טלוויזיות 3D ללא משקפיים, עלומות שם, מופיעות באמאזון למכירה...
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בAmazon הופיעו מספר טלוויזיות ממותג שנקרא StreamTV.
מיותר לציין שלא שמענו על המותג הזה לפני זה, אבל הם מתכננים להתחיל למכור מסכים בגדלים 37" ו-42" כבר ב-7 במאי, אך ניתן להזמין אותם כבר היום.
הטלוויזיות כוללות נגן בלוריי מובנה, כונן של 500GB, המרה מ-2D ל-3D, דפדפן מובנה, מצלמה, שיחות וידאו והן מגיעות עם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה.
הדגם בגודל 37" יעלה 3,999$
הדגם בגודל 42" יעלה 5,999$
אין הרבה מידע על הטכנולוגיה של המסכים הללו (LCD? PLASMA? LCD LED?) ומי היצרן של הפאנל, אבל החברה כבר מוכרת מסך בעל אותן תכונות (למעט ה-3D) בגודל 55" ב-2,299.99$ שאין אותה במלאי....
מצד אחד, זה מריח לא ממש טוב, מצד שני, זה אמאזון....
מקור: 3d-Display.info
מיותר לציין שלא שמענו על המותג הזה לפני זה, אבל הם מתכננים להתחיל למכור מסכים בגדלים 37" ו-42" כבר ב-7 במאי, אך ניתן להזמין אותם כבר היום.
הטלוויזיות כוללות נגן בלוריי מובנה, כונן של 500GB, המרה מ-2D ל-3D, דפדפן מובנה, מצלמה, שיחות וידאו והן מגיעות עם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה.
הדגם בגודל 37" יעלה 3,999$
הדגם בגודל 42" יעלה 5,999$
אין הרבה מידע על הטכנולוגיה של המסכים הללו (LCD? PLASMA? LCD LED?) ומי היצרן של הפאנל, אבל החברה כבר מוכרת מסך בעל אותן תכונות (למעט ה-3D) בגודל 55" ב-2,299.99$ שאין אותה במלאי....
מצד אחד, זה מריח לא ממש טוב, מצד שני, זה אמאזון....
מקור: 3d-Display.info
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז מה שזה amazon הם מוכרים גם המון שטויות
הם מוכרים בערך כל מה שניתן למכור ,היתרון הוא שיש כתובת מאחורי המוצר ספק או חנות ולא כל אדם פרטי כמו בebay נניח .
אותה כתבה אגב התפרסמה בהמון פורומים בחול חח במלל דומה מאוד:) .
אישית אני לא מכיר או שמעתי על איזו טכנולוגית מסכים בגדלים כאלה שלא צריכים משקפים אבל אולי מי יודע.
בקיצור כמו שבשאר האתרים אמרו חכו ותראו ,אני אישית ממש לא מחכה נשמע לי שטויות.
אותה כתבה אגב התפרסמה בהמון פורומים בחול חח במלל דומה מאוד:) .
אישית אני לא מכיר או שמעתי על איזו טכנולוגית מסכים בגדלים כאלה שלא צריכים משקפים אבל אולי מי יודע.
בקיצור כמו שבשאר האתרים אמרו חכו ותראו ,אני אישית ממש לא מחכה נשמע לי שטויות.