לא מבין איך הצטמק נפח ההארד דיסק של ps3 -עזרה בבקשה
היי, קניתי מכשיר של 120 גיגה
בבדיקת הנפח הפנוי שעשיתי בהתחלה זה מזהה רק 111 גיגה ולא 120. זה תקין?
דבר נוסף, התקנתי הרבה תמונות וזה הראה לי שנותרו 97 גיגה פנויים מתוך 111 שיש בכלל
אחרי מחיקת התמונות והפעלה מחדש של המכשיר זה עדיין מראה שיש רק 97 גיגה פנויים . למה זה לא הראה יותר מקום פנוי אחרי המחיקה?האם יש כאן סל אשפה שגם ממנו צריך למחוק את התמונות (כמו במחשב ) כי זה נותר אותו דבר אחרי שמחקתי למעלה מ-200 תמונות
חוץ משמירות של משחק mw2 שגם בו אני בשלבים ראשונים, אין לי כלום על המכשיר (בדקתי שהשמירות הן פחות מגיגה ) אז למה הולכים 13 גיגה הנוספים?
אודה לעזרתכם
בבדיקת הנפח הפנוי שעשיתי בהתחלה זה מזהה רק 111 גיגה ולא 120. זה תקין?
דבר נוסף, התקנתי הרבה תמונות וזה הראה לי שנותרו 97 גיגה פנויים מתוך 111 שיש בכלל
אחרי מחיקת התמונות והפעלה מחדש של המכשיר זה עדיין מראה שיש רק 97 גיגה פנויים . למה זה לא הראה יותר מקום פנוי אחרי המחיקה?האם יש כאן סל אשפה שגם ממנו צריך למחוק את התמונות (כמו במחשב ) כי זה נותר אותו דבר אחרי שמחקתי למעלה מ-200 תמונות
חוץ משמירות של משחק mw2 שגם בו אני בשלבים ראשונים, אין לי כלום על המכשיר (בדקתי שהשמירות הן פחות מגיגה ) אז למה הולכים 13 גיגה הנוספים?
אודה לעזרתכם
mayahaz1
בעיקרון, בכל דיסק קשיח שתקנה, מכל סוג שהוא, יהיו חסרות מספר ג'יגות לעומת הנפח המוצהר (לדוגמה בדיסק של 1 TB מדובר בכמה עשרות ג'יגה).
זה תקין ותשעה ג'יגה מתוך 120 נשמע לי הגיוני.
לגבי סל מחזור ב- PS3, אין לי כ"כ מושג אבל עושה רושם שזה משהו כזה. ישנם פה רבים בפורום שיוכלו לענות לך על כך.
בעיקרון, בכל דיסק קשיח שתקנה, מכל סוג שהוא, יהיו חסרות מספר ג'יגות לעומת הנפח המוצהר (לדוגמה בדיסק של 1 TB מדובר בכמה עשרות ג'יגה).
לגבי סל מחזור ב- PS3, אין לי כ"כ מושג אבל עושה רושם שזה משהו כזה. ישנם פה רבים בפורום שיוכלו לענות לך על כך.
לגבי ה- 9 גיגה ( 111 במקום 120) אני מבין- כנראה מערכת הפעלה וכו'Lee כתב:mayahaz1
לגבי סל מחזור ב- PS3, אין לי כ"כ מושג אבל עושה רושם שזה משהו כזה. ישנם פה רבים בפורום שיוכלו לענות לך על כך....
הבעיה היא איך מ- 111 ירד ל-97 כאשר יש לי רק שמירות של mw2 שאני בשבים ראשונים וזה פחות מ-1 גיגה
לא מבין מה תופס עוד 13 גיגה (התקנתי 200 תמונות, מחקתי אותן ובדקי שהם לא נמצאות תחת לשונית תמונות )
איך אפשר לדעת ומה לעשות?
כנראה לא הסתכלת כמה הוא אמר לך כשהPS3 היה חדש.
111 במקום 120 - זה עניין של אלוקציה - גם אם תחבר את הדיסק למחשב תראה רק 111 (לדוגמא בדיסק 500 - זה הופך ליהיות 465) בגלל הדרך השונה של ספירה.
הירידה בין 111 ל97 - זה לעומת זאת מה שהPS3 שומר לעצמו - וזה חלק יחסי מהדיסק הקשיח.
אתה מתעצבן על 14 גיגה - מרגיז - אבל סביל.
אני החלפתי לדיסק 500 - שהפך ל465 שירד ל(תחזיק חזק) 412! אחרי שהPS3 לקח את החלק היחסי.
מרגיז - אבל זה מה יש.
ליביו
111 במקום 120 - זה עניין של אלוקציה - גם אם תחבר את הדיסק למחשב תראה רק 111 (לדוגמא בדיסק 500 - זה הופך ליהיות 465) בגלל הדרך השונה של ספירה.
הירידה בין 111 ל97 - זה לעומת זאת מה שהPS3 שומר לעצמו - וזה חלק יחסי מהדיסק הקשיח.
אני החלפתי לדיסק 500 - שהפך ל465 שירד ל(תחזיק חזק) 412! אחרי שהPS3 לקח את החלק היחסי.
מרגיז - אבל זה מה יש.
ליביו
ליביו שלום, אני לא מתעצבן ולא מתרגזliviur כתב:כנראה לא הסתכלת כמה הוא אמר לך כשהPS3 היה חדש.
מרגיז - אבל זה מה יש.
ליביו...
רק ריתי לדעת שזה תקין שהתקנתי חדש זה הראה 111 במקום 120 , ועכשיו יש לי 97 מתוך 111 כאשר יש לי רק 1 גיגה שמירות (חוץ מזה, המכשיר בתול...)
זה הכל, אם תאשר לי שזה תקין ואין צורך לפרמט ,אז הכל טוב, אודה לתשובתך.
ליביו, אגב, שאלה נוספת, התקנתי בטות תמונה כשומר מסך. אני לא מצליח להסיר אתה ולהחזיר לשומר מסך המקורי. איך לעשות זאת?