התאמת רמקולים אחוריים
היי
כרגע יש לי מדבר דנון 5.1 עם זוג רמקולים רצפתיים.
אני רוצה שיהיה לי סראונד בבית. האם מספיק להוסיף רק רמקולים אחוריים או צריך גם סנטר?
האם הרמקולים האחורים חייבים להיות רמקולי מדף כמו KEF IQ30 או יכולים להיות לוויניים (בשביל הגדול).
אני רוצה שיהיה לי סראונד בבית. האם מספיק להוסיף רק רמקולים אחוריים או צריך גם סנטר?
האם הרמקולים האחורים חייבים להיות רמקולי מדף כמו KEF IQ30 או יכולים להיות לוויניים (בשביל הגדול).
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
בשביל סראונד נורמלי אתה צריך גם אחוריים גם סנטר וגם סאב!stingos כתב:היי
האם הרמקולים האחורים חייבים להיות רמקולי מדף כמו KEF IQ30 או יכולים להיות לוויניים (בשביל הגדול)....
האחוריים יכולים להיות רמקולים לוויינים...סנטר גם נחוץ לקולנוע בייתי{לדעתי יותר חשוב מהאחוריים}
אהה הכי חשוב מה הרמקולים שיש לך ומה התקציב??
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תבדוק את השילוב עם הסנטר והרמקולים האלה:stingos כתב:Wharfedale VALDUS500...
http://www.fuse.co.il/products/162551
http://www.fuse.co.il/products/162548
בעתיד שתרצה לשדרג את הקידמיים ממליץ בחום על ה10.5 ואז יהיה לך סט מצויין גם בק"ב וגם בסטריאו:
http://www.fuse.co.il/products/162542
- טלHD
- גורו

אתה מחזיק רק מהסידרה הזו כי לא שמעת את סדרת הEVO או EVO2zeev78 כתב:איזה דגם של וורפידל יש לך? הסידרה היחידה שאני מחזיק ממנה מהחברה הזו היא סידרת היהלום....
אני שמעתי אותם בצמוד לדימונד 8 ו-9 והם נשמעים לי הרבה יותר טוב.
בערך כמו שדימונד 9 נשמעים אחרי ששומעים לידם את ה ATLANTIC/ XARUS/VALDUS.
טלHD כתב:אתה מחזיק רק מהסידרה הזו כי לא שמעת את סדרת הEVO או EVO2zeev78 כתב:איזה דגם של וורפידל יש לך? הסידרה היחידה שאני מחזיק ממנה מהחברה הזו היא סידרת היהלום....
בערך כמו שדימונד 9 נשמעים אחרי ששומעים לידם את ה ATLANTIC/ XARUS/VALDUS....
בדקתי ואני חוזר ואומר והעובדות מדברות בעד עצמם: אין לוורפידל סידרה יותר מוצלחת מסידרת היהלום. במיוחד שמדובר בדגמים החדשים (10) שיכולים להתחרות עם רמקולים שעולים פי 2 מהם.
- טלHD
- גורו

מה בדקת? שמעת את ה EVO או לא?zeev78 כתב:טלHD כתב:אתה מחזיק רק מהסידרה הזו כי לא שמעת את סדרת הEVO או EVO2zeev78 כתב:איזה דגם של וורפידל יש לך? הסידרה היחידה שאני מחזיק ממנה מהחברה הזו היא סידרת היהלום....
בערך כמו שדימונד 9 נשמעים אחרי ששומעים לידם את ה ATLANTIC/ XARUS/VALDUS....
בדקתי ואני חוזר ואומר והעובדות מדברות בעד עצמם: אין לוורפידל סידרה יותר מוצלחת מסידרת היהלום. במיוחד שמדובר בדגמים החדשים (10) שיכולים להתחרות עם רמקולים שעולים פי 2 מהם....
אני לא שמעתי את סדרה 10, הם שונים מהותית מ-9?
[מה בדקת? שמעת את ה EVO או לא?
אני לא שמעתי את סדרה 10, הם שונים מהותית מ-9?[/quote]
שמעתי את הEVO 30 ובהשוואה ל9.6 יש לו סאונד יותר חם אבל הוא לא דינמי כמו ה9.6 אז הכל תלויי במוזיקה ששומעים, בג"אז הEVO ישמע יותר טוב אבל בשאר הסיגנונות שבהם דרוש יותר קצב ה9.6 יתנו תוצאות יותר טובות, אישית אני חושב שבסיכום הכללי (בהתחשב גם במחיר וגם בעובדה שסידרת היהלום רצה כבר על פס היצור כבר עשרות שנים) ה 9.6 יותר טוב ממנו. ה10 בהשוואה ל9.6 : ה10.5 הוא רמקול שונה לגמרי מקודמו, הסאונד הרבה יותר מתוחכם והוא יכול להשתלב בקלות עם מערכות שעולות באיזור ה 8-10K מבלי למצמץ. הבאס נשמע הדוק והמיד ריינג מאוד מעודן ולא מעייף (מזכיר לי כמה רמקולים שעולים פי 4 ממנו). בקיצור מציאה, זהו רמקול שלא הייתי מתנגד שישב אצלי בסלון והוא הרמקול המועדף עלי כרגע בקטגוריית הbudget .
אני לא שמעתי את סדרה 10, הם שונים מהותית מ-9?[/quote]
שמעתי את הEVO 30 ובהשוואה ל9.6 יש לו סאונד יותר חם אבל הוא לא דינמי כמו ה9.6 אז הכל תלויי במוזיקה ששומעים, בג"אז הEVO ישמע יותר טוב אבל בשאר הסיגנונות שבהם דרוש יותר קצב ה9.6 יתנו תוצאות יותר טובות, אישית אני חושב שבסיכום הכללי (בהתחשב גם במחיר וגם בעובדה שסידרת היהלום רצה כבר על פס היצור כבר עשרות שנים) ה 9.6 יותר טוב ממנו. ה10 בהשוואה ל9.6 : ה10.5 הוא רמקול שונה לגמרי מקודמו, הסאונד הרבה יותר מתוחכם והוא יכול להשתלב בקלות עם מערכות שעולות באיזור ה 8-10K מבלי למצמץ. הבאס נשמע הדוק והמיד ריינג מאוד מעודן ולא מעייף (מזכיר לי כמה רמקולים שעולים פי 4 ממנו). בקיצור מציאה, זהו רמקול שלא הייתי מתנגד שישב אצלי בסלון והוא הרמקול המועדף עלי כרגע בקטגוריית הbudget .
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שיגעתם אותו
ממליץ לך בחום - לקחת רמקול לחנות (כן כן - לא להתעצל )
ולנסות עפ"י שמיעה (ולא ראייה.....) להתאים לו אחוריים + סנטר.
זו הדרך היחידה שתיתן תוצאות טובות.
כל העצות כאן - הם עפ"י טעמם של הכותבים - ולא טעמך שלך
בהצלחה
איתן.
ממליץ לך בחום - לקחת רמקול לחנות (כן כן - לא להתעצל )
ולנסות עפ"י שמיעה (ולא ראייה.....) להתאים לו אחוריים + סנטר.
זו הדרך היחידה שתיתן תוצאות טובות.
כל העצות כאן - הם עפ"י טעמם של הכותבים - ולא טעמך שלך
בהצלחה
איתן.