YES VOD ו XTREAMER- האם יס יעשו לי את עבודת החיווט?
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ברגע שהטכנאי ישים לך את כבל הרשת אתה יכול לעשות איתו מה שבראש שלך, כמו למשל לנתק מהממיר ולא לראות VOD ולחבר לסטרימר. אפשר גם לשים איזה HUB קטן ופשוט ולהנות גם מ VOD וגם מהסטרימר בלי להחליף חיבור בכול פעם.
בחמישי YES אמורים להיות אצלי ולהתקין, אני אוכל לעדכן לאחר מכן
בחמישי YES אמורים להיות אצלי ולהתקין, אני אוכל לעדכן לאחר מכן
אל תגיד HUB אפילו לא בצחוק, רק SWITCH.inonr כתב:ברגע שהטכנאי ישים לך את כבל הרשת אתה יכול לעשות איתו מה שבראש שלך, כמו למשל לנתק מהממיר ולא לראות VOD ולחבר לסטרימר. אפשר גם לשים איזה HUB קטן ופשוט ולהנות גם מ VOD וגם מהסטרימר בלי להחליף חיבור בכול פעם.
בחמישי YES אמורים להיות אצלי ולהתקין, אני אוכל לעדכן לאחר מכן...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
התכנים מגיעים מהרשת, אין שום קשר ללווין מלבד העובדה שיס מפעילים את השרות.pargit כתב:לא הבנתי את רעיון ה VOD של YES. האם התכנים מגיעים על הרשת או מהלווין (ורק הערוץ חוזר הוא ברשת)?
אשמח לקבל הסבר.....
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

יאללה , קבל SWITCH על חשבון הביתshayf כתב:התכנים מגיעים מהרשת, אין שום קשר ללווין מלבד העובדה שיס מפעילים את השרות.pargit כתב:לא הבנתי את רעיון ה VOD של YES. האם התכנים מגיעים על הרשת או מהלווין (ורק הערוץ חוזר הוא ברשת)?
אשמח לקבל הסבר........
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על המידע השימושי LENSO. השאלה מה קורה אם בא לי להתנתק לאחר תקופת ההתחייבות, הם בטח לוקחים את הציוד שלהם כולל הממיר הקטן הזה.
אגב, לפני חודש התקינו לחבר שלי את הממיר וההעברה לא היתה משהו, אז הם החליפו לו לכבל רשת לאורך הדירה.
השאלה האם הציוד נשאר ו/או האם אני יכול לדרוש כבל רשת
אגב, לפני חודש התקינו לחבר שלי את הממיר וההעברה לא היתה משהו, אז הם החליפו לו לכבל רשת לאורך הדירה.
השאלה האם הציוד נשאר ו/או האם אני יכול לדרוש כבל רשת
אז זה VOD עבודה בעיניים... למה אי אפשר להשתמש ברשת הבייתית רק עבור ערוץ חוזר ולהוריד את התכנים מהלווין? למה שאני אחלוק את ה2 מגה שלי (כי וואלה אני לא צריך יותר בבית) גם עם הטלוויזיה?shayf כתב:התכנים מגיעים מהרשת, אין שום קשר ללווין מלבד העובדה שיס מפעילים את השרות.pargit כתב:לא הבנתי את רעיון ה VOD של YES. האם התכנים מגיעים על הרשת או מהלווין (ורק הערוץ חוזר הוא ברשת)?
אשמח לקבל הסבר........
ה VOD של הוט הרבה יותר מולצח בשיטת העבודה שלו. (לא מדבר על הוט כעל חברה טובה יותר אני מעדיף את YES אבל מה הרעיון בשיטה הזו?
יש מגבלה טכנולוגית - בניגוד לכבלים, הלווין עובד ב-Multycast, ורוחב הפס הדרוש כדיי לתת VOD לכל מנויי יס הוא הרבה יותר ממה שיש ליס.
לכן הפתרון היחיד האפשרי עבורם הוא שימוש בתשתית האינטרנט.
לכן הפתרון היחיד האפשרי עבורם הוא שימוש בתשתית האינטרנט.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אתה מתכוון Broadcast.shayf כתב:יש מגבלה טכנולוגית - בניגוד לכבלים, הלווין עובד ב-Multycast, ורוחב הפס הדרוש כדיי לתת VOD לכל מנויי יס הוא הרבה יותר ממה שיש ליס.
לכן הפתרון היחיד האפשרי עבורם הוא שימוש בתשתית האינטרנט....
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
עבודה בעיניים שעובדת טוב מאוד בארה"ב בחברת הלווין DirecTV שמשרתת מיליוני מנויים ועובד מצוין גם ב- yes.pargit כתב:אז זה VOD עבודה בעיניים... למה אי אפשר להשתמש ברשת הבייתית רק עבור ערוץ חוזר ולהוריד את התכנים מהלווין? למה שאני אחלוק את ה2 מגה שלי (כי וואלה אני לא צריך יותר בבית) גם עם הטלוויזיה?
ה VOD של הוט הרבה יותר מולצח בשיטת העבודה שלו. (לא מדבר על הוט כעל חברה טובה יותר אני מעדיף את YES אבל מה הרעיון בשיטה הזו?...
תבלעו כבר את הגלולה המרה שתקשורת לוויינית היא חד-כיוונית וצריך פתרונות אחרים עבור VOD. במקרה הזה זה OTT. אף אחד לא מכריח אותך לצרוך את השירות. זכותה של החברה להציע את השירות לצריכה.
nir11 כתב:אתה מתכוון Broadcast.shayf כתב:יש מגבלה טכנולוגית - בניגוד לכבלים, הלווין עובד ב-Multycast, ורוחב הפס הדרוש כדיי לתת VOD לכל מנויי יס הוא הרבה יותר ממה שיש ליס.
לכן הפתרון היחיד האפשרי עבורם הוא שימוש בתשתית האינטרנט.......
Oscar Wilde
Oscar Wilde