שלט YES "נרדם"
שלום,
אני נתקל לפעמים בתופעה מוזרה עם השלט של הממיר YES שלי שלפעמים אחרי שאני לא משתמש בו הרבה זמן (הרבה שעות) אז כשאני רוצה להשתמש בו, אפילו אם הממיר עובד, אז לוקח כמה לחיצות וכמה שניות עד שהוא מתחיל להגיב.
ממש כמו שקורה עם מחשב במצב שינה שצריך כזה לשחק עם העכבר עד שהוא מתעורר.
תופעה מוכרת ?
השלט חדש וחוץ מזה הוא עובד בצורה תקינה.
אני נתקל לפעמים בתופעה מוזרה עם השלט של הממיר YES שלי שלפעמים אחרי שאני לא משתמש בו הרבה זמן (הרבה שעות) אז כשאני רוצה להשתמש בו, אפילו אם הממיר עובד, אז לוקח כמה לחיצות וכמה שניות עד שהוא מתחיל להגיב.
ממש כמו שקורה עם מחשב במצב שינה שצריך כזה לשחק עם העכבר עד שהוא מתעורר.
תופעה מוכרת ?
השלט חדש וחוץ מזה הוא עובד בצורה תקינה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לדעתי אתה מתכוון לערוצי האינטראקטיב ולכן הם לא מגיבים לך ואתה חושב שהשלט נרדם..
השלט בצבע אפור. רגיל כזה.
לא מדובר בערוצי אינטראקטיב.
אני אף פעם לא מכבה את הממיר עצמו ואז אם אני מדליק את הטלוויזיה עצמה עם השלט שלה (טלוויזיה ישנה, השלט של יס לא שולט בה), ואני רואה בטלוויזיה את הערוץ שהממיר היה מכוון אליו עוד מלפני שכיביתי את הטלוויזיה כמה שעות קודם לכן, ואני מנסה להעביר ערוץ עם השלט של יס או אפילו לעשות כל פעולה אחרת בשלט באופן כללי, אז לפעמים לוקח כמה שניות טובות וכמה לחיצות עצבניות עד שאני מקבל תגובה.
לא מדובר בערוצי אינטראקטיב.
אני אף פעם לא מכבה את הממיר עצמו ואז אם אני מדליק את הטלוויזיה עצמה עם השלט שלה (טלוויזיה ישנה, השלט של יס לא שולט בה), ואני רואה בטלוויזיה את הערוץ שהממיר היה מכוון אליו עוד מלפני שכיביתי את הטלוויזיה כמה שעות קודם לכן, ואני מנסה להעביר ערוץ עם השלט של יס או אפילו לעשות כל פעולה אחרת בשלט באופן כללי, אז לפעמים לוקח כמה שניות טובות וכמה לחיצות עצבניות עד שאני מקבל תגובה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תחליף סוללות בשלט ותבדוק שוב.
- oferlaor
- מנהל

אפור עם כפתורים כתומים או כחולים זה שלט רגיל לחלוטין.
סביר להניח שטלHD צודק - או שיש איזה לכלוך בין הבטריה לבין אחד המגעים (כדאי לנקות) או שהבטריות על סף מוות והלחיצות שלך מזיזות אותן מספיק בשביל לעבור את הסף הנדרש בשביל לפעול...
סביר להניח שטלHD צודק - או שיש איזה לכלוך בין הבטריה לבין אחד המגעים (כדאי לנקות) או שהבטריות על סף מוות והלחיצות שלך מזיזות אותן מספיק בשביל לעבור את הסף הנדרש בשביל לפעול...
יש לי את אותה הבעיה עם השלט של ה- lcd , עשיתי מה שהמלצתם פה, הוצאתי את הסוללות ובאמת הייתה דליפה מאחת הסוללות והיה לכלוך על הקפיץ. . ניקיתי טיפה עם היד, ושמתי סוללות אחרות . מותר לי לנקות עם אציטון?
תודה רבה
תודה רבה
- oferlaor
- מנהל

דבר ראשון להיזהר מהחומצה. זה יכול להרוס בגדים.
דבר שני, עדיף לנקות תמיד עם אלכוהול.
דבר שני, עדיף לנקות תמיד עם אלכוהול.