טוב.. אני כבר כמה חודשים מתכנן לעשות משהו בחדר וכמובן שמבחינה טכנולוגית זה גם אומר שידרוג =]
כרגע יש טלווזיה, lcd 32" של שארפ
iMac
ו xbox 360
שהם בערך רוב השימוש שלי
אני צריך שכולם יהיו מחוברים למערכת שכוללת מגבר ורמקולים.
בדקתי את הנושא בזמנו והסתכלתי על כל המערכות המשולבות dvd וכאלה והבנתי שהן דלות בחיבורים ופשוט אין סיכוי לחבר את כל אלה+הממיר שאמנם לא משתמש בו הרבה אבל מן הסתם ארצה לחבר וגם בעתיד, סוני 3.
בגלל שהתקציב שלי דיי מוגבל, 3000 ש"ח ואני חייל ככה שנכון שאומרים אולי "טוב תשקיע עוד 1000 פה, 2000 שם" שבדר"כ הייתי עושה את זה בכיף, כי באמת אני אוהב להשקיע ולא לקנות סתם אבל אין לי ממש דרך להגדיל את התקציב.
מצאתי את המערכת של דנון שהיא נראית באמת כאילו, מערכת ק"ב אמיתית ולא משולבת עם יציאות מינמליות וכו'.
מבחינת יציאות יש לה את כל מה שאני צריך ויותר אך השאלה מבחינת איכות. הבנתי שהיא יותר טובה מכל המערכות המשולבות של סאמסונג, סוני, פנסוניק ו lg באותו תקציב.
השאלה היא אם הרכישה באמת נכונה? לפחות מבחינת התקציב.
המערכת היא לחדר פרטי, ממוצע. אני מעריך 8 על 4 אבל אני אמדוד מאוחר יותר במדויק.
השימוש שלי הוא כמו שאמרתי משחקים דרך ה xbox 360 ובעתיד ps3 שהוא גם יהיה נגן blu ray וכמובן ששניהם ב hd עם טלווזיה שתומכת עד hd ready אבל אולי בעתיד היותר רחוק נשדרג ל full.
iMac שדרכו בעצם אני רואה את הסרטים והכל, עם dvi to hdmi לטלווזיה ורואה תכני hd.
אם הכל יעמוד כמו שצריך אני מניח שגם את הממיר אשדרג לממיר hd.
עכשיו הבנתי שיש פורמטים חדשים וכאלה וראיתי שהמגבר תומך ב dolby digital/dolby pro logic II/DTS והשאלה אם זה מספיק.
עוד שאלה היא כמובן אם במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב.
ראיתי בחיפוש שרשמו על logitech z5500 אבל זה נטו רמקולים, יותר למחשב, ללא מגבר והם לא נראה לי יתאימו לצרכים שלי.
תודה רבה לעונים, שתהיה שבת שלום =]