חיבור HDMI בין מחשב למסך מרוחק
כבל HDMI מול מרחיק HDMI ע"ג CAT5
מבחינת מחיר דווקא כבל HDMI ארוך זול יותר ממרחיק HDMI שיש להוסיף לו גם כבל CAT5 (כפול שניים).
מדובר ב-300+ לכבל HDMI ארוך וב-390+ למרחיק HDMI כאשר לזה יש להוסיף כ-100 ש"ח לכבל CAT5.
מדובר ב-300+ לכבל HDMI ארוך וב-390+ למרחיק HDMI כאשר לזה יש להוסיף כ-100 ש"ח לכבל CAT5.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תעבור על ההודעות בפורום ותראה שאם אין לך מנועים תלת פאזים בחדר, מדחסי מזגן, תנורי חימום, מכשירים קרינה או כל דבר אחר אלול לפגוע בהעברת האות אין צורך להריץ אות HD על גבי כבלי תקשורת...
אם הכבל יהיה מושחל בקירות שווה להשקיע בכבל עם בידוד חזק יותר ומחברים מוזהבים בכדי למנוע קורוזיה ולחוט, אך אם זה יהיה בתוך תעלות פלסטיק על הפנלים או סתם זרוק על הרצפה אין צורך להשתגע.
כמו שאמרו מעלי בסביבות ה300 ש"ח אפשר לרכוש כבל איכותי.
אם הכבל יהיה מושחל בקירות שווה להשקיע בכבל עם בידוד חזק יותר ומחברים מוזהבים בכדי למנוע קורוזיה ולחוט, אך אם זה יהיה בתוך תעלות פלסטיק על הפנלים או סתם זרוק על הרצפה אין צורך להשתגע.
כמו שאמרו מעלי בסביבות ה300 ש"ח אפשר לרכוש כבל איכותי.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
Re: כבל HDMI מול מרחיק HDMI ע"ג CAT5
390?! איפה?! EBAY מלא בממירים מגבירים כאלו ב27-50 דולר כולל משלוח זה לא מגיע ל200 ש"ח אפילו.eagle123 כתב:מבחינת מחיר דווקא כבל HDMI ארוך זול יותר ממרחיק HDMI שיש להוסיף לו גם כבל CAT5 (כפול שניים).
מדובר ב-300+ לכבל HDMI ארוך וב-390+ למרחיק HDMI כאשר לזה יש להוסיף כ-100 ש"ח לכבל CAT5....
לגבי הכבל גם זה אני בטוח שאפשר למצוא זול יותר. תקנה כבל נטו ללא מחברים - יעלה פחות (אם אתה רוצה מחברים ולוחץ אני יכול לתת לך)
המכשיר די קטן וניתן להסתיר אותו בקלות.eagle123 כתב: לצערי יש לי רק ממ"ד באמצע, צריך לקדוח בקירות בכדי להעביר בו את כבל ה-HDMI........ שזה נראה לי כמובן עדיף מעוד כמה מכשירים המחוברים בבית......
ושוב אני חוזר לעניין הגמישות, כבל CAT5 אפשר לחתוך לאיזה אורך שאתה רוצה ולהעביר בחור קטן ללא המחבר. כבל HDMI בא מוכן בגדלים קבועים כך שאתה יכול לגמור עם מטר חסר או 5 מטרים עודף וצריך לקדוח חור שיותר גדול מהמחבר כי הוא לא ניתן לפירוק.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קרא כאן :
http://www.hometheater.co.il/vt104673.H ... CAT5E-CAT6
אתה מתכוון להעביר גם אודיו דרך HDMI ?
http://www.hometheater.co.il/vt104673.H ... CAT5E-CAT6
אתה מתכוון להעביר גם אודיו דרך HDMI ?
מדובר על סרטי HD וגם מוזיקה אני לא מחפש איכות מדהימה אבל חשוב שאיכות הוידאו תהייה מעולה.
לא מצאתי בשום מקום השוואה בטיב בין כבל HDMI למרחיק ע"ג כבל CAT5.
כמו כן לא הצלחתי להבין מה ההבדל במרחיק HDMI המנצל כבל רשת אחד לבין אלו עם שניים ,אני מעריך שמדובר במהירות העברה, השאלה מה דרוש להעברת סרטי HD.
לגבי מחירים חיפשתי ב EBAY ןגם בארץ מצאתי משהו בסביבות המחיר שציינתי.
היתרון בכבל רשת שאני יכול להעביר אותו דרך שקעים קיימים באזור המחשב והטלויזיה ובכבל HDMI אני חייב לקדוח בקירות (שזה גם לא נורא ת יש לי מישהו עם ציוד מתאים לכך).
לא מצאתי בשום מקום השוואה בטיב בין כבל HDMI למרחיק ע"ג כבל CAT5.
כמו כן לא הצלחתי להבין מה ההבדל במרחיק HDMI המנצל כבל רשת אחד לבין אלו עם שניים ,אני מעריך שמדובר במהירות העברה, השאלה מה דרוש להעברת סרטי HD.
לגבי מחירים חיפשתי ב EBAY ןגם בארץ מצאתי משהו בסביבות המחיר שציינתי.
היתרון בכבל רשת שאני יכול להעביר אותו דרך שקעים קיימים באזור המחשב והטלויזיה ובכבל HDMI אני חייב לקדוח בקירות (שזה גם לא נורא ת יש לי מישהו עם ציוד מתאים לכך).