מעניינת אף אחד לא ענה - מציג פלאש?
Huber,
התשובה היא לא...וזה נכון כרגע לכל דפדפני אופרה למגזר המובייל לא רק לאייפון (כולל סימביאן, WinMO, אנדרואיד וכולל גירסאות המיני והמוביל של אופרה)
התשובה היא לא...וזה נכון כרגע לכל דפדפני אופרה למגזר המובייל לא רק לאייפון (כולל סימביאן, WinMO, אנדרואיד וכולל גירסאות המיני והמוביל של אופרה)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הם מוציאים דפדפן לפלטפורמות מתחרות ללא פלאש מתוך בחירה? שיקול די דפוק, לא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
אם המגמה הזו תמשיך, אז אותי אישית מעניין דווקא פיירפוקס שהציגו דפדפן מוצלח מאוד לסביבה הניידת.
ואם הוא תומך בפלגינים, אפשר יהיה להוסיף פלאגין פלאש.
אולי לקחתי את זה רחוק מדי...
אפשר לחלום...
ואם הוא תומך בפלגינים, אפשר יהיה להוסיף פלאגין פלאש.
אולי לקחתי את זה רחוק מדי...
אפשר לחלום...
הדפדפן שטכנולוגית הוא המתקדם ביותר בעיני הוא דווקא של skyfire (קישור http://www.skyfire.com/ )שתומך יופי גם בפלאש אבל לא נתמך באייפון. אני גם בטוח שהדרקון לא היה מאשר את הדפדפן הזה אם אלה היו מייצרים לו גירסת אייפון
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לפי כל הנתונים, האפליקציה החינמית שניצבת בראש רשימת הורדות האפליקציות החינמיות ב-App Store בכל 22 החנויות המקוונות היא לא אחרת מאשר אפליקצית האופרה מיני.
כנראה שלקוחות אפל כן רוצים שינוי...
כנראה שלקוחות אפל כן רוצים שינוי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
אני מסכים, לדעתי הרבה מאוד יורידו אותו.
אותי אישית מעניין FF על האייפון, השאלה היא האם הם יכולים להפלות באופן כ"כ קיצוני כך שחברה אחת כן תאושר ואחרת לא - אם כן, זה רק יחמיר את אווירת השרירותיות שממילא שוררת ב-APP STORE.
אותי אישית מעניין FF על האייפון, השאלה היא האם הם יכולים להפלות באופן כ"כ קיצוני כך שחברה אחת כן תאושר ואחרת לא - אם כן, זה רק יחמיר את אווירת השרירותיות שממילא שוררת ב-APP STORE.