double tap home - מה עושים?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
כשהוכרז OS4 דובר על כך שלחיצה כפולה על כפתור ה-HOME יגרום בעצם להצגת ממשק ה-PROCESS MANAGER.
הבעיה היא ש-DOUBLE HOME זה פונקציה שאני משתמש בה רבות:
1. כשמתנגן משהו ברקע באייפוד, אני עושה DOUBLE HOME בשביל לעשות PAUSE למוזיקה.
2. כשאני במקום כלשהו ואני צריך להתקשר דחוף למישהו, לחיצה כפולה על HOME מביאה אותי ל-FAVORITES, ואני יכול להתקשר (אין דרך מהירה יותר להתקשר).
כרגע אני מבין שהפקיעו את שתי הפונקציות הללו לטובת PROCESS MANAGER. אז איך אפשר יהיה לעצור את המוזיקה בזריזות או להגיע לחייגן מהר? האם זה יהיה חלק מהממשק של ה-PROCESS MANAGER?
הבעיה היא ש-DOUBLE HOME זה פונקציה שאני משתמש בה רבות:
1. כשמתנגן משהו ברקע באייפוד, אני עושה DOUBLE HOME בשביל לעשות PAUSE למוזיקה.
2. כשאני במקום כלשהו ואני צריך להתקשר דחוף למישהו, לחיצה כפולה על HOME מביאה אותי ל-FAVORITES, ואני יכול להתקשר (אין דרך מהירה יותר להתקשר).
כרגע אני מבין שהפקיעו את שתי הפונקציות הללו לטובת PROCESS MANAGER. אז איך אפשר יהיה לעצור את המוזיקה בזריזות או להגיע לחייגן מהר? האם זה יהיה חלק מהממשק של ה-PROCESS MANAGER?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
שאלה טובה.
לא ידוע כרגע איך יישמו אם בכלל.
כרגע, גם עם האפליקציה החיצונית שעושה מולטי, אין את האפשרות הזו בגלל הלחיצה הכפולה. מה שכן יש זה כששיר מתנגן אז הוא כן יודע לפנות אליו ולא לאפליקציות הפתוחות
לא ידוע כרגע איך יישמו אם בכלל.
כרגע, גם עם האפליקציה החיצונית שעושה מולטי, אין את האפשרות הזו בגלל הלחיצה הכפולה. מה שכן יש זה כששיר מתנגן אז הוא כן יודע לפנות אליו ולא לאפליקציות הפתוחות
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

אלי,
לא מדוייק. בגלל זה עשיתי שמה שמפעיל את PRO SWITCHER זה לחיצה ארוכה על ה-STATUS BAR ואז אין שום בעיה.
לא מדוייק. בגלל זה עשיתי שמה שמפעיל את PRO SWITCHER זה לחיצה ארוכה על ה-STATUS BAR ואז אין שום בעיה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

אצלי זה עבד מספר פעמים בלחיצה כפולה.oferlaor כתב:אלי,
לא מדוייק. בגלל זה עשיתי שמה שמפעיל את PRO SWITCHER זה לחיצה ארוכה על ה-STATUS BAR ואז אין שום בעיה....
אני לא ממש שומע מוסיקה דרך המכשיר אז זה קרה פעמים אחדות. אולי הגדרות?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

הנה עכשיו ניסיתי בשביל העניין
משמיע שיר, יוצא מהאפליקציה ולוחץ פעמיים על home. לא רק שהוא מראה את החלון של האייפוד רץ ואפשר לשלוט שם בווליום הרצה קדימה ואחורה אלא יש גם כפתור נוסף בשם proswitcher במידה ואתה באמת רוצה להחליף יישום ולא רק לשלוט על השיר.
משמיע שיר, יוצא מהאפליקציה ולוחץ פעמיים על home. לא רק שהוא מראה את החלון של האייפוד רץ ואפשר לשלוט שם בווליום הרצה קדימה ואחורה אלא יש גם כפתור נוסף בשם proswitcher במידה ואתה באמת רוצה להחליף יישום ולא רק לשלוט על השיר.
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

אלי,
בהגדרות של proswitcher אפשר לקבוע את זה.
אבל ב׳ os4 זה כנראה לא ניתן יהיה לשליטה.
אבל ב׳ os4 זה כנראה לא ניתן יהיה לשליטה.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

כן. זה העניין.oferlaor כתב:אלי,
אבל ב׳ os4 זה כנראה לא ניתן יהיה לשליטה....
היום ניתן, ב׳ 4 לא ידוע למרות שלא נראה לי שלא יתנו פיתרון כלשהו לאייפוד שלהם
-
oferlaor
- מנהל

kalinium,
לא ראיתי שהסבירו את זה, אבל נראה שהדרך היא לעשות DOUBLE HOME ולהמשיך ולהחזיק את הכפתור ואז זה עושה את העבודה כמו פעם.
אז מה שנשאר הוא לברר איך מגיעים אם כך לנגן האייפוד שברקע...
אגב, מאוד אהבתי את הממשק של ה-MULTI TASKING בסרטון שהוספת. גם המצלמה נראית שהוסיפה זיהוי פנים ואירועים!
גם סגירת אפליקציות בשיטת הלחיצה הארוכה זה מדגים עד כמה מגוחכת היתה ההודעה של ג'ובס על כך שאם אנחנו רואים PROCESS MANAGER אז הם נכשלו. אני רואה בפירוש PROCESS MANAGER אבל לא חושב שהם נכשלו.
לא ראיתי שהסבירו את זה, אבל נראה שהדרך היא לעשות DOUBLE HOME ולהמשיך ולהחזיק את הכפתור ואז זה עושה את העבודה כמו פעם.
אז מה שנשאר הוא לברר איך מגיעים אם כך לנגן האייפוד שברקע...
אגב, מאוד אהבתי את הממשק של ה-MULTI TASKING בסרטון שהוספת. גם המצלמה נראית שהוסיפה זיהוי פנים ואירועים!
גם סגירת אפליקציות בשיטת הלחיצה הארוכה זה מדגים עד כמה מגוחכת היתה ההודעה של ג'ובס על כך שאם אנחנו רואים PROCESS MANAGER אז הם נכשלו. אני רואה בפירוש PROCESS MANAGER אבל לא חושב שהם נכשלו.
-
oferlaor
- מנהל