שהיה מאוד קשוב ולמרות שהצקתי לו המון בפרטי היה לו את מירב הסבלנות.
תודה לכווווולם.
הטלויזיה הראשונה הייתה HD READY 32SA1E של SHARP ,עד לפני שבועיים הייתה על הקיר ושירתה אותי נאמנה.
ברשותי המון סרטי 1080 P ,הגעתי למסקנה שהטלויזיה איננה מנוצלת דיה.
באישור ראש הממשלה שלי, נסגרה עיסקה כי משתדרגים ואושר תקציב של 5,000 ש"ח.
עלו לפורום מ"ס התייעצויות לגבי דגמים מומלצים שמותאמים לצרכים שלי:
99.9% סרטים
5% טלויזיה
מרחק צפיה :3 מטר
2 דגמים עיקריים שהומלצו לי: ( 40")
1) 42PFL8404H של PHILIPS
2) 40B550 של SAMSUNG
עשיתי סיבוב לעיין בחנויות מתמחות , ופרטיות.
עומק התמונה פשוט קנה אותי ב SAMSUNG.
והחלטתי להצטמצם ליצרן אחד --> SAMSUNG.
התקציב הועלה ל 6,000 מכאן המלצה ל (40") B650.
מקריאות שירשורים רבים (יאמר לזכות הפורום) החכמתי שטלויזיה לא רוכשים לטווח קצר ,ואם קונים אז רוכשים משהוא שיספק אותך לכמה שנים טובות , עוד למדתי שמשתמשים רבים התאכזבו שלא רכשו גודל גדול יותר.
החלטתי להדק ת'חגורה ולמתוח את התקציב בפי שניים . (קצת פוצי מוצי לאישה קצת התחנפנויות ,בושם קטן ...)והפלא ופלא קיבלתי אישור תקציבי עד 11,500 ולא שקל אחד יותר .
שוב , בזכות הפורום קיבלתי המלצות על (46") B750.ספינת הדגל של החברה.
לפני שאישתי תתחרט , הצטיידתי ב EXTREMER ועוד 1.5 TB של סרטי 720 , 1080 ו BLURAU מלא.וכמובן הויזה..... ויצאתי בסערה מהבית. לבדוק מחירים ב 3 חנויות החשמל הגדולות.
ננעלתי על חנות שיצאה לי הכי זול ושלב הבדיקות הגיע:
הזרמתי אין סוף סרטים ,מריץ קדימה , קופץ לסרט אחר , מנגן BLURAY מלא , מצאתי את עצמי מול הטלויזיה כמעט שעתיים , -- > יאללה לקופה.
ביום שני בוצעה ההזמנה וביום חמישי כבר נחתה אצלי בסלון ,התקנה סוכמה ליום ראשון (יום לפני ערב חג פסח). הציפייה להתקנה על הקיר הייתה ארוכה , הזמן עבר כל כך לאט בייסורים ומחשבות-
כל טלפון אני מייד מזנק , אוליי זה הם סם/מיני ליין , רוצים להקדים לי את ההתקנה ,אבל לא. (ובינתיים הילדים השובבים מזנקים על הקרטון , ומתחילים לשחק עוגה עוגה עוגה )
יום ראשון הגיע והנה אוטוטו תרד לי אבן מהלב , 8:45 הטלויזיה על הקיר.שיו... איזה הקלה.
אך מייד בתום ההתקנה אני ניגש לשלב הכי הכי חשוב ,היה שירשור שפתח אותו טל והאיר את עיניי (http://www.hometheater.co.il/vt83785)
הורדתי את הניילונים, וחיפשתי אש-כרא חיפשתי שריטות . !!!למזלי אף לא שריטה אחת.
מייד הפעלתי את האקסטרימר וממיר הטלויזיה - במטרה לבדוק את התקינות. ברוך השם - הכל הלך חלק.
הטכנאים שוחררו עם חתימה וטיפ מכובד.
אשתי חזרה מהעבודה והדבר הראשון שאמרה - WOW גדול , עיצוב הטלויזיה , ממש לטעמה.
כבר בערב הראשון עשיתי הקרנת בכורה עם הסרט 300 ב BLURAY מלא , אבל משהו בהגדרות הצבע היה חסר מאוד .
כאן בא ידידנו 9000es ועזר לי מאוד.- תודה רבה.
מאז כל סרט נראה פגז , עומק לתמונה - מדהים , הפעלתי את הסרט GLADIATOR (בהתחלה רואים את הלוחם משחק בשדה החיטה , והיד מצולמת אז ממש רואים שם את טביעות כף היד)
שידורי הטלויזיה SD (שהם ממש לא מעניינים אותי) מספקת בהחלט את הסחורה ועושה עבודה טובה.
על דבר אחד הצטערתי:
למה לא לקחתי יותר גדול !!!
תודה לכווווולם !