הזמנתי אקסטרימר פרו!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #1 

יש לי קונה לאקסטרימר הרגיל (המשופר בצלעות קירור) שלוחץ עלי, אז החלטתי להמר (יותר זול מנסיעה לווגאס... :) ).
ב-20 לאפריל אמור המכשיר לצאת לדרך.
אשמח לדווח למתעניינים על התקדמות העיניינים והרשמים מהמכשיר אם וכאשר יגיע (לא מתכוון חס וחלילה לקחת את מקומו של זיו עם ביקורת מקצועית ומושקעת).

אני מקווה לא לפתוח שרשור ארוך של קטילות על חוסר שיקול הדעת שלי :)

ליאור

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

נשמח לשמוע.
בעיקר התיחסות לרעש כי גם אני שמתי צלעות קירור ל XT.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

מזל טוב (Y)

אגב, אני חייב, בפעם הראשונה, להתוודות שגם אני הזמנתי את ה PRO (לפני מספר שבועות) והמכשיר אמור היה לצאת אלי בסוף השבוע הקרוב אבל בגלל שאתמול, עקב הזדמנות חד פעמית, ירד מחיר ה C-200, לזמן קצר, לריצפה (ב KSP) רצתי לרכוש אותו ועכשיו הוא כבר יושב אצלי בסלון :) כמובן, שבמקביל ביטלתי את ההזמנה שלי שם (ושילמתי 10 יורו קנס ביטול).

liorreem,
מעניין לבדוק את התמיכה שלו בפורמט ה Dolby TrueHD ביום ההשקה, יש לי ויכוח קטן עם מספר משתתפים שם אני טוען שהמכשיר יתמוך בפורמט הזה בגלל שהם התחייבו על כך בכל הפרסומים שלהם (DTS MA יגיע לטענתם בהמשך). מעניין לראות גם תוך כמה זמן הם יוסיפו את התמיכה ב MovieJukeBox החדש שלהם

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

רגע רגע שאני אבין, ביטלת את ה-Pro? נראה שהויכוח הזה עזר ... :lol:

תתחדש .

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

נדב כתב:רגע רגע שאני אבין, ביטלת את ה-Pro? נראה שהויכוח הזה עזר ... :lol:

תתחדש .
...
ממש לא :)
כולנו יודעים שה C-200 טוב מה Xtreamer PRO והבעייה תמיד הייתה פער המחירים העצום בין השתיים (בכפולות). נוצר אתמול מצב חריג מאוד שאפשר היה לרכוש את ה C-200 במחיר ריצפה ולכן קפצתי על המציאה. כמו שרשמתי, אני עדיין חושב שה PRO הוא אופצייה זולה וכדאית למזרימייה (עובדה הזמנתי אותו) וזה למרות השם הרע שיצא לחברת Xtreamer

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

ליאור, איזה דיסקים את מכניס למכשיר? רכשת כבר?
זמן משלוח משוער אתה יודע? הזמנת ב12.4 והמשלוח שלך יוצא אלייך ב20.4? מגרמניה?
סורי על כל השאלות, אני גם מעוניין לבדוק את הנושא.
לבסוף תתחדש!

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

1. רכשתי כבר.
2. המשלוח אמור לצאת ב-20.4 לא זוכר מאיפה.
3. האקסטרימר הקודם הגיע די מהר - בין שבוע לשבועיים. מקווה שכך יהיה הפעם. הם לא מבטיחים זמן מדוייק.
4. תודה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

osherov כתב:מזל טוב (Y)

אגב, אני חייב, בפעם הראשונה, להתוודות שגם אני הזמנתי את ה PRO (לפני מספר שבועות) והמכשיר אמור היה לצאת אלי בסוף השבוע הקרוב
...
אני חייב לציין שאני מופתע לרעה...
אין לי בעיה עם זה שהזמנת אותו, אבל כשעמדת על הרגליים האחוריות ונלחמת על כבוד אקסטרימר לא אמרת שיש לך צד פעיל בעניין (וב"צד פעיל" אני לא מתכוון שיש לך אינטרס עסקי, חס וחלילה).
כשאני ועוד מישהו טוענים נגד המוצר ואתה טוען נגדו בלי להגיד שכבר רכשת אותו - אתה גורם להנחה שונה מזו שהובילה את הדיון.
osherov כתב: liorreem,
מעניין לבדוק את התמיכה שלו בפורמט ה Dolby TrueHD ביום ההשקה, יש לי ויכוח קטן עם מספר משתתפים שם אני טוען שהמכשיר יתמוך בפורמט הזה בגלל שהם התחייבו על כך בכל הפרסומים שלהם (DTS MA יגיע לטענתם בהמשך). מעניין לראות גם תוך כמה זמן הם יוסיפו את התמיכה ב MovieJukeBox החדש שלהם
...
בתור אחד מ"מספר המשתתפים" איתם התווכחת - חשוב לי להבהיר:
אתה טוען כי תהיה תמיכה ב DTHD ביום ההשקה, כי "הם הבטיחו".
אני לא טוען שלא יהיה, יכול מאוד להיות שיהיה - אבל אני לא סומך רק על ההבטחות.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

uriler,
תתפלא, דווקא ההיפך הוא הנכון. הסיבה שלא דיווחתי על כך שהזמנתי את המוצר בפורום נועדה על מנת לא להשפיע על אנשים אחרים לרכוש את המוצר בגללי שאני עשיתי כך. זה מכיוון שהמניעים שלי לרכישה היו קצת שונים משל רוב המשתמשים הפוטנציאלים. הבעתי את דעתי בשרשור לגבי היתרונות והחסרונות של ה PRO וניסיתי דווקא לתת לקורא להחליט על סמך הדעות של המצדדים בעד ואלה שמצדדים נגד.

לא הבנתי מה הקשר בין זה שהזמנתי את המכשיר (ועד עכשיו לא הייתם מודעים לכך) לבין הדעה שלי בדיון ההוא?! הרי עצם הזמנתי, דווקא מוכיחה שאני באמת הייתי שלם עם כל מה שכתבתי, עד כדי הגעה "לבשלות" ולהזמין. יתרה מכך, אני חושב, שעצם רכישת ה C-200 וביטול הזמנת ה PRO גם מראה שאני אף פעם לא ננעלתי על ה PRO בכל מחיר וברגע שנוצרה הזדמנות חד פעמית אז קפצתי אליה. אני עדיין מחזיק את אותה הדעה לגבי כדאיות מכשיר ה PRO לעומת המחיר שלו (מצחיק לי שאני מסנגר על עצמי אבל לא נורא....)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #10 

הבעיה היא שכשאתה מדבר כ"אדם מן הצד", אפשר להיכנס לדיון.
אם היית אומר שכבר הזמנת את זה, לא הייתי טורח לנסות ולהציג את דעותיי למול המשוכנע.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #11 

uriler כתב:הבעיה היא שכשאתה מדבר כ"אדם מן הצד", אפשר להיכנס לדיון.
אם היית אומר שכבר הזמנת את זה, לא הייתי טורח לנסות ולהציג את דעותיי למול המשוכנע.
...
אני מצטער על הזמן שביזבזת בהודעות שם לשווא בגללי :)
אני דווקא לא בניתי על לשכנע אותך ואת כל "שונאי" חברת Xtreamer (כי ברור היה לי שזה אבוד מראש). המטרה שלי הייתה להציג את הדעה שלי אל מול הדעה ההפוכה על מנת לתת לאנשים (צד ג') לראות, לקרוא את השרשור וכך לקבל את דעות האנשים המצדדים והמתנגדים לחברה ולמוצר ואז אותם קוראים יוכלו לקבל, בקלות יותר, החלטה (אישית) האם זה מתאים להם או לא

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #12 

osherov

אני לא חושב שהמונח "שונאי" מתאים, אם כבר "מאוכזבי", וגם לא בכל המקרים.

אני חושב שבתור סטרימר של 600-700 ש"ח הוא נותן תמורה טובה (יש לי אחד כזה).

יש כמה אי דיוקים והבטחות שעדיין לא מומשו ע"י היצרן.

מה שמצחיק זה שיש פה תופעה של כמה "מהללי" האקסטרימר, אשר ברגע שמזכירים מוצר אחר (ומה לעשות שכשחוצים את קו ה-1,000 ש"ח יש כמה מוצרים טובים יותר), ישר קופצים ומתעלמים מכמה חסרונות שלו...

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

שיואאאאא איתכם!
uriler ו- osherov - אי אפשר להזכיר את המילה אקסטרימר בלי שתריבו :cry:
האמת, היה באמת משעמם בלעדיכם :D
אני אבל חייב להביע הזדהות עם OSHEROV. את המשוכנעים לא נשכנע וכל הדיונים פה הם לטובת צד ג' בלבד. ואם אני רכשתי את האקסטרימר פרו כהבעת אמון בחברה, אז בהחלט יש פה הצהרה עבור חברים נוספים, שלדעתי זאת רכישה כדאית עבור מי שהשיקולים שלו מצטלבים עם שלי.

לילה טוב
ליאור

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #14 

ליאור, no offence, אבל אתם עדיין לא עונים לי לשאלה פשוטה - מה החברה שם עשו שגורם לכם לסמוך עליהם?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

uriler כתב:ליאור, no offence, אבל אתם עדיין לא עונים לי לשאלה פשוטה - מה החברה שם עשו שגורם לכם לסמוך עליהם?
...
אה, זה מאוד פשוט......היא הוציאה נגן לא רע בכלל במחיר הכי זול בשוק. נגן שמצליח להתמודד עם 99% מהמטלות שמשתמש רגיל צריך. נגן שהיום הוא סה"כ מאוד יציב (אגב, מניסיון אני יכול להגיד שכרגע הוא יציב יותר מה C- 200 המדובר). נגן שקל מאוד להתחיל לעבוד איתו גם אם אין לך הבנה גדולה במחשבים. אז אומנם יש לו מאוורר מרעיש מעל הנורמלי ואומנם הוא לא יתמוך בפורמטים החדשים ואומנם אין לו עדיין JB אבל למרות זאת, את העבודה הוא עושה לא רע בכלל.

uriler, אתה יכול להמשיך לקרוא על הדיון המדובר כאן :wink: :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

liorreem,
אתה האחד (The Chosen) שתספר לנו מי "מהניצים" קרוב יותר למציאות עם ה Xtreamer PRO, אבל במחשבה שנייה הרי רק הצד אליו אני שייך, יכול ליפול בדיון הזה ......כי אם המוצר כן ינגן את התכנים החדשים ותוך מספר שבועות גם תצא לו גירסה של JB והשורה התחתונה היא שהוא יהיה הצלחה, אוכלוסיית ה Anti Xtreamer באתר תטען שהם אף פעם לא טענו אחרת.....הם "סך הכול" אמרו שבגלל ההיסטוריה של החברה אסור לרכוש מוצר על סמך הספק המוצהר שלו! (הם במצב של Win Win)

בנוסף שים לב שההד ממשיך :)
זה עדיין מרגיש לי כאילו כל ערב מישהו מאוכלוסיית ה Anti Xtreamer עושה חיפוש בפורום לגבי הודעות חדשות שמופיע בהם המילה Xtreamer PRO בצירוף המילים 'טוב', 'כדאי', 'אחלה מוצר', '99 יורו', 'אני מזמין' ונכנס לשרשור המדובר על מנת לנסות "לצנן את האווירה" :wink:

שורה תחתונה,
עזוב אותך משטויות,
פשוט תתחדש ותדווח (Y)

אגב, על פי הפירסומים שלהם מחר המוצר מושק (עוד 15 שעות)......

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #16 

Osherov,
אתה ממשיך וממשיך עם אותה המנטרה, שיש הבדל בין "הבטחות עתידיות" ל"הבטחות ליום ההשקה".
למה? בגלל שבאקסטרימר הם קיימו מה שהבטיחו ליום ההשקה (וגם זה בספק, עם נושא הקירור הרעשני ומהירות המשלוחים, החלפת תקולים וכו')?

מצטער - זה לא מספיק.

לגבי ה"הד" - אני מנוי על השרשור הזה בדיוק מאותה סיבה כמוך - כדי שגולשים "תמימים" יראו את שתי הדעות.
בדיוק כפי שאתה חוזר ומגיב, כך גם אני.
אם ה pro ייצא ויהיה מצוין, טוב ויפה - אנחנו לא "נטען שלא טענו אחרת", אלא נגיד "יפה מאוד" ונתחיל להמליץ עליו (כנראה). בין זה לבין "מחנה האנטי אקסטרימר" המרחק גדול - אני ממש לא נגד המוצר, כך שאני (וזיו) טוענים הוא שחברה שהבטיחה ולא קיימה ומבטיחה שוב, לא בהכרח צריך לקנות את ההבטחה בעיניים עצומות (=הזמנת מוצר לפני ביקורות רוכשים).

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #17 

Osherov,

כפי שהצעת לי לדייק בפרטים, אני מציע לך את אותו הדבר... :wink:

תזכיר לי כמה זמן יש לך את ה-C200? יום וחצי...

לי במקרה יש את שני המכשירים מספר חודשים.

ה-C200 מנגן את כל התכנים שהאקסטרימר מסוגל לנגן, ביציבות וללא כל בעיות עם כמה יתרונות נוספים, חוסר היציבות שאתה מדבר עליו מגיע מתכנים שהאקסטרימר בכלל לא מסוגל לנגן...

אני מקווה שאני לא במחנה "אנטי אקסטרימר" כלשונך:

http://www.hometheater.co.il/vt110440.% ... 7%9E%D7%A8

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #18 

Irus כתב:Osherov,

כפי שהצעת לי לדייק בפרטים, אני מציע לך את אותו הדבר... :wink:

תזכיר לי כמה זמן יש לך את ה-C200? יום וחצי...

לי במקרה יש את שני המכשירים מספר חודשים.

ה-C200 מנגן את כל התכנים שהאקסטרימר מסוגל לנגן, ביציבות וללא כל בעיות עם כמה יתרונות נוספים, חוסר היציבות שאתה מדבר עליו מגיע מתכנים שהאקסטרימר בכלל לא מסוגל לנגן...

אני מקווה שאני לא במחנה "אנטי אקסטרימר" כלשונך:

http://www.hometheater.co.il/vt110440.% ... 7%9E%D7%A8
...
ביום וחצי הייתי צריך לרסט את המכשיר (להוציא ולהחזיר אותו מהחשמל) לפחות 15 פעם.
אתה צודק בכך שרוב התקיעות קשורות לדברים שה Xtreamer לא יודע לעשות (כגון תפריטי בלוריי ו JB) אבל בדיוק בשביל זה משלמים עליו כמעט פי שלוש ולכן מבחינת יציבות (תבדיל בין יציבות המערכת לבין יכולות) ה Xtreamer, עם הגרסאות קושחה החדשות, לדעתי, עולה עליו.

בשבועיים שימוש שלי ב Xtreamer הייתי צריך להוציא את המכשיר מהחשמל אולי 10 פעמים (אם אני זוכר נכון רוב התקיעות היו קשורות לנגון כל מיני שטויות באינטרנט).

אגב, שלא יבינו לא נכון....זה אומנם נשמע מאוד נורא שה C-200 נתקע אבל זה רק בגלל שאני בשלב ההגדרות והמשחקים איתו ומנסה להבין את כל השטיקים שלו. ברגע שאתה מבין מהם המגבלות שלו (עד שיתקנו אותם בגרסאות הבאות) אפשר לשבת ולהנות ממנו

Irus,
אתה באמת חושב שה Xtreamer פחות יציב (בשל כמוצר וגם מבחינת תקלות) מה C-200? (תעזוב רגע את ה-לתת "קונטרה" לדעה שלי ותרשום מה ההתרשמות שלך בקשר ליציבות והבשלות של שני המכשירים (ביחס ליכולות שלהם). זה באמת מענין אותי (Y) )

אגב, בתקופה האחרונה "השגתי" כל כך הרבה תחמושת לויכוח הנצחי בין אסכולת מזרימי המדייה לבין אסכולת ה HTPC אבל את זה נשאיר לשרשור אחר......

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #19 

liorreem כתב:1. רכשתי כבר.
3. האקסטרימר הקודם הגיע די מהר - בין שבוע לשבועיים. מקווה שכך יהיה הפעם. הם לא מבטיחים זמן מדוייק.
4. תודה.
...
ליאור, אשמח עם תפרט קצת יותר לגבי הכוננים הקשיחים הפנימיים שרכשת למכשיר ואם אפשר עלויות.
כמה לדעתך יעלו שני כוננים של 2TB? ואיזה מומלצים?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #20 

liorreem כתב:1. רכשתי כבר.
4. תודה.
...
liorreem,
החברים שלנו ב Xtreamer דחו את המשלוחים של ה PRO ל 1 במאי
[left]Dear

We supposed to ship all orders within today But unfortunately We ran into an unexpected delay with our shipment logistics ,

By May 1st all orders will commence shipment and we will notify you with tracking number and the courier company .

Thank you for your patience & sorry for the inconvenience

Xtreamer sales team[/left]
...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”