חדשות: לאיזה רשת קונאן אובריין עבר? [עידכון 17.3.10]
[עידכון 17.3.10]
Treme, הדרמה החדשה של רשת HBO, חודשה לעונה שנייה לאחר פרק אחד בלבד. הסדרה נרכשה לשידור ע"י Yes ותשודר באחד מערוצי הסדרות.
עלילת הסדרה היא על העיר ניו-אורלינס שלאחר הוריקן קתרינה.
http://www.tvguide.com/News/HBO-Treme-R ... 17244.aspx
* סוכן מחוק של רשת הכבלים USA, חודשה לעונות 5 ו-6 עוד לפני שהרביעית עלתה. ככל הנראה בערוץ מרוצים מהרייטינג.
העונה השלישית תעלה בקרוב ביס.
* "מחשבות פליליות" חודשה לעונה שישית
העונה החמישית של "מחשבות פליליות" תחל את שידוריה ב- yes ביום שני ה- 26/4 ב- 22:00
נעבור לארצנו לשידורי הלווין והכבלים:
* הסדרה 'FlashForwad' שבימים אלו נמצאת במשבר רייטינג מגיעה לHOT
כך על פי פרומואים בערוץ 20
* yes: המיני-סדרה יומם של הטריפידים נדחתה ולא תשודר החודש.
במקומה החל מה-27.4 תשודר המיני-סדרה החדשה האסיר, רימייק עדכני לסדרת הקאלט עם סר איאן מק'קלן וג'יימס קאביזל.
כבר כמה חודשים עברו מאז שקונאן אובריין ירד מהמסך, ומאז היו דיבורים רבים על השאלה הגדולה לאיזה רשת יעבור קונאן וינחה שוב את הלייט נייט...בהתחלה היו דיבורים על רשת FOX
והינה היום הגיעה התשובה...ניקי פינק מדווחת היום שקונאן חתם ברשת הבייסק כייבלס TBS וינחה החל מחודש נובמבר את תוכנית הלילה של הרשת.
כיוון שבחוזה הפרישה מ-NBC נאסר על קונאן להופיע בטלוויזיה עד ספטמבר 2010 , הוחלט שהתכנית החדשה שלו תעלה ב-TBS בנובמבר 2010 .
ברשת הזאת ישנה תוכנית הלילה של ג'ורג' לופז ולכן עכשיו זה ישתנה... קונאן ישובץ ב- 23:00, התכנית של הקומיקאי ג'ורג' לופז, ששודרה בהצלחה יחסית במשבצת הזאת, תזוז לחצות.
אובריין יחל לשדר חצי שעה לפני לנו ולטרמן, כיוון שערוצי הכבלים בייסיק לא מעבירים מהדורות חדשות מקומיות, כפי שעושים ערוצי הברודקאסט באחת עשרה בלילה.
עוד יתרון לאובריין שרשת זאת TBS רשת בייסק ...כלומר רשת בסיסית שכמעט לכל צופה באמריקה יש אותה ...
מקור: http://www.deadline.com/2010/04/conan-o ... s-tbs-deal
עוד חדשות ועידכונים:
רשת ABC הזמינה עונה שלישית לסדרת המשטרה 'Castle' .
רשת AMC ממשיכים לפתח סדרות מקור והפרוייקט החדש ''Walking Dead' שתעלה בהמשך השנה. (בנתיים הוזמנו 10 פרקים).
רשת FOX מבטלת אחרי ארבעה פרקים את הקודמיה Sons of Tucson לאור נתוני רייטינג נמוכים במיוחד. גם לסדרה "עד המוות" אין ממש סיכוי לעונה נוספת.
רשת NBC חידשה את התוכנית The Marriage Ref מבית היוצר של סיינפלד לעונה שנייה.
חזרות של סדרות:
'WEEDS' (העשב של השכן) העונה השישית תחל ב18.6 , ברשת USA יחזרו לעונות חדשות 'ROYAL PAINS' (שאגב נרכשה לשידור ביס) ו'סוכן מחוק' העונה החדשה ב3.6. (שגם היא תשודר ביס).
Treme, הדרמה החדשה של רשת HBO, חודשה לעונה שנייה לאחר פרק אחד בלבד. הסדרה נרכשה לשידור ע"י Yes ותשודר באחד מערוצי הסדרות.
עלילת הסדרה היא על העיר ניו-אורלינס שלאחר הוריקן קתרינה.
http://www.tvguide.com/News/HBO-Treme-R ... 17244.aspx
* סוכן מחוק של רשת הכבלים USA, חודשה לעונות 5 ו-6 עוד לפני שהרביעית עלתה. ככל הנראה בערוץ מרוצים מהרייטינג.
העונה השלישית תעלה בקרוב ביס.
* "מחשבות פליליות" חודשה לעונה שישית
העונה החמישית של "מחשבות פליליות" תחל את שידוריה ב- yes ביום שני ה- 26/4 ב- 22:00
נעבור לארצנו לשידורי הלווין והכבלים:
* הסדרה 'FlashForwad' שבימים אלו נמצאת במשבר רייטינג מגיעה לHOT
כך על פי פרומואים בערוץ 20
* yes: המיני-סדרה יומם של הטריפידים נדחתה ולא תשודר החודש.
במקומה החל מה-27.4 תשודר המיני-סדרה החדשה האסיר, רימייק עדכני לסדרת הקאלט עם סר איאן מק'קלן וג'יימס קאביזל.
כבר כמה חודשים עברו מאז שקונאן אובריין ירד מהמסך, ומאז היו דיבורים רבים על השאלה הגדולה לאיזה רשת יעבור קונאן וינחה שוב את הלייט נייט...בהתחלה היו דיבורים על רשת FOX
והינה היום הגיעה התשובה...ניקי פינק מדווחת היום שקונאן חתם ברשת הבייסק כייבלס TBS וינחה החל מחודש נובמבר את תוכנית הלילה של הרשת.
כיוון שבחוזה הפרישה מ-NBC נאסר על קונאן להופיע בטלוויזיה עד ספטמבר 2010 , הוחלט שהתכנית החדשה שלו תעלה ב-TBS בנובמבר 2010 .
ברשת הזאת ישנה תוכנית הלילה של ג'ורג' לופז ולכן עכשיו זה ישתנה... קונאן ישובץ ב- 23:00, התכנית של הקומיקאי ג'ורג' לופז, ששודרה בהצלחה יחסית במשבצת הזאת, תזוז לחצות.
אובריין יחל לשדר חצי שעה לפני לנו ולטרמן, כיוון שערוצי הכבלים בייסיק לא מעבירים מהדורות חדשות מקומיות, כפי שעושים ערוצי הברודקאסט באחת עשרה בלילה.
עוד יתרון לאובריין שרשת זאת TBS רשת בייסק ...כלומר רשת בסיסית שכמעט לכל צופה באמריקה יש אותה ...
מקור: http://www.deadline.com/2010/04/conan-o ... s-tbs-deal
עוד חדשות ועידכונים:
רשת ABC הזמינה עונה שלישית לסדרת המשטרה 'Castle' .
רשת AMC ממשיכים לפתח סדרות מקור והפרוייקט החדש ''Walking Dead' שתעלה בהמשך השנה. (בנתיים הוזמנו 10 פרקים).
רשת FOX מבטלת אחרי ארבעה פרקים את הקודמיה Sons of Tucson לאור נתוני רייטינג נמוכים במיוחד. גם לסדרה "עד המוות" אין ממש סיכוי לעונה נוספת.
רשת NBC חידשה את התוכנית The Marriage Ref מבית היוצר של סיינפלד לעונה שנייה.
חזרות של סדרות:
'WEEDS' (העשב של השכן) העונה השישית תחל ב18.6 , ברשת USA יחזרו לעונות חדשות 'ROYAL PAINS' (שאגב נרכשה לשידור ביס) ו'סוכן מחוק' העונה החדשה ב3.6. (שגם היא תשודר ביס).
נערך לאחרונה על ידי RoyalVitz ב 17/04/2010 21:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
העניין הוא שזה ערוץ כבלים מה שישחרר משמעותית את מגבלותיו של קונאן להגיד ולעשות מה שעולה לו בראש.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: חדשות: לאיזה רשת קונאן אובריין עבר? ועוד!
RoyalVitz כתב:רשת ABC הזמינה עונה שלישית לסדרת המשטרה 'Castle' ....
סידרה חביבה מאוד
אני חושב שזה ודקסטר זה הסדרות היחידות שהן לא מזן המד"ב שאני רואה.
Re: חדשות: לאיזה רשת קונאן אובריין עבר? ועוד!
הייתי חסיד שלה, אבל נמאס לי לפני 2 פרקים - די, סתאם בזבוז זמן
guyezra כתב:RoyalVitz כתב:רשת ABC הזמינה עונה שלישית לסדרת המשטרה 'Castle' ....![]()
סידרה חביבה מאוד
אני חושב שזה ודקסטר זה הסדרות היחידות שהן לא מזן המד"ב שאני רואה....
זה הדבר הראשון שעלה לי לראש אחרי שראיתי שהוא עבר לכבליםoferlaor כתב:העניין הוא שזה ערוץ כבלים מה שישחרר משמעותית את מגבלותיו של קונאן להגיד ולעשות מה שעולה לו בראש....
עכשיו, אחרי שהורידו לאובראיין את הרסן, יהיה מעניין וחם בזירת הלייט נייט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני מאוד רוצה את הטריפידים.
מאוד התאכזבתי מהרימייק של האסיר, לדעתי זה לא מגיע לרמה של האסיר המקורי וגרוע מזה - הנסיון לתת לזה ספין מחודש השאיר אותי עם הרבה WTF, ועצבנות רבה על המבנה של העלילה בכלל והפיתרון של כל הסדרה בפרט.
מאוד התאכזבתי מהרימייק של האסיר, לדעתי זה לא מגיע לרמה של האסיר המקורי וגרוע מזה - הנסיון לתת לזה ספין מחודש השאיר אותי עם הרבה WTF, ועצבנות רבה על המבנה של העלילה בכלל והפיתרון של כל הסדרה בפרט.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
כן, אבל אני מאמין שהרייטינג ירד משמעותית עקב העובדה שהוא לא משודר באחד מערוצי ה BROADCAST (כן, למרות שהערוץ נמצא ב"חבילה הבסיסית"). זה עדיין לא מדורת השבט.oferlaor כתב:העניין הוא שזה ערוץ כבלים מה שישחרר משמעותית את מגבלותיו של קונאן להגיד ולעשות מה שעולה לו בראש....
חבל.