התלבטות דחופה פיליפס 8404 42" או LG 47LH70
שלום חברים,
אני מעוניין לקנות מסך גדול שימשמש אותי כ-70% מהזמן לשימוש במחשב ועוד 30% יס ב-HD וב-SD - מלבד סרטים וסדרות אני הולך לעבוד הרבה מאוד עם אינטרנט ויישומי מחשב רגילים, פשוט מעוניין לעבודה מהספה בסלון.
מרחק הצפיה הוא כ-3 מטר מה שמביא אותי להתלבטות בין פיליפס 8404 42" או LG LH70 "47
מבחינת מרחק 42" לדעתי צריכה להיות מעולה לשימושים של סרטים וסדרות ו47" אולי יכולה להיות מעט גדולה, אבל מבחינת יישומי מחשב בעבודה ב-1920x1080 מסך 42" עושה רושם קטן
אשמח לקבל חוות דעת!
תודה,
אביעד
אני מעוניין לקנות מסך גדול שימשמש אותי כ-70% מהזמן לשימוש במחשב ועוד 30% יס ב-HD וב-SD - מלבד סרטים וסדרות אני הולך לעבוד הרבה מאוד עם אינטרנט ויישומי מחשב רגילים, פשוט מעוניין לעבודה מהספה בסלון.
מרחק הצפיה הוא כ-3 מטר מה שמביא אותי להתלבטות בין פיליפס 8404 42" או LG LH70 "47
מבחינת מרחק 42" לדעתי צריכה להיות מעולה לשימושים של סרטים וסדרות ו47" אולי יכולה להיות מעט גדולה, אבל מבחינת יישומי מחשב בעבודה ב-1920x1080 מסך 42" עושה רושם קטן
אשמח לקבל חוות דעת!
תודה,
אביעד
בסוף החלטתי להשקיע יותר וקניתי פיליפס 47" 8404 ואני מאוד מבסוט ממנה, מלבד שישנם 4 פיקסלים זוהרים, אבל יחליפו לי את הפאנל בגלל זה. אני לא יודע איך עובדת ה-LG, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בטלוויזיה גם למחשב ה-PC MODE של הפיליפס נראה ממש טוב בשימושי מחשב - אולי גם יש תכונה כזאת ב-LG או בכל טלוויזיה, אבל לגבי זה אין לי באמת מושג אז זה שווה בדיקה.
מקווה שתבחר את הבחירה הנכונה שלך...והכי חשוב שתהנה איתה...
מקווה שתבחר את הבחירה הנכונה שלך...והכי חשוב שתהנה איתה...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
יש לך 4 פיקסלים שרופים??aviadbd כתב:בסוף החלטתי להשקיע יותר וקניתי פיליפס 47" 8404 ואני מאוד מבסוט ממנה, מלבד שישנם 4 פיקסלים זוהרים, אבל יחליפו לי את הפאנל בגלל זה. אני לא יודע איך עובדת ה-LG, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בטלוויזיה גם למחשב ה-PC MODE של הפיליפס נראה ממש טוב בשימושי מחשב - אולי גם יש תכונה כזאת ב-LG או בכל טלוויזיה, אבל לגבי זה אין לי באמת מושג אז זה שווה בדיקה.
מקווה שתבחר את הבחירה הנכונה שלך...והכי חשוב שתהנה איתה......
וסגרת איתם שאתה מקבל מסך חדש במקום?
aviadbd כתב:בסוף החלטתי להשקיע יותר וקניתי פיליפס 47" 8404 ואני מאוד מבסוט ממנה, מלבד שישנם 4 פיקסלים זוהרים, אבל יחליפו לי את הפאנל בגלל זה. אני לא יודע איך עובדת ה-LG, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בטלוויזיה גם למחשב ה-PC MODE של הפיליפס נראה ממש טוב בשימושי מחשב - אולי גם יש תכונה כזאת ב-LG או בכל טלוויזיה, אבל לגבי זה אין לי באמת מושג אז זה שווה בדיקה.
מקווה שתבחר את הבחירה הנכונה שלך...והכי חשוב שתהנה איתה......
אם אפשר לדעת מאיפה קנית ובכמה,פשוט גם אני מעוניין בטלוויזיה הזאת ואני לא מוצא אותה בשום מקום אחריות מקורית ומחיר נורמלי.aviadbd כתב:בסוף החלטתי להשקיע יותר וקניתי פיליפס 47" 8404 ואני מאוד מבסוט ממנה.......
תודה מראש.