שלום, מזמן לא הייתי כאן.
יש לי שאלה. חבר קנה סאב מיד2 והסאב הגיע עם החיבור T מאחורה ומחובר לחיבור LFE. אצלי זה מחובר עם מפצל Y במגבר ולסאב מחוברים שני כבלים RCA של 5 מטר. אצל חבר יש במגבר רק חיבור אחד לסאב אבל אין לו מפצל. הטכנאי בזמנו השחיל רק כבל אחד לסאב ואני לא יודע אם אפשר להשחיל שני כבלים.
מה עדיף, לקנות מפצל Y ולחבר אותו לרסיבר במקום הT או להשתמש במפצל T ולחבר כבל קצר בין החיבור R למפצל?
מהם היתרונות של חיבור כזה ומהם החסרונות?
תודה מראש.
מפצל RCA בצורת Y או בצורת T? יתרונות? חסרונות?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זה עניין של נוחות. יש יתרונות ויש חסרונות בשני המחברים, למשל לא תמיד נוח לחבר את המפצל T מאחורי הרסיבר, ולא תמיד יש אפשרות לחבר מפצל Y לסאב. בסוף התוצאה זהה לחלוטין.
אני מניח שלחבר שלך יש קונספט דומה לזה שבתמונה?
אני מניח שלחבר שלך יש קונספט דומה לזה שבתמונה?
תודה על התשובה, מה שיש בתמונה זה בדיוק הסיפור רק שבתמונה יש כבל קצר מאוד ומה שמצאתי במגירה הכי קצר זה כבל של מטר.
נראה מגוחח לחבר את הכבלים בצורה הזאת.
אפשר להשאיר רק חיבור 1 או שחייב 2? ואם חייב 2 איפה אפשר להשיג כבל קצר כמו זה שבתמונה, לחבר מושחל כבל שחור בקיר, יש כבל שחור באורך של 10 סנטימטר?
נראה מגוחח לחבר את הכבלים בצורה הזאת.
אפשר להשאיר רק חיבור 1 או שחייב 2? ואם חייב 2 איפה אפשר להשיג כבל קצר כמו זה שבתמונה, לחבר מושחל כבל שחור בקיר, יש כבל שחור באורך של 10 סנטימטר?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר גם חיבור 1 המחובר לLFE בתנאי שיציאת הסאב של המגבר מוגדרת כLFE ולא כPRE.
אם זה PRE, עדיפות לחיבור של שני הכבלים.
כבל קצר אפשר להכין לבד מכבל RG59 עם שני ראשי RCA אבל גם חיבור עם אזיקונים של כבל מטר לא יזיק, העניין הוא אסטטי. אם חשובה האסטטיקה ונדרשים שני חיבורים עדיף לרכוש מפצל Y (נקבה לשני זכרים).
אם זה PRE, עדיפות לחיבור של שני הכבלים.
כבל קצר אפשר להכין לבד מכבל RG59 עם שני ראשי RCA אבל גם חיבור עם אזיקונים של כבל מטר לא יזיק, העניין הוא אסטטי. אם חשובה האסטטיקה ונדרשים שני חיבורים עדיף לרכוש מפצל Y (נקבה לשני זכרים).