Xbox Vs. PS3 - שלוש שנים אחרי ההשקה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הבחור הבא הרים סקירה מקיפה המשווה את שני הקונסולות ה"רציניות" בשוק מכל אספקט אפשרי. בהחלט מומלץ ולא רק למי שמתכנן לרכוש קונסולה אלא גם למי שיש כבר אחת מהן ושוקל אם כדאי להוסיף את השנייה לסלון:
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 08/04/2010 14:04, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין לי פה גישה ליוטיוב - אתה יכול לסכם את התוצאות?
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שיש 10 פרקים, אני כרגע צופה בפרק 7. עידכנתי את הפוסט הראשון עם שאר הפרקים.
אם מצאתם משהו שהבחור לא ציין (קשה לי להאמין - הסקירה הזו היא אחת מהמקיפות שראיתי) בהשוואה אשמח אם תשלימו את החסר.
אם מצאתם משהו שהבחור לא ציין (קשה לי להאמין - הסקירה הזו היא אחת מהמקיפות שראיתי) בהשוואה אשמח אם תשלימו את החסר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני ראיתי 10 (כשפרק 9 ו 10 מחולקים ל 2 חלקים), אפא ראית איזכור לעוד 2 פרקים? אולי לזה התכוונת?
-
Huber
- חבר במועדון HT

BarBA, אני יודע, הכל בפוסט הראשון בת'רד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מה שאהבתי בהשוואה היא שהבחור אובייקטיבי והוגן כך שהמסקנות אליהן הוא מגיע די מבוססות ואמינות. לא הרגשתי כמעט שום נטייה לא הוגנת לצד זה או אחר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ראיתי בנתיים את סיבוב ראשון. (השוואת שלטים)
צודק ב 100% לדעתי. פשוט מילה במילה למה שאני תמיד אומר.
והשלט שהוא הציע בסוף פשוט גאוני. איפה אני מזמין כזה ??
והשלט שהוא הציע בסוף פשוט גאוני. איפה אני מזמין כזה ??
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
הנה:http://us.codejunkies.com/Products/Turb ... 00805.aspxjacko-il כתב:ראיתי בנתיים את סיבוב ראשון. (השוואת שלטים)
והשלט שהוא הציע בסוף פשוט גאוני. איפה אני מזמין כזה ??...
-
Huber
- חבר במועדון HT

המוצר נראה מעניין, אבל לא מצאתי עליו שום ביקרות בשום מקום.
איזו סקירה מעולה שמגיעה רגע לפני שאני עומד לקנות קונסולה לילד... ולי
לפי הסקירה מסתבר שהגרפיקה ב XBOX טובה יותר, במיוחד זה בא לידי ביטוי במסכים גדולים (משתמש במקרן).
אחד הדברים שלא אהבתי ב XBOX זה הרעש שהוא מוציא, מצד שני יתרון גדול זה שניתן לשחק עם צרובים.
לפי הסקירה מסתבר שהגרפיקה ב XBOX טובה יותר, במיוחד זה בא לידי ביטוי במסכים גדולים (משתמש במקרן).
אחד הדברים שלא אהבתי ב XBOX זה הרעש שהוא מוציא, מצד שני יתרון גדול זה שניתן לשחק עם צרובים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יכול להיות שעל הנייר (וגם בפועל ברוב המקרים..) ב X360 יש גרפיקה טובה מב- PS3.
אבל, מה שהיה רלוונטי מבחינתי בעת הקניה זה משחקים בלעדיים לכל קונסולה.
משחקים כמו KILLZONE 2 , GOD OF WAR, UNCHARTED, MGS4 ועוד כמה פשוט קנו אותי.
בנוסף, לקחתי בחשבון גם אופצייה לצפיה בבלו-ריי ועוד פיצ'רים כמו Wi-Fi ורשת חינמית (קרי PSN) וזה הטה עוד יותר את ההחלטה.
אבל, מה שהיה רלוונטי מבחינתי בעת הקניה זה משחקים בלעדיים לכל קונסולה.
משחקים כמו KILLZONE 2 , GOD OF WAR, UNCHARTED, MGS4 ועוד כמה פשוט קנו אותי.
בנוסף, לקחתי בחשבון גם אופצייה לצפיה בבלו-ריי ועוד פיצ'רים כמו Wi-Fi ורשת חינמית (קרי PSN) וזה הטה עוד יותר את ההחלטה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כן,אבל מצד שני גם לXBOX יש כמות אקסקלוסיביים נכבדת ורובם ממש טובים,הבעיה באקסבוקס,לדעתי,היא שמיקרוסופט לא דוחפת אותו יותר חזק מבחינת האקסקלוסיביים,אם הם יגרמו לפחות מפתחים לפתח משחקים שיוצאים גם לXBOX וגם לPC לוותר עם הפיתוח לPC הם יצליחו יותר מבחינת כמות המשחקים שזמינים בלעדית לקונסולה(ובאמת טובים),כמו כן הם צריכים לטפל בתמחור הנוראי לאביזרים לXBOX.
זה בדיוק המלכוד 22 של מיקרוסופט - מצד אחד יש להם את ה-XBOX כקונסולת משחקים ומהצד השני יש להם את Windows והמותג שנלווה אליה: Games For Windows שזה בעצם 2 "קונסולות" וכאן הבעיה - אחד הדברים שעובדים לטובת windows ושבאמת מבדיל אותה ממערכות הפעלה אחרות זה כמות המשחקים האיכותיים שקיימת לפלטפורמה ולכן הרבה אנשים נשארים עם המערכת ולא עורקים לאחרת או מקסימום מבצעים דואל בוט (חוץ מ-SHED, כמובן). משחקים אקסלוסיביים לבוקס פירושם פחות משחקים ל-windows ואיבוד אחד היתרונות הגדולים של windows על פני האחרות, כמו OSX, למשל.