32B530 Vs 32LH35FR

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום אנשים...

יום ראשון אני קונה את המסך המיוחל סוףסוף...

סגור בין 2 דגמים משני מקומות...

או 32B530 מWallaShop במחיר 2261 ש"ח
או 32LH35FR מZMax במחיר 2600 ש"ח

איזה מהדגמים יותר מומלץ?

הבנתי שלLG יש חיבור USB פעיל שמאפשר צפייה בDIVX? זה נכון? עם חיבור כתוביות בעברית וכ"ו?
אבל בניגוד הבנתי שלB530 יש את המעבד DNIe+ החדש הזה או משהו כזה שהוא גורם לתמונה יותר טובה מהLG...

לאחר הקנייה אני מתחבר לYES (מעבר לדירה חדשה) בהצטרפות הנציג ניסה לדחוף לי את הממיר YesHDTotal החדש הזה שלהם... האם ב32" FULL HD כזאת ממרחק של 1.7-2.0 מטר כדאי לקחת ממיר HD? או שאולי לחסוך את ה20 ש"ח בחודש ולקחת ממיר רגיל (זה ההבדל בין חבילת הHD לחבילה רגילה)

תודה רבה לכל העוזרים לאורך כל האשכולות.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מישהו? =\

gadirussak
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

או היום, או ביום ראשון, או ביום שני - תלוי איך יסתדר לי עם העבודה - אני מנחית בחדר שלי 32B550 ב3000 שקל. אני אתן רשמים כשהיא תהיה אצלי.
באופן עקרוני, מוכר בחנות אלקטרוניקה (לא המקור הכי אמין) אמר לי שהדגם שציינת של LG זהה לדגם 32LH30 (כל אחד לשוק אחר). אם זה נכון, אז אתה עשוי לקבל או פאנל IPS או פאנל S-IPS - שזה מעולה. לגבי הסמסונג, ההגרלה היא בין פאנל A-MVA ובין S-PVA. סגרתי עם 2 חנויות שאני מוציא מהקרטון, מסתכל על המספר הסריאלי בצד של המסך ובודק אם זה S-PVA לפני שאני קונה.

הלכתי על הסמסונג בעקבות המלצות פה בפורום ובעקבות ביקורות מחו"ל.
כמו כן, אם את רוצה LG, תבדוק את ה32LH30, לפעמים יש עליו דילים (ותבדוק אם הם באמת זהים).

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תוכל להסביר לי מה ההבדל בין הפאנלים? מה זה
IPS
S-IPS
A-MVA
S-PVA
?

ואיך אני אוכל לדעת מה אני אקבל?

כי קצת בילבלת אותי עכשיו חחח

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

אני יכול להגיד לך שסה"כ מדובר במסכים טובים, הנטייה שלי בגדלים האלה היא לדגמים החדשים של LG, מצד שני אם אתה מתחבר ל- HD ייתכן שבתכנים מסויימים הסמסונג תתן לך תוצאה טובה יותר.
ה- USB של LG משתנה בין הדגמים, לדעתי הוא יכול להקרין DIVX אבל תוודא את זה באתר החברה, מבחינת תפקוד הוא בין הטובים שאני מכיר.

ההמלצה החשובה היא שאני בהחלט ממליץ לך ללכת על HD גם ב- 32'' ובטח מהמרחק שאתה מתאר אתה תוכל להנות ממנו בהנחה ואתה צופה בתכנים המשודרים כיום ב- HD כי ההבדל הוא גדול.

gadirussak
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

Xebu כתב:תוכל להסביר לי מה ההבדל בין הפאנלים? מה זה
IPS
S-IPS
A-MVA
S-PVA
?

ואיך אני אוכל לדעת מה אני אקבל?

כי קצת בילבלת אותי עכשיו חחח
...
בגדול מה שזה אומר זה ששתי טלויזיות מאותו דגם יכולות להיות באיכות שונה לחלוטין ושווה לראות אותן בפעולה לפני שאתה קונה.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

riji כתב:אני יכול להגיד לך שסה"כ מדובר במסכים טובים, הנטייה שלי בגדלים האלה היא לדגמים החדשים של LG, מצד שני אם אתה מתחבר ל- HD ייתכן שבתכנים מסויימים הסמסונג תתן לך תוצאה טובה יותר.
ה- USB של LG משתנה בין הדגמים, לדעתי הוא יכול להקרין DIVX אבל תוודא את זה באתר החברה, מבחינת תפקוד הוא בין הטובים שאני מכיר.

ההמלצה החשובה היא שאני בהחלט ממליץ לך ללכת על HD גם ב- 32'' ובטח מהמרחק שאתה מתאר אתה תוכל להנות ממנו בהנחה ואתה צופה בתכנים המשודרים כיום ב- HD כי ההבדל הוא גדול.
...
הUSB של הLG לא קריטי בשבילי... כי במילא המסך יחובר למחשב בHDMI ובנוסף יחובר גם לDVD עם כניסת USB שמתחבר למסך עם קומפוסיט RCA,

ההתלבטות הגדולה שלי היא באיזה מסך יראו הכי טוב.. גם SD וגם HD?
ורוב תכני הHD שאני אראה יהיו מהYesHD, אני רואה יחסית הרבה מהערוצים שיש בHD (סרטים, סדרות וספורט)... וגם קצת תכני HD מהורדה (עד היום לא הורדתי כי לא היה צורך... אבל נתחיל להוריד)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

לא הבנתי, שאלת אם כדאי לקחת ממיר HD ואז אתה אומר שאתה צופה הרבה בערוצי HD. אם אתה עדיין מתלבט, האיכות של השידורים ב-HD יותר טובה. אם זה שווה תשלום נוסף תחליט בעצמך.

לגבי המסכים, שתיהן חברות מוכרות כך שאין הרבה הבדל. לא תיפול, בוא נגיד ככה.

דבר אחרון, DVD עדיף לחבר עם קומפוננט.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

asaf23 כתב:לא הבנתי, שאלת אם כדאי לקחת ממיר HD ואז אתה אומר שאתה צופה הרבה בערוצי HD. אם אתה עדיין מתלבט, האיכות של השידורים ב-HD יותר טובה. אם זה שווה תשלום נוסף תחליט בעצמך.

...
הכוונה שלי היא שאני צופה הרבה בערוצים שיש אותם גם בHD (כמו YES1-4 והסדרות וכ"ו...) השאלה אם שידורי הHD של YES מביאים שיפור מהותי משידורי הSD שלהם... - לא ראיתי עדיין אף פעם את שידורי הHD שלהם...

ובנוגע לDVD - זה DVD נייד דיי מסכן שקניתי במהלך השירות הצבא ב100 שקל שמגיע עם כבל RCA בלבד, אבל אם זאת הDVD מנגן מעולה (והיות שאני בקושי משתמש בו ובמילא המסך יחובר למחשב אני לא רואה טעם לרכוש DVD חדש.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

Xebu כתב:
asaf23 כתב:לא הבנתי, שאלת אם כדאי לקחת ממיר HD ואז אתה אומר שאתה צופה הרבה בערוצי HD. אם אתה עדיין מתלבט, האיכות של השידורים ב-HD יותר טובה. אם זה שווה תשלום נוסף תחליט בעצמך.

...
הכוונה שלי היא שאני צופה הרבה בערוצים שיש אותם גם בHD (כמו YES1-4 והסדרות וכ"ו...) השאלה אם שידורי הHD של YES מביאים שיפור מהותי משידורי הSD שלהם... - לא ראיתי עדיין אף פעם את שידורי הHD שלהם...

ובנוגע לDVD - זה DVD נייד דיי מסכן שקניתי במהלך השירות הצבא ב100 שקל שמגיע עם כבל RCA בלבד, אבל אם זאת הDVD מנגן מעולה (והיות שאני בקושי משתמש בו ובמילא המסך יחובר למחשב אני לא רואה טעם לרכוש DVD חדש.
...
שורה סופית וודאית, כן בהחלט שווה להתקדם לשידורי HD בערוצים אלה, לא תוכל לחזור אחורה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”