מה אומר ה ICON הזה ב RSS של uTorrent (תמונה בפנים)
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זו אחת מהתכונות הכי גדולות של יוטורנט
הורדה אוטומטית לפי RSS
האתר היחיד שלא ממש תומך בזה הוא טורנטליץ' (ולדעתי פשוט ביזיון שהוא נראה כבר 7 שנים אותו דבר)
הרעיון הוא למשוך RSS - עדכונים של קבצים שמשחוררים (למשל סדרות) ונאמר למשל שאתה צופה בקביעות בסימפסונס, אז אתה מסמן את הסימפסונס בתור פייבוריט ואז כל פעם שייצא פרק, התוכנה תוריד אותו אוטומטית
ככה לא מפספסים אף פרק שיוצא
ולא צריך להיכנס לאתרים
אני אישית לא נכנסתי כבר כמה שבועות לאתרים שלי... הכל אוטומטי
הורדה אוטומטית לפי RSS
האתר היחיד שלא ממש תומך בזה הוא טורנטליץ' (ולדעתי פשוט ביזיון שהוא נראה כבר 7 שנים אותו דבר)
הרעיון הוא למשוך RSS - עדכונים של קבצים שמשחוררים (למשל סדרות) ונאמר למשל שאתה צופה בקביעות בסימפסונס, אז אתה מסמן את הסימפסונס בתור פייבוריט ואז כל פעם שייצא פרק, התוכנה תוריד אותו אוטומטית
ככה לא מפספסים אף פרק שיוצא
ולא צריך להיכנס לאתרים
אני אישית לא נכנסתי כבר כמה שבועות לאתרים שלי... הכל אוטומטי
הכל ידוע.
כנראה לא הבהרתי את השאלה מספיק.
התמונה שצירפתי היא של RSS FEED מתוך UTORRENT. לפעמים קובץ חדש שאמור להיות מורד לפי ההגדרות, מקבל את ה ICON הזה במקום להתחיל בהורדה. בדר"כ הוא מתחיל בהורדה כמה שעות לאחר מכן. לא ברור לי מה ה ICON הזה אומר, ולמה לפעמים הוא מפיע ולפעמים לא.
כנראה לא הבהרתי את השאלה מספיק.
התמונה שצירפתי היא של RSS FEED מתוך UTORRENT. לפעמים קובץ חדש שאמור להיות מורד לפי ההגדרות, מקבל את ה ICON הזה במקום להתחיל בהורדה. בדר"כ הוא מתחיל בהורדה כמה שעות לאחר מכן. לא ברור לי מה ה ICON הזה אומר, ולמה לפעמים הוא מפיע ולפעמים לא.