שלום, לאחרונה התחדשנו בג'יפ ואני רוצה gps למסלולי שטח.
יש לי מחשב נייד ישן שמתפקד ורציתי להפוך אותו לGPS ראיתי שיש כל מיני דונגלים וכדומה לחיבור
האם יש משהו מסויים שמישהו כאן מכיר ויכול להמליץ עליו?
בנוסף האם מישהו מכיר תוכנה מתאימה לישראל לכבישי שטח שעובדת על מחשב נייד?
תודה לעוזרים!
להפוך laptop ישן לGPS
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני מצטער שלא עונה ישירות לשאלה שלך (וזה גם משום שכבר מזמן לא חקרתי את הסטאפ שאתה מבקש בדיוק).
אבל מדוע לא לרכוש מכשיר ניווט ייעודי שעולה היום מאוד זול, עם תוכנת ניווט שטח ייעודית וטובה? לדעתי זה אף ייצא לך זול יותר מלרכוש איזשהו מקלט GPS שמתחבר לכניסת ה USB ויחסוך את הסרבול של לפטופ בתוך רכב עם כל גודל שלו, הטלטולים ונוחות ההפעלה.
אבל מדוע לא לרכוש מכשיר ניווט ייעודי שעולה היום מאוד זול, עם תוכנת ניווט שטח ייעודית וטובה? לדעתי זה אף ייצא לך זול יותר מלרכוש איזשהו מקלט GPS שמתחבר לכניסת ה USB ויחסוך את הסרבול של לפטופ בתוך רכב עם כל גודל שלו, הטלטולים ונוחות ההפעלה.
אלי חבוש
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל תודה על התשובה.
חשבתי כמובן גם על האופציה שהצעת. יש לי כבר מכשיר ג'י פי אס לרכב אחד. ובגלל שגם ככה אני הולך לקנות מחשב נייד חדש חשבתי להשתמש בישן בשביל זה. אם באמת יוצא יותר זול לקנות מכשיר יעודי עם תוכנה מאשר רק לקנות את המקלט ותוכנה בשביל מחשב נייד אז אני מסכים שעדיף לקנות מכשיר ייעודי.
פשוט רציתי לבדוק את האופציה תודה.
חשבתי כמובן גם על האופציה שהצעת. יש לי כבר מכשיר ג'י פי אס לרכב אחד. ובגלל שגם ככה אני הולך לקנות מחשב נייד חדש חשבתי להשתמש בישן בשביל זה. אם באמת יוצא יותר זול לקנות מכשיר יעודי עם תוכנה מאשר רק לקנות את המקלט ותוכנה בשביל מחשב נייד אז אני מסכים שעדיף לקנות מכשיר ייעודי.
פשוט רציתי לבדוק את האופציה תודה.