פעם אחת ולתמיד...מה זה VIERA LINK של פנסוניק?
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לתומי חשבתי שזה שלט אחד ששולט בכל המכשירים של פנסוניק אך אמרו לי שזה משהו אחר לגמרי....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
למיטב הבנתי זו האפשרות לשלוט במכשירים המחוברים לטלויזיה דרך HDMI באמצעות שלט הטלויזיה (זה לא כמו שלט אוניברסלי המשדר למכשירים השונים, כי אם בקרה על פעילות מכשיר תוך שימוש בטלויזיה כ"מתווך").
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חיבור שליטתי בין מסך לנגן.
משמעות הדבר שכשמדליקים את הנגן המסך נדלק לבד. כשמכבים, הכל נכבה וניתן להשתמש בשלט המסך לפעולות בסיסיות בנגן.
משמעות הדבר שכשמדליקים את הנגן המסך נדלק לבד. כשמכבים, הכל נכבה וניתן להשתמש בשלט המסך לפעולות בסיסיות בנגן.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה לא קצת מיותר עופר?...
אני מנסה לחשוב כמה זה יעיל בעצם....מה אכפת לי להשתמש בשלט הייעודי של כל מכשיר?..הרי מדובר בהושטת היד לשלט והחזרתו לשולחן בתום פעולה אז מה השוס?...האם זה ישנה לי את החיים מהקצה אל הקצה?אודה אם תפרט כי אולי אני טועה...תודהoferlaor כתב:חיבור שליטתי בין מסך לנגן.
משמעות הדבר שכשמדליקים את הנגן המסך נדלק לבד. כשמכבים, הכל נכבה וניתן להשתמש בשלט המסך לפעולות בסיסיות בנגן....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אופציה זאת אפשרי רק למכשירי פנסוניק, ומי שמכיר את השלטים של המסכים\נגנים\מערכות משולבות יודע שיש לחצן שמעביר בין המכשירים, ובשלטים מתקדמים יותר יש אפילו לחצנים נוספים שמיועדים כבר לשליטה על המכשירים.
שוב, השימוש בויארה לינק מיועד רק לשימוש במכשירי פנסוניק..
שוב, השימוש בויארה לינק מיועד רק לשימוש במכשירי פנסוניק..