אז ככה בקרוב אקנה זוג רמקולים רצפתיים cerwin vaga ve12 והומלץ לי לקחת איתם את הרסיבר סטריאו של ימאהה rx797 אבל הוא לא כזה מתאים מסיבה שאין לא יציאות hdmi ואופטיות ומבחינתי זה חיסרון גדול שמונע ממני להתקרב למגבר\רסיבר סטריאו אז החלטתי לחפש רסיבר איכותי בעל הפורמטים החדישים בעל הספק כמה שיותר גדול בסטריאו
המחיר בערך 3400 ש"ח
האם יהיה הבדל משמעותי בשמיעת הרמקולים האלה עם מגבר סטיראו או רסיבר רב ערוצי?
אלעד שלום.
גם במגברי ק"ב היקרים ביותר (ואני שמעתי הדגמה של יכולות סטריאו בפיוניר lx90 ) לא נשמעים טוב בסטריאו כמו מגבר סטריאו יעודי.
תחליט מה הצרכים שלך:
אם אתה מחפש ק"ב , עם חיבורים HDMI ולהוסיף לו סטרימר או כונן בלו ריי זה דבר אחד, ואז תצטרך רסיבר ק"ב. אם השימוש העיקרי שלך יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו אתה צריך מגבר סטריאו.
מגבר סטריאו ב3K ישמע טוב יותר בסטריאו ממגבר ק"ב ב20K
עכשיו תסביר מה הכיוון ונמשיך לכוון אותך למוצרים ספציפיים יותר
המטרה בגדול תהיה ככה
זוג רמקולים ורסיבר (עם עדיפות ליציאות אופטיות וHdmi )
המחשב יחובר אל הרסיבר באופטי שנימצא על הלוח אם שלי והוא ינגן 70% מוזיקה 30% סרטים
הרסיבר יתחבר בhdmi לטלויזה
בשלב הראשון לא יהיה cd או dvd
סוני 3 יתחבר אל הרסיבר בhdmi
וזהו בשבילי
מבחינת גודל החדר שלוש וחצי על 4 .
מה שאתה צריך זה מגבר ק"ב. להתחיל עם 2 רמקולים ואז להמשיך עם הזמן ולהוסיף סנטר ואחוריים.
ברסיבר עדכני תמיד יהיו כניסות אופטיות (ולא יציאות, הרי הוא מקבל את המידע ולא משדר אותו) וחיבורי HDMI, אל תקנה אחד שלא כולל חיבורים אלו
יצא לי לשמוע לאחרונה את 607 של onkyo . רסיבר לא רע!
תבדוק אם הוא נכנס לך בתקציב, אין לי מושג מה מחירו היום (זאפ כמובן לא משקף( אם מישהו יודע מחיר שלו פחות או יותר הוא יכול לרשום כאן.
גם לי הציעו עליו ...הציעו גם את ה565 של ימאהה...אבל לפי זאפ זו עליה של 1000 שקל ..
מה בקשר לתכנון ?הרמקולים יספקו אותי אם אני אחבר להם את אחד מהרסיברים האלה ?
יש את ה606 של אונקיו שנראה גם טוב משהו מכיר אותו ?וכמה הוא נותן בסטריאו ?
לי יש דרישות ממש קרובות לשלך
מחשב שמחובר בVGA לטלוויזיה ובאופטי למגבר
סוני 3 שמחובר למגבר בHDMI ומשם לטלוויזיה
חדר 3X4 +-
אני קניתי אונקיו 507 שעולה על כל הצרכים האלו בדיוק. עלה 2300
אם יש לך קצת יותר תקציב, הייתי הולך על היאמאהה 565 שתומך באפסקייל של קומפוננט לHDMI
זה יעיל להעברת אות של ממיר דיגיטלי רגיל לדוגמא דרך כבל HDMI לLCD
האונקיו נשמע נהדר, קצת מתחמם, שים לב להניח אותו במקום פתוח יחסית, אני הוספתי מאוורר קטן של מחשב
בשביל השקט הנפשי לאורך השנים.
מחובר לרמקולים של סוני ממערכת מיני כביכול, אבל הם די טובים.
היה לי מגבר אחר לפני של יאמאהה rxv-650 והם נשמעים קצת יותר נעימים עם האונקיו.
בתור רסיבר ברמת כניסה, ב2300 הוא משתלם.
elad1993 כתב:שלום זאב .נראה אחלה ה606 השאלה היא מה הספק שלו בסטריאו ??בכמה פחות מ607 ?
מה בקשר לבעיית ההיתחממות של אונקיו קצת מפחיד לא ??
...
אני לא זוכר מה הנתונים של 2 הרסיברים כך שאני לא יכול להשוות כרגע (תבצע השוואה באינטרנט) אבל הוא ידחוף את הסרווין וגה בצורה יפה יחסית לרסיבר ק"ב. לגבי בעיית התחממות, לא ידועה על בעיה כזו, כמו עם כל רסיבר צריך לוודא שפתחי האיוורור לא חסומים ואז לא אמורה להיות בעיה.