HTPC ללא ממיר בהוט
שלום לכולם.
ברשותי מחשב HTPC מצוין שמחובר כבר שנתיים עם ממיר של yes וכרטיס pvr 150. יציאת hdmi לטלויזיית LCD והכל עובד מצוין עם WIN7 (תוכנת מדיה סנטר אך משתמש לעיתים גם בmediaportal)
בימים אלה אני עובר דירה למקום בו אין ממיר בכלל רק יש את הכבל של hot עם כל הערוצים של הכבלים האנלוגי. אין אפשרות להתקין ממיר דיגיטלי.
1.האם לכרטיס (pvr 150) יש את היכולת לקבל כבל אנטנה רגיל (אני יודע שיש כניסה) ולהציג בהיפרבנד שלו את כל הערוצים?
2.האם אני יוכל להמשיך לצפות במדיה סנטר ולשמור על כל היכולות (להעביר ערוצים עם השלט הייעודי,להקליט,לראות לוח שידורים וכו...)?
3.זה יעזור אם אני אשיג את הממיר הישן של הכבלים?
4.האם מישהו עובד בצורה כזאת בכלל ויכול לספר איך זה?
תודה רבה.
ברשותי מחשב HTPC מצוין שמחובר כבר שנתיים עם ממיר של yes וכרטיס pvr 150. יציאת hdmi לטלויזיית LCD והכל עובד מצוין עם WIN7 (תוכנת מדיה סנטר אך משתמש לעיתים גם בmediaportal)
בימים אלה אני עובר דירה למקום בו אין ממיר בכלל רק יש את הכבל של hot עם כל הערוצים של הכבלים האנלוגי. אין אפשרות להתקין ממיר דיגיטלי.
1.האם לכרטיס (pvr 150) יש את היכולת לקבל כבל אנטנה רגיל (אני יודע שיש כניסה) ולהציג בהיפרבנד שלו את כל הערוצים?
2.האם אני יוכל להמשיך לצפות במדיה סנטר ולשמור על כל היכולות (להעביר ערוצים עם השלט הייעודי,להקליט,לראות לוח שידורים וכו...)?
3.זה יעזור אם אני אשיג את הממיר הישן של הכבלים?
4.האם מישהו עובד בצורה כזאת בכלל ויכול לספר איך זה?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. כן.
2. אני יודע שאפשר בויסטה מדיה סנטר. לא ניסיתי בווינדוס 7 מדיה סנטר, אבל הבנתי שזה עובד אחרי הרבה מאמצים.
3. כן. אבל זה לא חוקי.
2. אני יודע שאפשר בויסטה מדיה סנטר. לא ניסיתי בווינדוס 7 מדיה סנטר, אבל הבנתי שזה עובד אחרי הרבה מאמצים.
3. כן. אבל זה לא חוקי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה צודק אפשרי.
אצלי בכל מקרה מדיה פורטל עם 7 בחיבור RF רואים שחור לבן לא הצלחתי לסדר את זה.
במדיה סנטר לא הצלחתי למצוא את כל הערוצים וכאשר בחרתי HOT ולא RF הוא בכלל לא ביצע סריקה משהו מוזר.
אצלי בכל מקרה מדיה פורטל עם 7 בחיבור RF רואים שחור לבן לא הצלחתי לסדר את זה.
במדיה סנטר לא הצלחתי למצוא את כל הערוצים וכאשר בחרתי HOT ולא RF הוא בכלל לא ביצע סריקה משהו מוזר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.