istarmini,
לחץ על כפתור BT בשלט או על כפתור DIM בפאנל הקידמי. אם עדיין לא עוזר, פתח את המכסה העליון של ה C-200 (יש בורג אחד מאחורה) ובדוק אם הכבלים מהלוח הקידמי מחוברים כראוי.
... ואם זה עדיין לא יעבוד גם אחרי שפירקת את המכשיר ושיחקת עם החלקים הפנימיים שלו תדע בודאות שלא תקבל שום החזר ולא תוכל להפעיל את האחריות , אם יש כזו .
באמת איזו המלצה זו ? הבחור שילם מכספו עבור המכשיר ולא עובד כמצופה . צריך להחזיר אותו מיד ולדרוש את כספו בחזרה .
ziv_r כתב:istarmini,
לחץ על כפתור BT בשלט או על כפתור DIM בפאנל הקידמי. אם עדיין לא עוזר, פתח את המכסה העליון של ה C-200 (יש בורג אחד מאחורה) ובדוק אם הכבלים מהלוח הקידמי מחוברים כראוי.
ziv_r כתב:istarmini,
...
היי זיו
תודה אבל לחצתי כבר על הפתורים וכלום לא עוזר. האמת מאחר ואני טיפוס שאוהב לדעת מאיפה הרגלים צומחות לקחתי מברג והייתי בדרך לפתוח ולבדוק את מה שהסברת אבל ההנהלה שתחיה אמרה שלא כדאי ועדיף לגשת מחר ולהחליף. יש משהו בדבריה. אני מקווה ומאמין שמחר הענין יסתדר לשביעות רצוני המלאה , קרי החלפת המכשיר.
דרך אגב לאחר פתיחת הבורג יש להרים ישר את המכסה או למשוך אותו קצת אחורה ואז להרים?
contra,
תנסה להכיר קצת את המוצר לפני שאתה רושם תגובות. חלק מההוראות ההפעלה של ה C-200 מדברות על פתיחת המכשיר, חיבור וניתוק כבלים מהלוח אם. אם הדבר מבטל אחריות, אני מציע שתבדוק את זה עם היבואן המקומי לפני שאתה רושם תגובות, מכיוון שהיצרן מתיר בפירוש פתיחת ה Case במקרים כאלו.
asfz104 כתב:אחי אני ממש מצטער להגיד לך שהמכשיר שלך לא תקין.
זה הסיפור: גם אני רכשתי את המכשיר היום בשעה 13:30 בחנות היו 2 מכשירים במלאי הלכתי הביתה טוב ושמח
ולהפתעתי הרבה התצוגה החיצונית לא עבדה כמו כן לא היה ניתן לעדכן את התוכנה דרך ה WEB
התקשרתי לסניף ברעננה ואמרתי להם שהתצוגה החיצונית לא עובדת, אמרו לי תבוא ונבדוק מה הבעיה בשעה 14:00
חזרתי לחנות "הטכנאי" הפעיל את המכשיר וכמובן שלא היתה תצוגה הוא כיבה והדליק את המכשיר מספר פעמים ולבסוף
היתה תצוגה אבל משובשת, לאחר משחק עם השלט התצוגה חזרה לעבוד באופן תקין.
אמרתי להם שאני לא מוכן לקבל את המכשיר או שיחליפו אותו לחדש או שאני מבטל את העסקה.
לאחר ריב דיי צעקני בחנות ושיחות טלפון עם מנהל השרות האזורי הם אישרו את ההחלפה, פתחנו את המכשיר
השני שהיה במלאי בדקנו שהוא עובד אמרתי תודה וחזרתי הביתה.
הם בכל אופן החזירו את המכשיר הפגום לאריזה ומכרו אותו כנראה לך.
זה הסיפור בקצרה.
...
אבל גם אני קניתי ברעננה היום אצל בחור בשם יעקב, הוא אמר לי שאני הלקוח החמישי שלו היום שבא לקנות
asfz104 כתב:אחי אני ממש מצטער להגיד לך שהמכשיר שלך לא תקין.
זה הסיפור: גם אני רכשתי את המכשיר היום בשעה 13:30 בחנות היו 2 מכשירים במלאי הלכתי הביתה טוב ושמח
ולהפתעתי הרבה התצוגה החיצונית לא עבדה כמו כן לא היה ניתן לעדכן את התוכנה דרך ה WEB
התקשרתי לסניף ברעננה ואמרתי להם שהתצוגה החיצונית לא עובדת, אמרו לי תבוא ונבדוק מה הבעיה בשעה 14:00
חזרתי לחנות "הטכנאי" הפעיל את המכשיר וכמובן שלא היתה תצוגה הוא כיבה והדליק את המכשיר מספר פעמים ולבסוף
היתה תצוגה אבל משובשת, לאחר משחק עם השלט התצוגה חזרה לעבוד באופן תקין.
אמרתי להם שאני לא מוכן לקבל את המכשיר או שיחליפו אותו לחדש או שאני מבטל את העסקה.
לאחר ריב דיי צעקני בחנות ושיחות טלפון עם מנהל השרות האזורי הם אישרו את ההחלפה, פתחנו את המכשיר
השני שהיה במלאי בדקנו שהוא עובד אמרתי תודה וחזרתי הביתה.
הם בכל אופן החזירו את המכשיר הפגום לאריזה ומכרו אותו כנראה לך.
זה הסיפור בקצרה.
...
אח שלי הכל יכול להיות אבל פתחתי את המכשיר ,בעצתו של מלך מלכי המלכים יתברך שמו ידידנו ורבנו זיו ,לחצתי את הקונקטור ,שהיה משוחרר והכל עובד חבל"ז.