ערכתי סקר שוק
חיפשתי בארכיונים העברתי שעות בקריאה והלכתי לראות מס' פלזמות וLCD
השאלה שלי היא כזאת:
אהבתי מאוד את פיוניר 436 אך היא יקרה מאוד 26000 ש"ח(האם זה מוצדק) וגם אין לה מדיה רסיבר כמו לפיוניר 435 שזולה ב-6000 ש"ח, עד כמה באמת המדיה רסיבר חשוב ומהי כמות החיבורים שלו? אהבתי גם את NEC RX 4 רק שהיא באה בלי רמקולים שגם עולים כסף
ומחירה 20000 ש"ח מה משלושתם כדאי?
האם יש פלזמות איכותיות כמוהן בטווח מחירים נמוך יותר? קראתי כאן על LG PX4 שקיבלה ביקורות חמודות
בתודה מראש
נ.ב אל תזרקו אותי שוב לארכיון לחפש מאמרים ותגובות בפורום כי זה לוקח שעות ולא מתמקד במה שאני מעוניין
השאלה שלי היא כזאת:
אהבתי מאוד את פיוניר 436 אך היא יקרה מאוד 26000 ש"ח(האם זה מוצדק) וגם אין לה מדיה רסיבר כמו לפיוניר 435 שזולה ב-6000 ש"ח, עד כמה באמת המדיה רסיבר חשוב ומהי כמות החיבורים שלו? אהבתי גם את NEC RX 4 רק שהיא באה בלי רמקולים שגם עולים כסף
ומחירה 20000 ש"ח מה משלושתם כדאי?
האם יש פלזמות איכותיות כמוהן בטווח מחירים נמוך יותר? קראתי כאן על LG PX4 שקיבלה ביקורות חמודות
בתודה מראש
נ.ב אל תזרקו אותי שוב לארכיון לחפש מאמרים ותגובות בפורום כי זה לוקח שעות ולא מתמקד במה שאני מעוניין
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אם אהבת אז מה השאלה?
במידה ויש בעיה תקציבית לך על ה XR4,במידה ולא אני חושב שאתה בעצמך יכול להבין מי הטובה יותר
משאלתך לא הבנתי האם הציעו לך לרכוש את ה 435 במחיר של 20K?
הLG היא לא השוואה טובה ביחס לשתי האופציות האחרות שבדקת.
במידה ויש בעיה תקציבית לך על ה XR4,במידה ולא אני חושב שאתה בעצמך יכול להבין מי הטובה יותר
משאלתך לא הבנתי האם הציעו לך לרכוש את ה 435 במחיר של 20K?
הLG היא לא השוואה טובה ביחס לשתי האופציות האחרות שבדקת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
את ה-435 ראיתי לפני חצי שנה ואהבתי אותה ומכירה בזאפ 20000 ש"ח כעקרון התקציב הוא 17000 ש"ח אבל אני עוד עלול לממש את הפנטזיה ולהוסיף עוד בשביל הפיוניר 436(כסף יש זה רק עניין של סדרי עדיפויות והאם זה מוצדק לקנות טלוויזיה ב-26000)
חוצמזה מה זה המדיה רסיבר עד כמה חסרונו ב436 קריטי. לXR4 עוד נדרש לקנות רמקולים
חוצמזה מה זה המדיה רסיבר עד כמה חסרונו ב436 קריטי. לXR4 עוד נדרש לקנות רמקולים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש כמה גירסאות של ה-436, ה-FDE בהחלט כוללת מדיה רסיבר.
ה-RXE אינו כולל רסיבר.
ה-RXE אינו כולל רסיבר.
תודה רבה על התשובות
יש לי רק בעיה אחת ניסיתי לקרוא את המפרטים של ה436 וה435 מה לעשות אבל אני אידיוט גמור בדברים האלו ולא מבין כלום.
מה ההבדל ביניהם שמצדיק פער מחירים חוצמזה שה436 דגם חדש.
קראתי בפורומים אצלכם והבנתי שיחס קונטרס הוא דבר חשוב והיום הסטנדרט הוא 1:10000 וכמה שיותר גבוה ככה יותר טוב אבל בפיוניר 435 ו436 יחס הקונטרס הוא 1:1200 אז כאן התבלבלתי
יש לי רק בעיה אחת ניסיתי לקרוא את המפרטים של ה436 וה435 מה לעשות אבל אני אידיוט גמור בדברים האלו ולא מבין כלום.
מה ההבדל ביניהם שמצדיק פער מחירים חוצמזה שה436 דגם חדש.
קראתי בפורומים אצלכם והבנתי שיחס קונטרס הוא דבר חשוב והיום הסטנדרט הוא 1:10000 וכמה שיותר גבוה ככה יותר טוב אבל בפיוניר 435 ו436 יחס הקונטרס הוא 1:1200 אז כאן התבלבלתי
אין יותר 435....נגמר!!!!
ואל תיקח את זאפ כל כך ברצינות כי שם תמצא אפילו את ה433
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12087
שכבר שנים לא נמכרת בחנויות....יותר מ3 שנים
עם עוד קצת מאמץ אמצא לך בזאפ גם זניט שחור לבן....
ל436 יש דגמים עם ובלי מדיה רסיבר..
לי יש את ה435 עם המדיה רסיבר המשופר ולדעתי זה מאוד נוח ואלגנטי -במדיה רסיבר המשופר יש הרבה יותר כניסות כולל כניסת מחשב וגםיציאה פאסיבית לסאבוופר חיצוני-חיברתי וזה ממש משפר את הסאונד.
השלט יותר איכותי ויש עוד שיפורים-אני ממליץ בחום.
השיפור העיקרי בדגמים החדשים הוא קונטרסט גבוה יותר -אך התמונה ב435 היא
ב-TOP OF THE LINE
HARTK
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12087
שכבר שנים לא נמכרת בחנויות....יותר מ3 שנים
עם עוד קצת מאמץ אמצא לך בזאפ גם זניט שחור לבן....
ל436 יש דגמים עם ובלי מדיה רסיבר..
לי יש את ה435 עם המדיה רסיבר המשופר ולדעתי זה מאוד נוח ואלגנטי -במדיה רסיבר המשופר יש הרבה יותר כניסות כולל כניסת מחשב וגםיציאה פאסיבית לסאבוופר חיצוני-חיברתי וזה ממש משפר את הסאונד.
השלט יותר איכותי ויש עוד שיפורים-אני ממליץ בחום.
השיפור העיקרי בדגמים החדשים הוא קונטרסט גבוה יותר -אך התמונה ב435 היא
ב-TOP OF THE LINE
HARTK