ווידוי בקשר ל DOORS
-
shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
במשך עשרות שנים לא היתחברתי ללהקה הזאת . לא יודע למה, הסיבה שהכי נראת לי פשוט מצב רוח לא מתאים ,או עייפות משהוא, תמיד כשכנראה ניסיתי לשמוע משהוא שלהם.
אמהמה כמו שידידי אייל העיקש ,הודה לפני שנים מספר בקשר לאיזה עניין מסויים.
רק חמור לא משנה דעתו .
אז לפני כחודשיים שלוש ,באחד הביקורים בתו השמיני בירושליים ( חנות מעולה שעברה שידרוג יפה ומכובד ), ראיתי בין היתר את כל האלבומים של ה DOORS בהוצאה מחודשת ( 20 ש"ח דיסק ). מה יש להפסיד לקחתי את "מוריסון הוטל" ,
ובבית ישבתי והאזנתי ומה לומר לכם , תפסתי את הראש והרגשתי כמו חמור, וואלה איפה הייתה כל השנים. פשוט כיף להאזין להם מילים, נגינה והסאונד מיוחד וסוחף.
חודש אחרי זה בביקור החודשי שלי בתו השמיני , כמובן כל אלבומי ה DOORS לשקית. ווייאאללללה הביתה לשמוע.
היום אחרי כחודש נוסף אני " מומחה " לDOORS ,מה שבטוח מעריץ נלהב
אמהמה כמו שידידי אייל העיקש ,הודה לפני שנים מספר בקשר לאיזה עניין מסויים.
רק חמור לא משנה דעתו .
אז לפני כחודשיים שלוש ,באחד הביקורים בתו השמיני בירושליים ( חנות מעולה שעברה שידרוג יפה ומכובד ), ראיתי בין היתר את כל האלבומים של ה DOORS בהוצאה מחודשת ( 20 ש"ח דיסק ). מה יש להפסיד לקחתי את "מוריסון הוטל" ,
ובבית ישבתי והאזנתי ומה לומר לכם , תפסתי את הראש והרגשתי כמו חמור, וואלה איפה הייתה כל השנים. פשוט כיף להאזין להם מילים, נגינה והסאונד מיוחד וסוחף.
חודש אחרי זה בביקור החודשי שלי בתו השמיני , כמובן כל אלבומי ה DOORS לשקית. ווייאאללללה הביתה לשמוע.
היום אחרי כחודש נוסף אני " מומחה " לDOORS ,מה שבטוח מעריץ נלהב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא ממש הבנתי את הקשר לאייל...
ה-DOORS דיברו אלי כשהייתי צעיר יותר, עכשיו זה נשמע לי נורא פשטני משום מה.
ה-DOORS דיברו אלי כשהייתי צעיר יותר, עכשיו זה נשמע לי נורא פשטני משום מה.
-
shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
א . אייל חבר טוב שקיומו של האינטרנט לדוגמא לא מעניין אותו כלל , אבל יודע לספר סיפורים גם על חמורים.
ב. כן 20 ש"ח לדיסק בהקלטה מעולה מהדורה מחודשת ב תו השמיני בירושלים חנות שכיף לבקר בה לכל חובב מוזיקה .יש שם מלא דיסקים וטובים ב20 ש"ח.
ב. כן 20 ש"ח לדיסק בהקלטה מעולה מהדורה מחודשת ב תו השמיני בירושלים חנות שכיף לבקר בה לכל חובב מוזיקה .יש שם מלא דיסקים וטובים ב20 ש"ח.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני בידיוק כמוך, לא הצלחתי להבין את ההתלהבות מהלהקה אבל לי קרה משהו די שונה,
באמצע חופשת פסח כאשר אני טוחן שמירות ברמת הגולן הצלחתי לפנות זמן ולראות סרט על הדיוידי הנייד, הסרט היה THE DOORS של oliver stone כאשר את גים מורסיון מגלם ואן קילמר... הסרט פשוט חובה לכל חובבי המוסיקה ובכלל קולנוע... הסרט מספר את הסיפור של הלהקה והוא לא בידיוק סרט עם קונפליט,עלילה וכדומה אלה יותר סרט שמראה את ההזיות של ג'ים מוריסון, את ההופעות שלהם, הריבים וכדומה... הסרט עשה לי משהו כזה.. משהו שרק מוסיקה יודעת לעשות...... ואחרי הסרט התחלתי פשוט לחרוש את הלהקה ולגלות שירים מצויינים ומוסיקה מיוחדת עם ליריקה פואטית ומיוחדת......
בין השירים החדשים והמומלצים שגיליתי:
indian summer
five to one
not to touch the earth
the spy
backdoor man
וכמובן כל השירים הידועים מהאלבומים THE DOORS, MORRISON HOTEL והשאר.... ביניהם THE END שהוא לדעתי קטע מופתי.

באמצע חופשת פסח כאשר אני טוחן שמירות ברמת הגולן הצלחתי לפנות זמן ולראות סרט על הדיוידי הנייד, הסרט היה THE DOORS של oliver stone כאשר את גים מורסיון מגלם ואן קילמר... הסרט פשוט חובה לכל חובבי המוסיקה ובכלל קולנוע... הסרט מספר את הסיפור של הלהקה והוא לא בידיוק סרט עם קונפליט,עלילה וכדומה אלה יותר סרט שמראה את ההזיות של ג'ים מוריסון, את ההופעות שלהם, הריבים וכדומה... הסרט עשה לי משהו כזה.. משהו שרק מוסיקה יודעת לעשות...... ואחרי הסרט התחלתי פשוט לחרוש את הלהקה ולגלות שירים מצויינים ומוסיקה מיוחדת עם ליריקה פואטית ומיוחדת......
בין השירים החדשים והמומלצים שגיליתי:
indian summer
five to one
not to touch the earth
the spy
backdoor man
וכמובן כל השירים הידועים מהאלבומים THE DOORS, MORRISON HOTEL והשאר.... ביניהם THE END שהוא לדעתי קטע מופתי.