התקנת YAMJ - עזרה הפעם צעד אחר צעד
טוב בפעם ה -20 שאני מנסה להתקין א התוכנה הזו החלטית להיעזר בכם צעד אחרי צעד (כן חרשתי את האתר אבל טרם הצלחתי להבין מה אני עושה לא נכון).
המזרימדיה שלי הוא HDX1000
ואחרי שהגדרתי בו שיתוף והYAMJ קלט אותו הוא נותן לי שגיאה כפי שמופיע בתמונה.
מיותר לציין שכאשר אני מאשר אני רואה את התוכנה והסרטים שלי מסודרים על HDX אבל בהפעלת הסרט הוא כותב שאינו יכול להפעיל אותו.
אודה לכל עזרה שתעזור לי להתקין אותה אחת ולתמיד.
המזרימדיה שלי הוא HDX1000
ואחרי שהגדרתי בו שיתוף והYAMJ קלט אותו הוא נותן לי שגיאה כפי שמופיע בתמונה.
מיותר לציין שכאשר אני מאשר אני רואה את התוכנה והסרטים שלי מסודרים על HDX אבל בהפעלת הסרט הוא כותב שאינו יכול להפעיל אותו.
אודה לכל עזרה שתעזור לי להתקין אותה אחת ולתמיד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
קודם כל תתקין את הגרסה האחרונה של YAMJ GUI Config, היא 0.51
לאחר מכן תנסה לבצע את ההגדרה בשנית. במידה ולא תצליח, נא הצג את ההגדרות שהכנסת ב ב GUI.
לאחר מכן תנסה לבצע את ההגדרה בשנית. במידה ולא תצליח, נא הצג את ההגדרות שהכנסת ב ב GUI.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
האם אתה מצליח לנגן את הסרט ישירות מהתפריט של ה C-200? אם לא, אז יש לך בעיה במיפוי.
אם זה עובד, אנא העלה את התוכן של הקבצים:
YAMJ GUI Config.ini
My_Library.xml
בנוסף, תן הסבר על איך מחובר הסטרימר שלך, מאיזה כונן רשת הוא מושך את התכנים, באיזה מיפוי בסטרימר (NFS, CIFS, חיבור דיסק חיצוני USB)
אם זה עובד, אנא העלה את התוכן של הקבצים:
YAMJ GUI Config.ini
My_Library.xml
בנוסף, תן הסבר על איך מחובר הסטרימר שלך, מאיזה כונן רשת הוא מושך את התכנים, באיזה מיפוי בסטרימר (NFS, CIFS, חיבור דיסק חיצוני USB)
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אם אני מבין נכון, הדיסק עם הסרטים מחובר למחשב ככונן חיצוני, והוא מכיל את הסרטים שלך.iziko כתב:וואו דיברתי איתי סינית.
יש HDX1000.
יש לי כונן USB שמחובר למחשב ומוגדר כשיתוף רגיל של חלונות.
אני מצליח לראות תפריט אך הסרט לא מתנגן.
מוחק הכל ומתחיל לפי ההנחיות שלכם שוב....
האם מיפית את הכונן ב HDX ככונן רשת? אתה צריך להשתמש בפרוטוקול CIFS ולא NFS.
מצטער על הסינית, אבל אתה חייב להבין איך להגדיר, אחרת זה פשוט לא יעבוד.
אין מה להצטער... אני שמח על כל עזרה וניסיון לעזור!
אכן הבנת נכון מדובר בכונן USB חיצוני. הוא מוגדר בנגן ואני רואה אותו כשיתוף רשת בנגן.
אני מצליח ליצור INDEX בתוכנה אך לא להפעיל.
איך אני מגיע להגדרת CIFS?
בכונן השיתוף הזה מוגדת כ -SMB.
אכן הבנת נכון מדובר בכונן USB חיצוני. הוא מוגדר בנגן ואני רואה אותו כשיתוף רשת בנגן.
אני מצליח ליצור INDEX בתוכנה אך לא להפעיל.
איך אני מגיע להגדרת CIFS?
בכונן השיתוף הזה מוגדת כ -SMB.
צריך עוד פרטים
אתה יכול לנגן את הסרטים ללא JB ?
היכן בדיוק נמצאים הסרטים
אני רואה שהגדתה שיתוף רשת בשם 1 כאשר אתה בוחר אותו במסך הראשון (או אחרי לחיץה על SOURS בשלט) אתה מגיע אל תיקיית הסרטים ?
מה גרסת ה JB שבה אתה משתמש ?
אם אתה יכול צרף את השורה שמתחילה ב file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/ באחד מקבצי הXML שבתיקיית ה JUKEBOX
אתה יכול לנגן את הסרטים ללא JB ?
היכן בדיוק נמצאים הסרטים
אני רואה שהגדתה שיתוף רשת בשם 1 כאשר אתה בוחר אותו במסך הראשון (או אחרי לחיץה על SOURS בשלט) אתה מגיע אל תיקיית הסרטים ?
מה גרסת ה JB שבה אתה משתמש ?
אם אתה יכול צרף את השורה שמתחילה ב file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/ באחד מקבצי הXML שבתיקיית ה JUKEBOX
גיא
תשובות:
ללא JB אני מנגן את הסרטים - זה מה שעשיתי עד עכשיו מרוב שכל פעם יצאתי מתוסכל מההתקנה של JB.
הסרטים נמצאים בתיקיית בתוך כונן חדש N:\all
שאני לוחץ על שיתוף הרשת "1" אני מגיע ישירות לאינדקס שיצר לי ה -JB. ללא ה - JB הייתי מגיע ישירות לתיקיית הסרטים שלי. (עכשיו כבר שיניתי את זה ל - "2" - לא קריטי).
הגירסא בה אני משתמש היא 1.9 אאל"ט.
מצ"ב השורה שביקת באחת הסדרות:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/2/ALL/Series/Blue%20Mountain%20State%20S01/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd.avi
ללא JB אני מנגן את הסרטים - זה מה שעשיתי עד עכשיו מרוב שכל פעם יצאתי מתוסכל מההתקנה של JB.
הסרטים נמצאים בתיקיית בתוך כונן חדש N:\all
שאני לוחץ על שיתוף הרשת "1" אני מגיע ישירות לאינדקס שיצר לי ה -JB. ללא ה - JB הייתי מגיע ישירות לתיקיית הסרטים שלי. (עכשיו כבר שיניתי את זה ל - "2" - לא קריטי).
הגירסא בה אני משתמש היא 1.9 אאל"ט.
מצ"ב השורה שביקת באחת הסדרות:
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/2/ALL/Series/Blue%20Mountain%20State%20S01/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd.avi
כן.
הנה השורת קוד המלאה:
הנה השורת קוד המלאה:
קוד: בחירת הכל
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/2/ALL/Series/Blue%20Mountain%20State%20S01/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd/blue.mountain.state.s01e03.hdtv.xvid-2hd.aviבואו נעשה דבר אחר.
אני אמחק הכל ואשמח אם תביאו לי קישור JB שגם בא עם סקין עברי ומוריד תקצירים בעברית.
ומשם אתקין עפ"י הוראותכם.
הכונן חדש ושמתי עליו רק 2 סרטים לבדדיקה ככה שאם יש צורך לפרמט אותו בדרך כזו או אחרת ע"מ שיעבוד טוב אין בעיה.
יכול להיות שאני זורק פה סתם שטויות לאוויר אבל אני נואש מהתוכנה הזו.
אני אמחק הכל ואשמח אם תביאו לי קישור JB שגם בא עם סקין עברי ומוריד תקצירים בעברית.
ומשם אתקין עפ"י הוראותכם.
הכונן חדש ושמתי עליו רק 2 סרטים לבדדיקה ככה שאם יש צורך לפרמט אותו בדרך כזו או אחרת ע"מ שיעבוד טוב אין בעיה.
יכול להיות שאני זורק פה סתם שטויות לאוויר אבל אני נואש מהתוכנה הזו.
יש לך את הסקין המצויין שעיברת והגדיר knazi
תמצא אותו בעמוד הראשון בפורום הזה "Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT "
תגדיר שיתוף רשת לכל הדיסק
כאשר הסרטים בתיקיית ALL
תריץ את הJB ותעלה שוב את השורה (בסקין הזה היא נמצאת בתיקיית DATA)
תמצא אותו בעמוד הראשון בפורום הזה "Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT "
תגדיר שיתוף רשת לכל הדיסק
כאשר הסרטים בתיקיית ALL
תריץ את הJB ותעלה שוב את השורה (בסקין הזה היא נמצאת בתיקיית DATA)
גיא