ב-20 לאפריל אמור המכשיר לצאת לדרך.
אשמח לדווח למתעניינים על התקדמות העיניינים והרשמים מהמכשיר אם וכאשר יגיע (לא מתכוון חס וחלילה לקחת את מקומו של זיו עם ביקורת מקצועית ומושקעת).
אני מקווה לא לפתוח שרשור ארוך של קטילות על חוסר שיקול הדעת שלי
ליאור

ממש לאנדב כתב:רגע רגע שאני אבין, ביטלת את ה-Pro? נראה שהויכוח הזה עזר ...![]()
תתחדש ....

אני חייב לציין שאני מופתע לרעה...osherov כתב:מזל טוב![]()
אגב, אני חייב, בפעם הראשונה, להתוודות שגם אני הזמנתי את ה PRO (לפני מספר שבועות) והמכשיר אמור היה לצאת אלי בסוף השבוע הקרוב...
בתור אחד מ"מספר המשתתפים" איתם התווכחת - חשוב לי להבהיר:osherov כתב: liorreem,
מעניין לבדוק את התמיכה שלו בפורמט ה Dolby TrueHD ביום ההשקה, יש לי ויכוח קטן עם מספר משתתפים שם אני טוען שהמכשיר יתמוך בפורמט הזה בגלל שהם התחייבו על כך בכל הפרסומים שלהם (DTS MA יגיע לטענתם בהמשך). מעניין לראות גם תוך כמה זמן הם יוסיפו את התמיכה ב MovieJukeBox החדש שלהם...
אני מצטער על הזמן שביזבזת בהודעות שם לשווא בגלליuriler כתב:הבעיה היא שכשאתה מדבר כ"אדם מן הצד", אפשר להיכנס לדיון.
אם היית אומר שכבר הזמנת את זה, לא הייתי טורח לנסות ולהציג את דעותיי למול המשוכנע....

אה, זה מאוד פשוט......היא הוציאה נגן לא רע בכלל במחיר הכי זול בשוק. נגן שמצליח להתמודד עם 99% מהמטלות שמשתמש רגיל צריך. נגן שהיום הוא סה"כ מאוד יציב (אגב, מניסיון אני יכול להגיד שכרגע הוא יציב יותר מה C- 200 המדובר). נגן שקל מאוד להתחיל לעבוד איתו גם אם אין לך הבנה גדולה במחשבים. אז אומנם יש לו מאוורר מרעיש מעל הנורמלי ואומנם הוא לא יתמוך בפורמטים החדשים ואומנם אין לו עדיין JB אבל למרות זאת, את העבודה הוא עושה לא רע בכלל.uriler כתב:ליאור, no offence, אבל אתם עדיין לא עונים לי לשאלה פשוטה - מה החברה שם עשו שגורם לכם לסמוך עליהם?...

ביום וחצי הייתי צריך לרסט את המכשיר (להוציא ולהחזיר אותו מהחשמל) לפחות 15 פעם.Irus כתב:Osherov,
כפי שהצעת לי לדייק בפרטים, אני מציע לך את אותו הדבר...![]()
תזכיר לי כמה זמן יש לך את ה-C200? יום וחצי...
לי במקרה יש את שני המכשירים מספר חודשים.
ה-C200 מנגן את כל התכנים שהאקסטרימר מסוגל לנגן, ביציבות וללא כל בעיות עם כמה יתרונות נוספים, חוסר היציבות שאתה מדבר עליו מגיע מתכנים שהאקסטרימר בכלל לא מסוגל לנגן...
אני מקווה שאני לא במחנה "אנטי אקסטרימר" כלשונך:
http://www.hometheater.co.il/vt110440.% ... 7%9E%D7%A8...
ליאור, אשמח עם תפרט קצת יותר לגבי הכוננים הקשיחים הפנימיים שרכשת למכשיר ואם אפשר עלויות.liorreem כתב:1. רכשתי כבר.
2. המשלוח אמור לצאת ב-20.4 לא זוכר מאיפה.
3. האקסטרימר הקודם הגיע די מהר - בין שבוע לשבועיים. מקווה שכך יהיה הפעם. הם לא מבטיחים זמן מדוייק.
4. תודה....
liorreem,liorreem כתב:1. רכשתי כבר.
2. המשלוח אמור לצאת ב-20.4 לא זוכר מאיפה.
3. האקסטרימר הקודם הגיע די מהר - בין שבוע לשבועיים. מקווה שכך יהיה הפעם. הם לא מבטיחים זמן מדוייק.
4. תודה....
[left]Dear
We supposed to ship all orders within today But unfortunately We ran into an unexpected delay with our shipment logistics ,
By May 1st all orders will commence shipment and we will notify you with tracking number and the courier company .
Thank you for your patience & sorry for the inconvenience
Xtreamer sales team[/left]...