איך לחבר רמקולים 5.1 של מחשב לטלוויזיה?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Excaliber פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז ככה... קניתי לא מזמן טלוויזיה עם יציאות הAudio הבאות:
Analogue audio Left/Right out, PC Audio in, PC-In VGA, S/PDIF out (coaxial

כמו שאני מבין הדרך היחידי בטלוויזיה להוציא סאונד של 5.1 הוא בעזרת חיבור HDMI ורסיבר נכון?
עכשיו... האם הרסיבר גם מטפל בוידאו? אני מתכוון... איך אני מחבר התקן מסויים(קונסולה, ממיר, מחשב) בHDMI לטלוויזיה מוציא ממנה סאונד של 5.1 החוצה אל הרמקולים, האם הרסיבר עושה את הקסם ומעביר דרכו את הוידאו לטלוויזיה דרך הHDMI ומטפל בסאונד?

ואחרי שסוג של הבנתי את הסוגיה מלמעלה... יש לי מערכת רמקולים 5.1 של מחשב שקניתי בעבר, הם מחוברים בתצורה הבאה:

כל אחד מהרמקולים מחובר לסאבוופר ומהסאבוופר יוצאים שלושה חוטים 3.5mm אל הכרטיס קול של המחשב, איך אני מקמבן את הרמקולים האלה שיעבדו עם הרסיבר, יש אפשרות להמיר את שלושת חוטי ה3.5mm לHDMI או משהו כזה אל הרסיבר?

מצטער על החפירה, מקווה שהבנתם...

תודה רבה!!!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. הרסיבר מבצע את המיתוג - הוא מקבל את אות הוידאו + האודיו, מעביר וידאו לתצוגה ואודיו לרמקולים המחוברים אליו.

2. איזה צליל רב ערוצי אתה רוצה להשמיע? הטלויזיה לך יודעת להעביר לך צליל רב ערוצי שהיא מקבלת מהמקור (לדעתי, אפשר לבדוק אם תגיד באיזו טלויזיה מדובר).
מערכת הרמקולים צריכה להתחבר למקור בו אתה משתמש, אבל לדעתי ממיר מ HDMI או ממשק דיגיטלי אחר לחיבורים אנלוגיים לא יהיה זול.

Excaliber פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

1. זאת אומרת שאוכל לחבר את המחשב שלי אל הרסיבר ואת הרמקולים לרסיבר והוא יזרוק את הסאונד לרמקולים ואת הוידאו לתצוגה(כל רמקולים שהם..) הבנתי, תודה.

2. מדובר בPhilips 8404, לא חושב שבדיוק הבנתי את השאלה, הכוונה שלי היא לחבר את המחשב שמוציא מהHDMI סאונד היקפי של 5.1 אל רסיבר שאליו יהיו מחוברים הרמקולים.

3. האם קיים בכלל מוצר כלשהו שימיר לי את שלושת כבלי ה3.5mm לHDMI או חיבור דיגיטלי אחר שיעביר 5.1?

תודה רבה רבה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”