המכשיר צריך להגיע אליי בתחילת שבוע הבא ויש לי כמה שאלות:
1.בנוגע להעברת תכנים למכשיר:
הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי והעברה באמצעות חוט מצריכה את העברתו באמצע הסלון והבנתי שהמהירות בסביבות ה-10 MBPS מקסימום כך שהכבל יהיה באמצע הסלון לא מעט זמן.
העברה דרך DOK גם כן מאוד איטית ומעצבנת.
חשבתי על USB SLAVE אבל אני לא מצאתי בשום מקום מה המהירות שצריכה להיות, ואם אקנה כבל USB מאריך של כ-7-10 מטר הוא ישפיע על המהירות? (ה- HDD חייב להיות בפורמט EXT3 כדיי להשתמש באפשרות הזאת?)
2. את העדכוני קושחא אפשר לעשות דרך המכשיר כשהוא מחובר לאינטרנט?
3. המכשיר תומך בקריאה וכתיבה על פורמט NTFS? אם אני שם במכשיר HDD חדש לגמרי אפשר לפרמט אותו ל- NTFS דרך המכשיר?
תודה.
ה- A200 יגיע בקרוב, שאלות....
קודם כל - תתחדש!!meir007 כתב:המכשיר צריך להגיע אליי בתחילת שבוע הבא ויש לי כמה שאלות:
1.בנוגע להעברת תכנים למכשיר:
הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי והעברה באמצעות חוט מצריכה את העברתו באמצע הסלון והבנתי שהמהירות בסביבות ה-10 MBPS מקסימום כך שהכבל יהיה באמצע הסלון לא מעט זמן.
העברה דרך DOK גם כן מאוד איטית ומעצבנת.
חשבתי על USB SLAVE אבל אני לא מצאתי בשום מקום מה המהירות שצריכה להיות, ואם אקנה כבל USB מאריך של כ-7-10 מטר הוא ישפיע על המהירות? (ה- HDD חייב להיות בפורמט EXT3 כדיי להשתמש באפשרות הזאת?)
2. את העדכוני קושחא אפשר לעשות דרך המכשיר כשהוא מחובר לאינטרנט?
3. המכשיר תומך בקריאה וכתיבה על פורמט NTFS? אם אני שם במכשיר HDD חדש לגמרי אפשר לפרמט אותו ל- NTFS דרך המכשיר?
תודה....
1. נראה כי מה שאתה צריך זה HD חיצוני, אותו תעביר מדי פעם למחשב, תעמיס אליו מה שאתה רוצה ותחזיר ל PCH.
2. כן , אפשר לבצע עדכונים דרך המכשיר או עם DOK באופן פשוט ביותר.
3. לא סגור על זה... לא רוצה להטעות...