iPad - כך נראה האינטרנט ללא פלאש
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
רוב האתרים לא כאלה, לשמחתי.
עם כל הסימפטיה ל-FLASH, אני חושב שהגישה של HTML5 היא נכונה יותר.
עם כל הסימפטיה ל-FLASH, אני חושב שהגישה של HTML5 היא נכונה יותר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לך סימפטיה ל Flash? אצלי זה מדורג בתור הטכנולוגיה המיותרת ביותר שהומצאה עבור האינטרנט בכלל ודפדפנים בפרט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עופר, מסכים איתך לחלוטין, הבעייה שבמציאות הנוכחית פלאש הוא לא מותרות, להיפך, תגלוש יום שלם באינטרנט כשהפלאש מכובה ותראה למה הוא די חובה.
Catskinner - מיותר או לא, האינטרנט היום היה נראה שונה לגמרי בלעדיו. תעשה גם אתה את הניסוי ותגלוש כמה ימים ללא פלאש מותקן ונמשיך את הדיון.
Catskinner - מיותר או לא, האינטרנט היום היה נראה שונה לגמרי בלעדיו. תעשה גם אתה את הניסוי ותגלוש כמה ימים ללא פלאש מותקן ונמשיך את הדיון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
catskinner,
מאוד פשוט. בלי FLASH אין פרסומות באתר. בלי פרסומות באתר, אין לאתר הכנסות. בלי הכנסות לאתר אין אתר. דיינו.
מאוד פשוט. בלי FLASH אין פרסומות באתר. בלי פרסומות באתר, אין לאתר הכנסות. בלי הכנסות לאתר אין אתר. דיינו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

איך שלא נסובב את זה, עד שרב האתרים לא יציגו אלטרנטיבה לפלאש, כיום אי אפשר לגלוש בצורה תקינה באינטרנט בלעדיו. עד ש HTML יכנס ויתפוס כתקן אחיד ומסודר, מכשיר שמתיימר לתת גישה לאינטרנט חייב לתת תמיכה לפלאש לדעתי.
אני לא הייתי הולך ומגזים עד כדי כך. אם לא היה הפלאש אז היו חושבים על דרך אחרת להציג פרסומות, כמו קבצי הgif בזמנו.oferlaor כתב:catskinner,
מאוד פשוט. בלי FLASH אין פרסומות באתר. בלי פרסומות באתר, אין לאתר הכנסות. בלי הכנסות לאתר אין אתר. דיינו....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תאמין לי שאם לא היה Flash היו כבר ממציאים משהו אחר כדי להזרים פרסומות, ועם קצת מזל ושכל אולי גם המשהו הזה לא היה זולל CPU כמו Flash. מסיבות מובנות אני לא חוסם Flash באתר וממש כואב לי לראות כיצד פרסומת אחת קטנה בודדת מסוגלת להקפיץ בין רגע צריכת CPU של מעבד עם 4 ליבות ל 11%.oferlaor כתב:catskinner,
מאוד פשוט. בלי FLASH אין פרסומות באתר. בלי פרסומות באתר, אין לאתר הכנסות. בלי הכנסות לאתר אין אתר. דיינו....