קניתי טלוויזיה של LG - Scarlet 37LH70YR שכבר מראש ידעתי שאני מתכוון להעיף את מסך המחשב 19 אינץ'.
השימוש הוא בעיקר להמון סרטים, המון סדרות והרבה משחקים ואינטרנט כולל חדרי צ'אט (IRC).
השאלה שהכי הפריעה לי בהתחלה היא איך אני יוכל לקרוא טקסט ותכנים שנראים קטנים כמו כתבות של חדשות באתרים שונים ובכלל, הופתעתי לטובה כשהייתי אצל חבר עם פיליפס 37 מדהימה (אגב ממנו באה ההשראה) הטקסטים נראו הרבה יותר ברור מהמסך 19 שהוא אגב קרוב יותר בהרבה ממה שהולך להיות עם 37 אינץ. וקיבלתי הקלה.
אבל עכשיו שהבנתי שיהיה בסדר ואפשר להזמין, חשבתי לעצמי... איך אסדר את החדר? טלוויזיה במיקום גבוה מדי ייכאב לצוואר, אז סידרתי כמו שולחן אבל נמוך שעליו ישב המחשב המערכת סאונד ממיר וכו'.
הבעיה האחרונה שנותרה לי, זה שולחן נוח וכיסא (במחרק של 2.5 מטר מהטלוויזיה) אשר יהיו נוחים לשימוש של מקלדת ועכבר.
עכשיו בואו נודה - אומנם זה פורום לוידאו, אבל רהיטים זה משפיע כבד !
חצי מהחדר שלי זז 200 מעלות, העפתי שולחן מחשב, הארון יזוז הצידה- הכל בשביל שיהיה נוח למחשב עם טלויזיה 37 אינץ' .
אז יש לי בקשה קטנה לעזרה, אלו מכם שעשו את הקומבינה היפה ואירגנו את הסלון והחדרים בצורה שהכי נוחה לכם, יהיה נחמד לראות תמונות ולקבל קצת השראה ולפתח רעיונות לי ולאנשים מסובכים כמוני.
מבטיח להעלות תמונות ברגע שהכל יסודר(הטלויזיה תגיע בעוד שבוע+)
תודה!