אונקיו 308?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
על ה-307 שמעתי, אבל היום הציעו לי לשדרג את הרסיבר שקניתי ולהפוך אותו לאונקיו 308. הבחור טען שזו הדגם החדש יותר, 7.1 אבל שאין לו עוד נתונים על המכשיר, שיגיע רק בעוד שבועיים לארץ. טוען שאפילו בזאפ הוא לא הצליח למצוא שום דבר. הא, והקטע המחשיד ביותר - מדובר על מחיר של 1500 ש"ח. זול יותר מהמחיר שאני ראיתי שדורשים על ה-307.
רבותיי, עזרתכם נדרשת!
האם זה הוא ה-308 החמקמק? (ואם כן, זה לא תואם את הטענה שמדובר על 7.1)
http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html
על הדרך הציעו לי את שני כבלי ה-HDMI הללו ב-80 ש"ח לשניהם. האם שווה לקנות דרכם את הכבלים או לקנות בנפרד?
רבותיי, עזרתכם נדרשת!
האם זה הוא ה-308 החמקמק? (ואם כן, זה לא תואם את הטענה שמדובר על 7.1)
http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html
על הדרך הציעו לי את שני כבלי ה-HDMI הללו ב-80 ש"ח לשניהם. האם שווה לקנות דרכם את הכבלים או לקנות בנפרד?
ניראה לי מוזר באונקיו עולה 1500 ועוד דגם חדש!!!... 
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

גם לי מוזר, לכן השאלה
בכל אופן ידוע לי שזה די רסיבר של אנטרי לבל, אבל הוא בהחלט יספק אותי מעל ומעבר. בטח ובטח אחרי שיזדמן לי להחליף את רמקולי הסטורם שקניתי לפני שהבנתי מה טוב בשבילי..
מישהו שיודע, בכל זאת?
מישהו שיודע, בכל זאת?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

2 מטרים.
לגבי האחריות - אוודא את העניין. עד כמה קריטי שתהיה מטעם טופאודיו? אני קונה אותו דרך היבואנים - סיריוס.
שאלה נוספת - לוודא שלא טבעתי במפרט ופספסתי בטעות - הרסיבר לא יודע לעשות אפסקיילינג, נכון? מה עם רום קורקשן? איפה רואים את זה? (אם בכלל)
לגבי האחריות - אוודא את העניין. עד כמה קריטי שתהיה מטעם טופאודיו? אני קונה אותו דרך היבואנים - סיריוס.
שאלה נוספת - לוודא שלא טבעתי במפרט ופספסתי בטעות - הרסיבר לא יודע לעשות אפסקיילינג, נכון? מה עם רום קורקשן? איפה רואים את זה? (אם בכלל)
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מישהו?
אחריות טופאודיו - מבטיח שירות במעבדה מרכזית מתמחה.ran_carney כתב:2 מטרים.
שאלה נוספת - לוודא שלא טבעתי במפרט ופספסתי בטעות - הרסיבר לא יודע לעשות אפסקיילינג, נכון? מה עם רום קורקשן? איפה רואים את זה? (אם בכלל)...
אפסקיילינג - לא. RC - לא. ראה קישור עם המפרט. לגבי RC - למטה (AUTO SPEAKER CAL.)
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX- ... ceiver&p=f
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מוזר ממש. לפי הלינק שנתת, מדובר על 65 ואט לערוץ. בלינק שאני נתתי, שלמיטב הבנתי מדבר על אותו רסיבר, מדובר על 100 ואט לערוץ. מה הולך פה?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הבנתי, סבבה. שאלה אחרונה - רשום שיש לי יציאת פרה אאוט לסאבוופר. במידה וארצה לחבר מתישהו בהמשך רסיבר וינטאג' (ברשותי כרגע סנסוי 6060 שצריך תיקון, אבל בוא ונגיד שהוא תקין, או שאחליף אותו באחד איכותי יותר מתישהו), האם מדובר על הכניסה הזו? ואם כן, מה זה אומר שאצטרך לעשות? לקנות רסיבר פסיבי? (או שמא בלבלתי ואצטרך אקטיבי? בכל אופן, כשיגיע היום בו אקנה סאב, אתעמק בנושא כראוי)
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מישהו? האם רסיבר וינטאג' באמת נכנס בכניסה של פרה אאוט, ששם כביכול נכנס הסאב? איך מטפלים בעניין הזה?