אני חייב!אני סוחב את זה מילדות!סיפור מהשואה-לא חובה לקרוא

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

אימי בת 13,אחיה סנדר בן 8-9 בכפר נידח במזרח פולין,ההורים כרגע לא בבית,גם האחים והאחיות

הגדולים,כנראה בעבודה,בלימודים,,,,,עוברת שיירה גדולה של אנשים עם שקים גדולים על הכתפיים.

מישהו או כמה אומרים לאימי,מה את עושה פה עם אחיך הקטן?הגרמנים מגיעים!אימי לוקחת את סנדר הקטן

והולכת עם השיירה,זהו!יותר לא יראו היא ואחיה את משפחתם.היא פגשה מישהו שסיפר לה שאבא הגיע הביתה

לא מצא את הילדים,ןפשוט ישב על המדרגות ובכה :(

אבל אמא וסנדר ניצלו!ניצלו?רגע!שהגיעו לרוסיה נלקחו לבית יתומים ואימי נלקחה לעבודות כפיה לצבא הרוסי.

יום אחד חזרה מהעבודה לבית היתומים ולא מצאה את סנדר,שאלה וחיפשה עד שמישהו אמר לה שראו אותו עם

שני חברים הולכים לכיוון העיר או המרכז :מבולבל: ילד בן תשע,,יותר לא ראתה אותו ודיברה עליו עד יום מותה.

עכשו אני מנסה לחשוב מה קרה לדודי הפוטנציאלי-הוא נאנס?נחנק למוות עי גוי שונא יהודים?בוצע בו מעשה סדום

לפני שנטבח תחת עינו הפקוחה של אלוהיו היקר?

אני רותח!לא רק ביום השואה!לא רק שהוא דודי,אלה שאני אבא לשלושה ילדים,אני מחפש נקמה מהיום

שהתחלתי להבין בגיל 4-אבל לא יודע במי לנקום.הרבה פעמים חשבתי להצטייד בסכין באקדח בגרזן

לעלות למעלה ובצע שם טבח ברמאים שהוליכו את עם ישראל שולל-אבל לא מוצא את הדרך,הם חמקמקים

הם נסתרים1דרכיהם נסתרות ומחשבותיהם לא מחשבותינו!אז איך אמצא אותם או אותו שאני בשבילו

לא יותר ממקק חרק יהודי קטן ,,,,,
אמן מייסר

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

(W)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #3 

חזק. ועצוב. ומרתיח.

מחזיק מעצמי אתאיסט מגיל צעיר.

אבל מכבד כל מי שמרגיש שהוא צריך להאמין ביישות עליונה, כזאת שבחרה אותנו מכל העמים... לא אוהב את אלו שדומים אצלי לעובדי אלילים. עובדים את האל. מאמינים שידו בכל וזה הייעוד שלהם. עוד יותר מרגיז אותי שהם מחליטים עבור האחרים מי יותר טוב ומי פחות, כמובן לפי מידת עבודת האלילים.
עוד יותר מדהים אותי שלא ביצעו שום התאמה בין המנהגים לבין המאה ה 21... אז מצאו דרכים עוקפות להדליק חשמל, לחמם אוכל... MAKE ME SICK. צביעות לשמה.

מזכיר לי שהייתי עם אבא שלי באוושויץ/בירקנאו לפני כמה שנים ולפני הטיסה חזרה היינו כמה שעות בקרקוב. טיילנו בעיר העתיקה ואמרנו שעם קצת מזל היינו מעבירים את חיינו בקרקוב.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

סיפור עצוב ולא נתפס . מה שגורם לי לחשוב שאכן כן יש אלוהים . רק כח עליון יכול לגרום לאסון כזה .

מחפש נקמה ? אין צורך ,ה"שם" לא ינקום דמם , אבל אתה כבר נקמת .
אתה לא צריך למצוא "אותם" .
תפסיק לחפש נקמה !!
הנקמה שלך היא הניצחון של האמא הגיבורה שלך .
הניצחון של אמא שלך זה הילדים והאישה שלך .
הילדים והאישה שלך הם העתיד שלנו .
העתיד שלנו ושל ילדנו זה מה שחשוב , בלי לשכוח את העבר .

ניצחת .

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

טומי לפיד אמר (כך נדמה לי) בביקור מולדת: אני מחייך כשאני עומד כאן במשרד של (לא זוכר) כי פעם אחרונה שהייתי כאן היה כתוב: אין כניסה לכלבים ויהודים.
אתה רוצה נקמה ? עצם העובדה שאתה חי וקיים אומר שלא הצליחו לעצור אותנו כעם, לא קשור לאלוהים (אני אישיתי כן מאמין ולא נכנס לדיון).
סיפור מהצד של אישתי:
לחמי אמור היה להיות אח, הוא טבע בנסיבות מסתוריות במחנה קיץ ברוסיה. הוא לא ידע לשחות, למרות זאת המדריכה שלו אמרה לו להכנס למים להביא כדור שהועף לשם. כשהוא לא יצא משם כמה דקות - היא אמרה לילדים להתרחק וללכת, כאילו כלום לא קרה. מסתבר שהיא הייתה אנטישמית. עצרו אותה ושפטו אותה, זה לא מחזיר לאישתי את הדוד שלה.
וזה לא הסיפור היחיד. אבל היא תמיד אומרת לי שכל עוד יש לנו מדינה שלנו - זו אצבע משולשת לכל השונאים שלנו.
Vocare Ad Regnum

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #6 

עוד סיפור מזעזע שנעה תחת כיפת השמיים כמובן תחת עינו הפקוחה או העצומה של מלך מלכי המלכים
אמן מייסר

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7 

אין מילים
תקופה פשוט בלתי נתפשת
בתור אחד שזכה להכיר משפחה מצומצמת למדי בגלל התקופה הזו, אני מבין כל זעם