מי המנצחת החדשה פנסוניק או פיוניר? 60 אינטש
שלום לכולם
אני רוצה להחליף את הפלזמה שלי ל 60 אינטש חדשה. הנטייה הטבעית שלי שכן אני מכיר אותה כבר שנים זה ללכת ולרכוש פיוניר חדשה.
מכיוון מדובר במותג מסחרר מבחינה טכנולוגית ושיווקית אזרתי אומץ והסתכלתי גם על הפנסוניק.
לא התאכזבתי מהפנסוניק אם כי הרגשתי סוג של בגידה במורשת רבת השנים של החיבור לפיוניר ...אבל -
פיוניר לא שמעו על המושג מחירי שוק , פיוניר שכחו שהלקוח שקונה ב 2010 פלזמה שיווקית הוא קונה מוצר של 2009. פיוניר מדברים על השחור מכולם אבל עד איזה רמה? הם העין שלנו אכן מבחינה בהבדל ששווה יותר מעשריה? או שאנחנו חולים בראש ומה שאנחנו נקנה תמיד זה את המוצר שקיבל את כל הביקורות הטובות מהמעבדות המזהות ביתר קלות את ההבדלים בין הצבעים ?
אבל פיוניר זה פיוניר!!! קשה לי להכניס לסלון פ נ ס ו נ י ק זה קצת שינמוך למערכת שלי ?
האם ניתן לקבל באתר תמיכה פסיכולוגית להחלטה ללכת על פנסוניק ?
או האם ניתן לקבל באתר מילות עידוד ונסיונות שכנוע להשאר עם אהבתי הישנה?
אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים ומה אתם הייתם עושים...
אני רוצה להחליף את הפלזמה שלי ל 60 אינטש חדשה. הנטייה הטבעית שלי שכן אני מכיר אותה כבר שנים זה ללכת ולרכוש פיוניר חדשה.
מכיוון מדובר במותג מסחרר מבחינה טכנולוגית ושיווקית אזרתי אומץ והסתכלתי גם על הפנסוניק.
לא התאכזבתי מהפנסוניק אם כי הרגשתי סוג של בגידה במורשת רבת השנים של החיבור לפיוניר ...אבל -
פיוניר לא שמעו על המושג מחירי שוק , פיוניר שכחו שהלקוח שקונה ב 2010 פלזמה שיווקית הוא קונה מוצר של 2009. פיוניר מדברים על השחור מכולם אבל עד איזה רמה? הם העין שלנו אכן מבחינה בהבדל ששווה יותר מעשריה? או שאנחנו חולים בראש ומה שאנחנו נקנה תמיד זה את המוצר שקיבל את כל הביקורות הטובות מהמעבדות המזהות ביתר קלות את ההבדלים בין הצבעים ?
אבל פיוניר זה פיוניר!!! קשה לי להכניס לסלון פ נ ס ו נ י ק זה קצת שינמוך למערכת שלי ?
האם ניתן לקבל באתר תמיכה פסיכולוגית להחלטה ללכת על פנסוניק ?
או האם ניתן לקבל באתר מילות עידוד ונסיונות שכנוע להשאר עם אהבתי הישנה?
אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים ומה אתם הייתם עושים...
אם לא מעניין אותך 3D אז תישאר עם פיוניר או פנסוניק 65V20 החדשה שמבוססת על טכנולוגיות מהקורו והיא הפלזמה הכי קרובה לקורו אבל מודל 2010 (וגם "65).
אם 3D מעניין אותך אז פנסוניק 65VT20 ,גם היא מבוססת על טכנולוגיות מהקורו פלוס שיפורים במערכת ההדלקה והכיבוי של הפוספורים למהירה יותר כדי להתאים ל-3D .
אם 3D מעניין אותך אז פנסוניק 65VT20 ,גם היא מבוססת על טכנולוגיות מהקורו פלוס שיפורים במערכת ההדלקה והכיבוי של הפוספורים למהירה יותר כדי להתאים ל-3D .
אין על פיוניר וחבל שתקנה פנסוניק וכל הזמן תשווה.
אנחנו הישראלים קונים מחיר ולא מוצר - כלומר תראה נעל מדהימה ב-500 ש"ח אבל אחת "אה פחות מבסדר" ב-100 תקנה את ה-100 אבל כל הזמן תחשוב על זאתי ב-500.
בקיצור.... פיוניר ובגדול
אנחנו הישראלים קונים מחיר ולא מוצר - כלומר תראה נעל מדהימה ב-500 ש"ח אבל אחת "אה פחות מבסדר" ב-100 תקנה את ה-100 אבל כל הזמן תחשוב על זאתי ב-500.
בקיצור.... פיוניר ובגדול
saar156 כתב:אם לא מעניין אותך 3D אז תישאר עם פיוניר או פנסוניק 65V20 החדשה שמבוססת על טכנולוגיות מהקורו והיא הפלזמה הכי קרובה לקורו אבל מודל 2010 (וגם "65).
אם 3D מעניין אותך אז פנסוניק 65VT20 ,גם היא מבוססת על טכנולוגיות מהקורו פלוס שיפורים במערכת ההדלקה והכיבוי של הפוספורים למהירה יותר כדי להתאים ל-3D ....
הי סער
תודה על הטיפ
יש כבר ביקורות מבוססות על על ה 3D ?
יש מוצרי דגל ברי השוואה?
הייsufgi123 כתב:עד כמה שידוע לי, לא ניתן להשיג יותר פלזמות של פיוניר
המלאי של 50'' ו 60'' אזל ונשארו בודדות בתצוגות....
זה גם נשמע (שלא באשמתך כמובן ) כמו ההצלחה השיווקית של פיוניר לשנת 2010!!!
העולם מדבר כי פיוניר תמשיך לייצר רק את המסכים הגדולים יותר מ 50 אינטש אך אנחנו כבר בלחץ והלחץ יותר מתח מכירות ומתח יותר מתח מחירים שממשיכים להשאר באותה רמה וזאת למרות שהטכנולוגיה תמכר או נמכרה כבר למתחרה....
אני מתחבר בליבי יותר לרוח הציבור הטוענת ברוב במקרים שמה שיקר ובמקרה הזה גם טוב יותר...
אבל אחרי כל זה לא שמעתי (ואגב זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בדיון מסוג זה ) שהפיוניר יותר טובה כי :.....
מעבר לסיסמאות שכולנו מכירים , KURO , שחור , מספר אחד בפלזמות , יקר = טוב , ...
האם אמיתית הפער הוא בר אבחנה בין השתיים ? ואני מתייחס לשחור כי כל השאר ניראה דומה ואם יש פער הוא לא בשימוש שלי ... חוץ מהמעבד שברור שהפנסוניק יותר טובה....
משהו פעם נתקל בבנצ' מארק בין שתיהן?
תודה!!
עוד לא היתה ביקורת מקצועית על ה-VT20/V20 .
אתה יכול למצוא פה עוד מידע:
http://www.hometheater.co.il/article01833
מבחינת ה-3D הוא כנראה המסך הטוב ביותר בגלל יתרונות הפלזמה : זמן תגובה מהיר ושחורים.
אתה יכול למצוא פה עוד מידע:
http://www.hometheater.co.il/article01833
מבחינת ה-3D הוא כנראה המסך הטוב ביותר בגלל יתרונות הפלזמה : זמן תגובה מהיר ושחורים.
היתה לי פנאסוניק 58V10 שנמכרה והוחלפה ב 6090 .Pronto כתב:הייsufgi123 כתב:עד כמה שידוע לי, לא ניתן להשיג יותר פלזמות של פיוניר
המלאי של 50'' ו 60'' אזל ונשארו בודדות בתצוגות....
זה גם נשמע (שלא באשמתך כמובן ) כמו ההצלחה השיווקית של פיוניר לשנת 2010!!!
העולם מדבר כי פיוניר תמשיך לייצר רק את המסכים הגדולים יותר מ 50 אינטש אך אנחנו כבר בלחץ והלחץ יותר מתח מכירות ומתח יותר מתח מחירים שממשיכים להשאר באותה רמה וזאת למרות שהטכנולוגיה תמכר או נמכרה כבר למתחרה....
אני מתחבר בליבי יותר לרוח הציבור הטוענת ברוב במקרים שמה שיקר ובמקרה הזה גם טוב יותר...
אבל אחרי כל זה לא שמעתי (ואגב זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בדיון מסוג זה ) שהפיוניר יותר טובה כי :.....
מעבר לסיסמאות שכולנו מכירים , KURO , שחור , מספר אחד בפלזמות , יקר = טוב , ...
האם אמיתית הפער הוא בר אבחנה בין השתיים ? ואני מתייחס לשחור כי כל השאר ניראה דומה ואם יש פער הוא לא בשימוש שלי ... חוץ מהמעבד שברור שהפנסוניק יותר טובה....
משהו פעם נתקל בבנצ' מארק בין שתיהן?
תודה!!...
ההבדל הוא ע צ ו ם !!!
מעולם לא חשבתי שאני אהנה להסתכל על הפסים השחורים
וברצינות, מלבד עומק השחורים, פירוט התמונה והצבעים נראים פשוט הרבה יותר טוב בפיוניר.
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מי שימכור לך פיוניר יתפוס אותך בביצים עם המחיר...
חוץ מזה מדובר למיטב הבנתי בדגמי 2008 כך שבכל פרמטר פנסוניק מנצחת ובגדול...אני מת על פיוניר גם אבל פנסוניק היא לא יריבה אלא מקבילה...אתה יודע שפנסוניק הרבה יותר ותיקה מפיוניר בלי קשר?ruti_ziv כתב:תחכה ל 3D.
מי שקונה היום מסך פלזמה מהדור הנוכחי במחירים האלו-עושה (לדעתי) טעות פטאלית....
3-4 שנים הקרובות........ לא קצת נסחפת??sufgi123 כתב:אני דווקא חושב שמי שרוכש מסך 3D מהדור הראשון טועה.
להערכתי אין טעם לרכוש מסכי 3D ב 3-4 שנים הקרובות.
בכל מקרה אם ה 3D "יתפוס" אז אני אני אוסיף מקרן 3D למסך שיש לי....
אני מבטיח לך ש3D יתפוס. בדיוק כמו ש HD תפס ובדיוק כמו שהסרט אווטאר ריסק את קופות
הקולנוע בכל רחבי העולם ושבר את כל השיאים ועדיין ממשיך .
הוא עשה את זה לא בגלל שהוא כזה מוצלח כסרט אלא בעיקר בגלל התלת מימד המדהים שלו..
אני בטוח שכל חובב קולנוע ביתי בעולם ולמעשה כמעט כל אחד ישמח לחוות את זה בסלון שלו.
אתה שוכח שיש הבדל גדול במעבר מטכנולוגיית מסך CRT לטכנולוגיית מסך דק לבין המעבר הנוכחי ל-3D.sufgi123 כתב:ממש לא נסחפתי, אפילו הייתי אופטימי.
תסתכל לאחור ותראה כמה זמן לקח לטכנולוגיית הפלזמה להגיע לרמתה הנוכחית, כנ"ל ה LCD ....
נראה לי שמה שאתה עושה זה שכנוע עצמי,לאחר שרכשת מסך מטכנולוגייה שהולכת בקרוב להיעלם מן העולם
נערך לאחרונה על ידי ruti_ziv ב 13/04/2010 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מחזק את ruti_ziv.
בתור קונה פוטנציאלי שרוצה לרכוש מסך בסכום הגבוה מ-20K חבל לקנות מסך משני דורות אחורה שאינו תומך בתקן שיכנס ממש בקרוב (רמז: 3D) גם אם הוא מציג תכנים בצורה מושלמת ושם הדגם שלו מכיל את המספר 6090.
לעניות דעתי עדיף לרכוש מסך שיתן מימד נוסף (תרתי משמע) גם אם הוא יציג תכנים באופן פחות איכותי ממסך מושלם אשר לא כלולה בו אותה היכולת שהיא קריטית לכל דבר ועניין.
בתור קונה פוטנציאלי שרוצה לרכוש מסך בסכום הגבוה מ-20K חבל לקנות מסך משני דורות אחורה שאינו תומך בתקן שיכנס ממש בקרוב (רמז: 3D) גם אם הוא מציג תכנים בצורה מושלמת ושם הדגם שלו מכיל את המספר 6090.
לעניות דעתי עדיף לרכוש מסך שיתן מימד נוסף (תרתי משמע) גם אם הוא יציג תכנים באופן פחות איכותי ממסך מושלם אשר לא כלולה בו אותה היכולת שהיא קריטית לכל דבר ועניין.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
יש בעיה,
שני אנשים - שלוש דעות
כבעל קורו הייתי קופץ ואומר רק פיוניר אבל:
1. יש לבחור את מה שנראה לך הכי טוב ( ולא בסופר...)
2. לחכות עוד שנה..
3. לחכות עד שעופר יבחן מסך וישבח אותו (ואי אפשר לדעת מתי זה יקרה)
4. לקנות מסך ולדעת שמעבר לפינה עומד לצאת מסך יותר טוב.
5. לראות אם בכלל מוכרים עוד פיוניר
6. להמשיך לשאול ולהתייעץ.
שורה תחתונה:
קח החלטה , תהיה שלם איתה ותפסיק לחשוב אם צדקת או לא אחרת לא תהנה ממנה
שני אנשים - שלוש דעות
כבעל קורו הייתי קופץ ואומר רק פיוניר אבל:
1. יש לבחור את מה שנראה לך הכי טוב ( ולא בסופר...)
2. לחכות עוד שנה..
3. לחכות עד שעופר יבחן מסך וישבח אותו (ואי אפשר לדעת מתי זה יקרה)
4. לקנות מסך ולדעת שמעבר לפינה עומד לצאת מסך יותר טוב.
5. לראות אם בכלל מוכרים עוד פיוניר
6. להמשיך לשאול ולהתייעץ.
שורה תחתונה:
קח החלטה , תהיה שלם איתה ותפסיק לחשוב אם צדקת או לא אחרת לא תהנה ממנה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ממש אין כאן שכנוע עצמיruti_ziv כתב:אתה שוכח שיש הבדל גדול במעבר מטכנולוגיית מסך רחב לטכנולוגיית מסך דק לבין המעבר הנוכחי ל-3D.sufgi123 כתב:ממש לא נסחפתי, אפילו הייתי אופטימי.
תסתכל לאחור ותראה כמה זמן לקח לטכנולוגיית הפלזמה להגיע לרמתה הנוכחית, כנ"ל ה LCD ....
נראה לי שמה שאתה עושה זה שכנוע עצמי,לאחר שרכשת מסך מטכנולוגייה שהולכת בקרוב להיעלם מן העולם...
רכשתי את המסך לאחר שידעתי על מסכי ה 3D שאמורים לצאת ב 2010
ההשקה שהיתה לפנאסוניק למסכי 3D שכנעה אותי סופית שאני לא ארכוש מסך 3D בטכנולוגיה של היום.