המחשב מאתחל עצמו בערך כל שעתיים
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום לכולם
המחשב בערך כל שעתיים מאתחל עצמו באופן עצמאי.לא מצאתי מה הסיבה, החלפתי מע' הפעלה, ניתקתי כבלים והחלפתי אותם וכלום לא עוזר. כמו כן התקנתי תוכנת בדיקה לטמפ' המעבד והוא כל הזמן על 28 - 32 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה ?
המחשב בערך כל שעתיים מאתחל עצמו באופן עצמאי.לא מצאתי מה הסיבה, החלפתי מע' הפעלה, ניתקתי כבלים והחלפתי אותם וכלום לא עוזר. כמו כן התקנתי תוכנת בדיקה לטמפ' המעבד והוא כל הזמן על 28 - 32 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לך במקרה כרטיס מסך של NVIDIA? כי אם כן זו יכולה להיות הסיבה: לפני כחודש הופץ בטעות דרייבר שגרם לכרטיס המסך להתחממות יתר שדחפה את המחשב לכיבוי או איתחול מחדש.
סיבה אפשרית אחרת היא איתות מצד ספק הכוח שהוא הולך למות.
סיבה אפשרית אחרת היא איתות מצד ספק הכוח שהוא הולך למות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
הכרטיס שלי הוא אינטל על הלוח. המחשב חדש בן מספר חודשים סה"כ. קרה משהו מעניין כשהורדתי את הוי מכפיית ריסט של המע' הפעלה. הוא הפעיל את המסך הכחול המוכר לרעה והודיע לי שמערכת ההפעלה לא חוקית. זה מצחיק כי היא חוקית לחלוטין ומופיעה כך גם במאפיינים.
לפני המע' הזו היה לי win 7 beta וכאשר התוקף פג רכשתי מע' חדשה. בזמן ההתקנה היא לא מחקה את הקבצים של program files הישנים.
האם יתכן ש WIN 7 חושב שהמע' לא חוקית והוא גורם להפעלה מחדש כל פעם ?
לפני המע' הזו היה לי win 7 beta וכאשר התוקף פג רכשתי מע' חדשה. בזמן ההתקנה היא לא מחקה את הקבצים של program files הישנים.
האם יתכן ש WIN 7 חושב שהמע' לא חוקית והוא גורם להפעלה מחדש כל פעם ?
לפני מספר ימים היה מישהו עם בעיה דומה. אחרי אין סוף בדיקות ועצות מחברי הפורום, הוא הגיע למסקנה שכנראה מדובר בתוקף מערכת ההפעלה.
יתכן שזו הסיבה גם אצלך.
תוכל לקרוא את השירשור פה:
http://www.hometheater.co.il/vt109986
יתכן שזו הסיבה גם אצלך.
תוכל לקרוא את השירשור פה:
http://www.hometheater.co.il/vt109986
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 12/04/2010 19:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.