כיוון רמקול סאטליטי על הקיר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

בהנחה שיש לי בעיה "להנמיך" את הרמקולים לגובה האוזניים (זה הגובה המומלץ לרמקולים סאטליטיים? לא?) כיוון שיציאת החוטים היא כמעט בקצה הגובה של הקיר.
(ואני עוד הנמכתי את הרמקול כמה שיכולתי עד למקום שבו החוטים מתחילים לבצבץ... צריך גם שיהיה אסטטי בשביל האישה...)
עכשיו לעשות חציבה זה כבר בעיה, הקיר כבר צבוע כ-8 חודשים ועוד בצורה מסויימת, אי אפשרי יהיה לעשות תיקון על חציבה שם.
יש אפשרות להשאיר את הסאטליטיים באותו גובה אבל לשים שם מעין "משולש" חוצץ בין תושבת הרמקול לבין הקיר ככה שהרמקול יופנה פחות או יותר לכיוון הספה? או שזה יכול לייצור בעיות אקוסטיות אחרות ועדיף לי למצוא פיתרון אחר למקם את הסאטליטיים בגובה האוזניים?
את הרמקולים האחוריים (גם כן סאטליטיים, מאותה סדרה כמובן) מומלץ למקם נמוך או שגם עליהם אפשרי ליישם את החיבור האלכסוני (כך שהרמקול יהיה מופנה לכיוון מטה 45')?

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

תשמע,
לא תקבל קנס ממשטרת האקוסטיקה על השארת הרמקולים במצב שאתה מתאר ,אבל היית יכול לקבל תוצאה יותר טובה אם הם היו נמצאים במקום הראוי להם
אבל לריב עם האישה בשביל רמקולים? לא כדאי

gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אין לי בעיה להשאיר אותם כמות שהם...
הבעיה היא שאני רוצה לקבל "יותר" גם מבחינת איכות הסאונד (הבנתי שבסטליטים זה חשוב שהרמקול יהיה בגובה האוזניים בגלל אספקטים של פיזור הקול) וגם מבחינת עוצמת הסאונד שכרגע "קצת" חסר....
השאלה שלי היא אם אפשרי לקבע אותם לקיר כשהם נמצאים בשיפוע לכיוון הספה ואם יש כזה תפס לקיר שעושה בדיוק את זה או שאני אמור לאלתר משהו?

רמי

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

הטייתם לכיוון הספה בהחלט תעשה את העבודה, לסטליטלים רבים יש רגלית משולשת עם הטיה מובנית, במידה ולא ניתן לבצע הטייה באמצעות תלייה על בורג ארוך ושימוש באלמנט משולש כלשהוא ש"ידחוף" אותם מהקיר בזווית.
בסופו של דבר גם האסתטיקה חשובה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

הטיית הרמקולים לכיוון המאזין הוא בכל מקרה חובה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

מרטין, אני מתכוון להטות אותם מלמעלה למטה, לא רק הצידה

אז אתם מכירים מוצר שכזה שקיים לרמקולים מסדרת HARMAN KARDON 11B?
או שאני אאלתר משהו?

והאם אני צריך להטות מטה גם את הרמקולים האחוריים או שרק את הקדמיים?

רמי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”