אחד ה-TWEETER ברמקול מסוג אינפיניטי דגם OVTR-3 פגום. פעמיים היה בתיקון
וחזר לא ממורכז .
שאלתי
1 האם להחליף את שניהם גם את התקין מהרמקול השני ?
2 האם ניתן לירכוש טאוויטרים גם מחברה אחרת ברמה גבוה יותר ?
3 האם מישהו יודע על חברה בהונגריה המיצרת דריברים לרמקולים
תודה
tweeter פגום
שלום לך ..כמה שאלות ברשותך בגלל סקרנות
ממה נפגם הטוויטר ?
לי נראה שאם הוא היה בתיקון ומישהו לקח על עצמו את התיקון בעלות כמובן היה צריך לעשות גם עבודה טובה על כמה וכמה פעמיים .
להחליף את הטוויטר התקין בצד השני שיהיה גם כן לא ממורכז ? על שם מה ?
להחליף לטוויטרים אחרים : העיניין קמצצת בעייתי ומסובך מפני שלכל דרייבר יש תכנון משלו ונתונים משלו והרמקול שלך אמור לעבוד עם הטוויטרים שיש לך ברמקול עצמו .
אלא אם כן תוכל להזמין 2 טוויטרים זהים לחלוטין עם אותן הספספיקציות כמו שלך אני מניח שלא תהיה בעיה .
לשאלתך בנוגע להונגריה איני מתמצה איתך הסליחה .
בהצלחה .
ממה נפגם הטוויטר ?
לי נראה שאם הוא היה בתיקון ומישהו לקח על עצמו את התיקון בעלות כמובן היה צריך לעשות גם עבודה טובה על כמה וכמה פעמיים .
להחליף את הטוויטר התקין בצד השני שיהיה גם כן לא ממורכז ? על שם מה ?
להחליף לטוויטרים אחרים : העיניין קמצצת בעייתי ומסובך מפני שלכל דרייבר יש תכנון משלו ונתונים משלו והרמקול שלך אמור לעבוד עם הטוויטרים שיש לך ברמקול עצמו .
אלא אם כן תוכל להזמין 2 טוויטרים זהים לחלוטין עם אותן הספספיקציות כמו שלך אני מניח שלא תהיה בעיה .
לשאלתך בנוגע להונגריה איני מתמצה איתך הסליחה .
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
בהתחלה החליפו סליל . ולאחר יומים הוא פשוט התפרק לשנים -הופרדו המגנטים אחד מהשני.
ולאחר ההדבקה החדשה רואים שהמגנטים לא מקבילים . היום הוא נישמע חלש מאוד.(היתי נוכח בשעת התיקון)
התיקון נעשה על ידי בעל מיקצוע בתחום ובתשלום כמובן
ולאחר ההדבקה החדשה רואים שהמגנטים לא מקבילים . היום הוא נישמע חלש מאוד.(היתי נוכח בשעת התיקון)
התיקון נעשה על ידי בעל מיקצוע בתחום ובתשלום כמובן